Бели пухкави Снежинки са на Юлчето дружинки

• 24 190
  • 693
  •   1
Отговори
# 450
Дойде ми идея за заглавие (трудно се случват такива неща в моя живот  Laughing)

"Идва Новата Година, Юлчето ще е на половина"

teddie007 да ти е жив и здарав юнака
cvetulka бързо да влизате в ритъм
mila_iv отлично натревате с движенията, няма страшно историята познава деца проходили на 8м.
Vasilena P аз препоръчвам блендер, за по-гпляма гладкост на пюретата
stone2009 ходихте ли на лекар, ако са колики едва ли някой ще помогне
марита ти май пак не спиш по нощите, мен тези дни ме е хванало едно късно заспиване по 2-3ч., добре че бебо спи до 11:00 тези дни та и аз да се наспивам
pepka_ как ще отпразнувате половината годинка на бебка  Peace

# 451
  • в 1001-та нощ
 Peace  добавям предложението към тези, които останаха от предната анкета, ще пусна новата анкета, като направим 35-40 страници

моля - при следващи предложения - да ми ги пращате и на личнида не пропусна някое  Hug

# 452
Добър ден на всички!
Много ви благодаря за помощта!
Ами снощи реших да направя последен опит да го нахраня и в Токуда. Но той взе че изяде всичко и с присипнал от рев глас заспа. Дори цяла нощ си спа в неговото легло. Събужда се на 2 часа посуче малко и пак откъртва яко. Та така. Сутринта даже ака. Ама малко и трудно и зелено, а от понеделник не беше. Също и драйфа. Ей сега тъкмо му приготвих мляко да го нахраня и да го водя и той пак заспа. Чудя се да се радвам ли или не. Все отлагам, дано да му минава накрая без лекари. Взех му от акото сега да занеса в някоя лаборатория да го изследват за бактерии. Чудя се в Кандиларов правят ли такива изследвания. Би трябвало май навсякъде да правят  newsm78
bobbi_bobbi дано да се оправяте, че голяма тегавина така.

# 453
  • в Кошера
Аз също планирам да си купя пасатор, че за един морков или малко тиква хич не ми се цапа кухненския робот  Rolling Eyes яко ме мързи да го почиствам и го ползвам за по-крупни количества  Mr. Green Та в този ред на мисли, досега си ползвам вилица за намачкването  Peace

# 454
ТиНе ,не сме планирали нищо специално за половината годинка.предполагам ,че ще си излезем на разходка както обикновено и после в къщи ще се почерпим семейно.Но съм и избрала подарък...книжка Laughingшумяща,много обича на тати вестника и си мисля ,че ще и е интересно да '' чете''

# 455
Извинявам се забравих 
a.l.e.n.a а вие имате ли планове за половината годинка  Hug

Нашата съвпада с Коледните парзници и ще си я отпразнуваме с бабите и дядовците  Peace

# 456
Здравейте мами,

Бих искала да благодаря на онези мами , които ме посъветваха да не пропускам ортопедичния преглед на Мартина. На прегледа се оказа, че има нестабилна става, която сега ще я лекуваме. На пръв поглед нищо и нямаше, но явно е трябвало специалист да я прегледа. И Добре ,че се установи сега, защото по-късно като проходи и започне да натоварва ставата ще бъде по-трудно лечението.

Приятен ден. smile3525

# 457
teddie007 малеее завидях ти почти неблагородно.черна завист ме прободе в сърцето Joy за контенето! това за мен е само далечен мираж:( заприличала съм на вещица!

а статията дето пуснах е много вярна! моя крали марко нали вчера с еобърна? е сега зор да го усъвършенства...чакам продулжение,защото периода продулжава.всеки момент очаквам и зъбче пък да видим.....
аз изчислих точно седмиците му и той е точно в 19 седмица от термин насам преброено.значи отговаря точно на статията! дано само периода му не продължи 6 седмици,както пише,че е възможо там (то май 3-4 минаха)....брях!

боби боби,и аз с еинтересувам какво направихте вие! горкото бебенце....дано не е нещо сериозно и да му е минало вече.

тине,да...както писах по-горе,а и вчера и оня ден (забравих кога) ние преминаваме през накякъв тежък период,но надявам се,както винаги да премине.

# 458
Mila iv ,nie su6to se opitvame da pulzim po tozi na4in,mnogo e sme6en,kato samolet e razperil ruce i se izbutva s krakata ,cyaloto mu lice posle e 4erveno Laughing

# 459
  • Stavanger, Norway
teddie007 , трудно ми е да си представя как ще ми остава време да се наспя ако ставам и да се цедя  Crazy По принцип не ме притеснява, че не е нахранен толкова, защото го виждам, че е. Дори повръща след обилно хапване  ooooh! Но на моменти като започне да се храни на час и се шашкам. Мисля, обаче, че е от зъбките цялата работа. А и друга причина да не се изцеждам е, че така не успявам да дръпна кой знае какво количество мляко и само ще се докараме до дохранване с АМ  Naughty Така, че ще се въздържа засега.
А вие мнгоо добре растете и се радвам, че има и бебоци като вашия, дето спинка и слушка толкова. Пу-пу дано все повече такива бебоци да има  Hug

