Бели пухкави Снежинки са на Юлчето дружинки

• 24 190
  • 693
  •   1
Отговори
# 435
  • София
иди в пирогов
по-спешно от това не се сещам

# 436
Спешно да ви питам къде бих могла да заведа Калоян по това време заради корема? Някой да има идея?
Иди в Токуда. Там в Спешното със сигурност ще ви обърнат внимание. А и педиатрите/неонатолозите са много добри  Peace

# 437
Ама не е и  пишкал от снощи ,а това никога не ни си е случвало.

Това, ако е вярно, е много притеснително. Как от снощи няма да е пишкал? Ако е така, наистина ви трябва лекар. Дано не е вярно.  Tired

# 438
Дано бързо им минава на бебоците с неразположения!
 Аз на друга тема, нещо не мога да се ориантирам, какво да си взема за да си правя пюретата сама - блендер или пасатор, сигурно ми е тъп въпроса, ама не искам да се заривам с уреди, да купя нещо и да се окаже, че има и по- удобно. Моля, посъветвайте ми и тези, които имат опит, колко вата минимум да е ?

# 439
  • София
аз ползвам малкия чопър на кухненския робот, то е подобно на пасатор; блендер няма да ти свърши работа

# 440
а какво е блендер? Blush

# 441
vtrendy,това че не държа дълго време бебка на ръце не означава,че не я милвам,целувам и всичко останало.През деня не я оставяме и за секунда сама в стаята ката таткото си е в къщи.
Дохраних тази вечер от замразената кърма да видя гладна ли е заспивала Юлка и хапна 60-65 мл.
Тази вечер сложихме лампички и изгасихме лампата и нямаше рев от тъмното,а  Shocked Joy
Колко време след започване на захранването могат да се дават домашни пюрета,че днес изхвърлих 20 чашки с кърма да не стане така и с пюретата накрая ooooh!
За коремчетата на бебоците-педиатърките им не ги ли натискат като ходите на консултация,те нищо ли не казват по въпроса,на мен вчера ми направи впечатление,че нашата педиатърка го натискаше и явно си проверят нещо профилактично.Дано се оправят,че то дори нищо да няма притеснението е достатъчно травмиращо.

# 442
какво да си взема за да си правя пюретата сама - блендер или пасатор, сигурно ми е тъп въпроса, ама не искам да се заривам с уреди, да купя нещо и да се окаже, че има и по- удобно. Моля, посъветвайте ми и тези, които имат опит, колко вата минимум да е ?

Аз съм много доволна от моя Браун. Комплект е - пасатор+блендер+миксер+оразмерена висока купа. Различните приставки се сменят, според нужното на момента. Всичко се мие под течаща вода.
http://www.technomarket.bg/files/ARTIKLI/09007976/image_thumb_600.jpg

# 443
  • София
мояте такъв: http://www.braun.com/global/household/food-preparation/multiquic … chen-machine.html
разбира се - моят е предишният модел, но по същество е същият.
изключително полезен уред, с много приложения, мие се в миялната, ползвам го всеки ден

основната разлика между този и повечето домашни роботи е в това, че този има две купи - една голяма стандартна и една малка; в малката може да се нареже / пасира малко количество, което не става в голямата, защото се залепва по стената на купата; повечето домашни роботи имат една голяма купа и един шейкър и така стават неизползваеми за ежедневна употреба - например да нарежеш една глава лук за готвене или да пасираш две морковчета за бебето

# 444
Добро утро,
bobbi_bobbi дано малкия се е оправил,ходихте ли в спешното?
Само за пример ще ти кажа,моята дъщеря(голямата) като беше някъде на годинка,направи една пикочна инфекция,не можеше по цял ден да се изпишка,само пищеше,вдигаше температури.Много трудно разбрахме какво и има,лекарите изписваха антибиотици за тампературата,казваха че е от зъбите ooooh! накрая отидохме при една лекарка ,която е специалист детски бъбречни заболявания тя и направи страшно много изследвания и изписа правилните лекарства.та така се оправи детето...беше голям кошмар.Та не мисля ,че това ,че не е пишкал цял ден е нормално,и не мисля че има връзка с ваксината,отивайте на лекар Peace успех,дано се оправи бързичко.

