за контенето! това за мен е само далечен мираж:( заприличала съм на вещица!
По принцип не ме притеснява, че не е нахранен толкова, защото го виждам, че е. Дори повръща след обилно хапване
Но на моменти като започне да се храни на час и се шашкам. Мисля, обаче, че е от зъбките цялата работа. А и друга причина да не се изцеждам е, че така не успявам да дръпна кой знае какво количество мляко и само ще се докараме до дохранване с АМ
Така, че ще се въздържа засега.

да си играем и гледаме филмчета
голям му е кеф да се придвижва. Вчера го забелязах да си хваща кошарата, но май беше по-скоро случайно. Аз обаче нали съм паника веднага тръгнах да вдигам решетката (нашата е на 2 нива, сега е на по-ниското). Добре че мъжа ми ме вразуми, че едва ли ще се изправи скоро и пак му я свалих. Имаме от онези играчки, които се слагат на решетката на кошарата и като ги натисне пеят, не от тези които висят, а тези които се слагат отстрани. Да знаете това е нож с две остриета - приспива го да, обаче като е вече ахааа заспал и ако без да иска натисне нещо и то като се разпее това чудо и той пак се ококорил 

ако ти се наложи нещо за превод от испански/на испански 0887330035 ми е номера можеш да ми звъниш по всяко време. teo_stoyanova@yahoo.es -това ми е мейла, ако имаш нужда от превод на текст
Видях си колегите, с някои бяхме близки навремето, а сега се виждаме от дъжд на вятър
. От тогава го давам по-леко
. От тогава го давам по-леко 
Препоръчани теми