# 460
Mila iv ,nie su6to se opitvame da pulzim po tozi na4in,mnogo e sme6en,kato samolet e razperil ruce i se izbutva s krakata ,cyaloto mu lice posle e 4erveno Laughing

Joy Joy Joy

# 461
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте  Hug

Аз не съм писала скоро, но това е защото си имаме татко отпускар и отделяме много време да се гушим тримцата  Heart Eyes да си играем и гледаме филмчета  Mr. Green  Сега който иска да ме съди и порицава, но аз на малкия му давам да гледа тв, въпреки като че ли нищо не му грабва вниманието за повече от 5 мин.  Mr. Green и колко гледа само той си знае  Mr. Green  
И наш Борко "пълзи" ако си и задържа дупето вдигнато "пълзи", ще е без кавички, седи стабилно от доста време вече, сигурно от месец и сам си сяда, опитва се да си хване крачетата, но още не ги налапал, обръща се от корем на гръб, от гръб на корем, преди не можеше да направи цял оборот, но вече може и не мога и за сек. да го оставя сам. А като се върти и един смях... Heart Eyes  голям му е кеф да се придвижва. Вчера го забелязах да си хваща кошарата, но май беше по-скоро случайно. Аз обаче нали съм паника веднага тръгнах да вдигам решетката (нашата е на 2 нива, сега е на по-ниското). Добре че мъжа ми ме вразуми, че едва ли ще се изправи скоро и пак му я свалих. Имаме от онези играчки, които се слагат на решетката на кошарата и като ги натисне пеят, не от тези които висят, а тези които се слагат отстрани. Да знаете това е нож с две остриета - приспива го да, обаче като е вече ахааа заспал и ако без да иска натисне нещо и то като се разпее това чудо и той пак се ококорил  Crazy
Между другото аз мисля след НГ да си го слагам в паяка вече, като стане на 5-5 1/2 месеца. И в столче за хранене ще си го слагам той вече си седи, нали няма да сбъркам  newsm78
bobbi_bobbi как са нещата при вас? дръж ни в течение, дано детенце да се оправи скоро и да не е нещо сериозно  Praynig  ако ти се наложи нещо за превод от испански/на испански 0887330035 ми е номера можеш да ми звъниш по всяко време. teo_stoyanova@yahoo.es -това ми е мейла, ако имаш нужда от превод на текст
стоун дано и при вас нещата се нормализират бързичко  Praynig
Ии да се похваля вчера бях на защита акредитацията на специалността <Връзки с обществеността> в БСУ. Беше много приятно, комисията се състоеше от преподаватели от СУ, Югозападния, Шуменския и една госпожа която беше от държавна агенция. Накрая професора от Югозападния каза "те в София си мислят, че само те разбират от ПР, но грешат, тук има много качествени професионалисти и  аз си виках на ум "юпииий"  Party  Видях си колегите, с някои бяхме близки навремето, а сега се виждаме от дъжд на вятър  Rolling Eyes  

И да не забравя най-най-най- важния си въпрос към всички майчета от Бургас: къде и кога ще се срещнем за коледа?
Аз си мислех че мола ще е претъпкан по коледа, но като се замисля по обед и през седмицата едва ли ще има толкова хора. Просто трябва да изберем подходящото време  Mr. Green

Пфуу пак се олях...  Embarassed

# 462
териза,и аз му давам да гледа ТВ и той гледа! ама много с епритеснявам какви ще са последствията:( трябва да питам лекарката ни.може пък тези плазмени телевизори д ане са толкова вредни...надявам се.а нашия е и от много големите.....

# 463
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз знам,че плазмените нямат такова вредно излъчване, нашият не е от най-големите, но и той е плазмен. Обаче тук във форума преди време бях срещнала мнение вече не помня на кого (всъщност помня, но ако греша, ще излезе, че набеждавам грешният човек, така че нека приемем, че не помня  Mr. Green), че гледането на тв води до аутизъм. То тоя аутизъм по едно време за нищо го нямахме в тая тема...това- аутизъм, онова - аутизъм. Помня как се бях паникьосала ама толкова много че бях на прага на истерията... следях всяко движение, потрепване, поглед.....благодарение на AndyB се вразумих  Hug . От тогава го давам по-леко  Peace

# 464
Аз знам,че плазмените нямат такова вредно излъчване, нашият не е от най-големите, но и той е плазмен. Обаче тук във форума преди време бях срещнала мнение вече не помня на кого (всъщност помня, но ако греша, ще излезе, че набеждавам грешният човек, така че нека приемем, че не помня  Mr. Green), че гледането на тв води до аутизъм. То тоя аутизъм по едно време за нищо го нямахме в тая тема...това- аутизъм, онова - аутизъм. Помня как се бях паникьосала ама толкова много че бях на прага на истерията... следях всяко движение, потрепване, поглед.....благодарение на AndyB се вразумих  Hug . От тогава го давам по-леко  Peace

Мисля, че Селма беше казала за телевизорите

Общи условия

Активация на акаунт