# 445
Добро утро!
bobi i bobi какво става с вас, как е малчо? Относно пишкането и на мен ми прави впечатление, че има моменти, когато Крис почти не си пълни памперса, но пък има такива когато за отрицателно време го пълни до пръсване. Надявам се, че е нормално.
Преди няколко дни Маритка беше пуснала една статия за разни трудни периоди на бебето. Интересно, че май наистина ще се окаже така, както е описано в статията. От 3-4 дни Крис е някакъв малък ужас, но пък за сметка на това се научи да пълзи. Повдига си дупето, свива крачетата, забива главата и се мести по цялата спалня. Обикаля я като самолет. Още не се е светнал, че може да ползва и ръцете, но явно скоро и това ще стане. Направо се изумявам, още няма 5 месеца, а вече прави такива неща, обръща се по гръб, по корем, пълзи, ми той още малко ще стане и ще хукне дет се вика  Joy

# 446
Добро утро!
bobi i bobi какво става с вас, как е малчо? Относно пишкането и на мен ми прави впечатление, че има моменти, когато Крис почти не си пълни памперса, но пък има такива когато за отрицателно време го пълни до пръсване. Надявам се, че е нормално.
Преди няколко дни Маритка беше пуснала една статия за разни трудни периоди на бебето. Интересно, че май наистина ще се окаже така, както е описано в статията. От 3-4 дни Крис е някакъв малък ужас, но пък за сметка на това се научи да пълзи. Повдига си дупето, свива крачетата, забива главата и се мести по цялата спалня. Обикаля я като самолет. Още не се е светнал, че може да ползва и ръцете, но явно скоро и това ще стане. Направо се изумявам, още няма 5 месеца, а вече прави такива неща, обръща се по гръб, по корем, пълзи, ми той още малко ще стане и ще хукне дет се вика  Joy

Пълзи ли?  #Crazy Голяма акцелерация в днешно време  Grinning
Честито на първото пропълзяло бебе в темата!  Hug

# 447
  • Stavanger, Norway
Добро утро! Дано днес всички бебета са добре и са послушни. И ние се вписваме в скока на растеж  ooooh! Имах ужасна седмица - реве, храни се безразборно (вече не знам кога и по колко ще яде и дали му стига млякото). Направо се обърквам на моменти  Rolling Eyes Тази вечер ми направи пауза от 3 часа като го приспах и после се почна хранене на всеки час, като виси по 30-40 мин на хранене, т.е. на мен за сън ми остават по 20 мин между храненията, т.е. почти не спя  Crazy #Crazy Сутрин съм като парцал Sick И после през деня картинката е подобна  ooooh! Нашето ново постижение е, че си слага сам биберона  Heart Eyes За пълзене не се и опитва (както и за обръщане от гръб по корем), но като го сложа по гръб и се движи по цялото легло. Станал е голямо "шило" и вече виждам какъв ужас ме очаква като проходи. Освен това се е научил много категорично да отказва биберон, шише и всичко, което влиза в устата му. Стисва здраво устнички и бута с ръка  hahaha

# 448
Здравейте, хайде да се отчета че отдавна не съм го правила Simple Smile
Моя послушко расте доста бързо-на последната консултация е порастнал с 4 см.  Shocked Вече си лапа крачетата , слага сам бибата в устата, мъчи се да пълзи, да седи, прави коремни преси без умора.... а бе злато ми е.. Като ви чета направо се шашкам. Ивчо от 2-я месец спи по цяла нощ /от 23:00 до 9:00/ , през деня също дремва между храненията по 30 мин. Направо не мога да си представя как се справяте с ревящи и неспящи бебета. Аз се наспивам, върша си домакинската работа, контя се , имам енергия и даже поработвам Simple Smile Да не казвам голяма дума, че човек като се похвали после нещата се обръщат  Mr. Green
Още като се роди не искаше да суче и го храня със изцедена кърма. Вече толкова съм свикнала че не ми прави впечатление, но поне знам че е нахранен и си е изял нужното количество.
Цвети защо не пробваш този метод? Така няма да си в невидение дали е нахранен или не и ще търсиш другаде причината за неспокойството му...

# 449
  • в 1001-та нощ
боби боби - какво стана? ходихте ли на лекар? може да има някакво запушване/възпаление - за да не пишка - по-доре иди веднага да го видят  Hug

stone - аз бих отишла в Токуда, отсен неонатология на много високо ниво (личен опит) имат и педиатрия с профилирани специаисти ... - с две ръце гласувам да опиташ там  Peace

Общи условия

Активация на акаунт