Бели пухкави Снежинки са на Юлчето дружинки

• 24 194
  • 693
  •   1
Отговори
# 420
МОМИЧЕТА,ВЧЕРА НИ СЛАГАХА ВАКСИНИ И МАЛКИЯ ИМА И ДНЕС ТЕМПЕРАТУРА И РЕВЕ МНОГО.НОРМАЛНО ЛИ ТОВА?И СЪЩО ЗАБЕЛЯЗАХ,ЧЕ НЕ ПИШКАЛ ОТ СНОЩИ,НО ПЪК АКА  newsm78

# 421
  • в 1001-та нощ
какви ваксини слагаха? очаква се да има температура и да е нервен? колко е температурата?

# 422
Ох,ама много  реве.Значи ще ги напиша така като са в картона,че не ги разбирам аз DTPa/VPI/HIP, HB,McC  написани на испански и нищо не  разбирам.Целият гори но с този ел.термометър нищо не мога да преценя,измери ми 36.5 след това 37.4, но на мен ми се струва ,че е по-висока.Имам и живачен и ще слагам сега с него да измеря

# 423
Досега и 1 ден не сме имали да се носим на ръце,но аз бях много твърда и с всички роднини да не се вдига,когато не плаче,а дори и тогава първо се опитвам без дигане и има дни,в които я вдигам само да я местя и да я уригвам.Друг е въпроса,че с таткото на моменти цели представления и изнасяме докато е легнала.

сесилия, как бе мацка, ти дава сърце да не си гушкаш детенцето? аз изпитвам желание да го гушкам, целувам, хапвам, мачкам, буша и прочее; а той се смее и писука и вряка от кеф; незаменимо усещане

и аз обичам да го гнявя:) хем съм уморена от "принудителното" гушкане и разнасяне,хем като понякога се закроти (както сега) сам в креватчето си или някъде другаде на мен м ие терсене,че не е в ръцете ми....явно вече така съм свикнала да сме залепени,че ми е ненормално състояние да е там:)

мила,от соковете съм чела,че е възможно подобни стомашни проблеми.аз затова няма да му давам до бая късна възраст такива.и именно връщане на коликите се получава.

# 424
  • в 1001-та нощ
bobbi_bobbi, като поставяха ваксините - не обясниха ли срещу какво са и че са възможни тези рекации

на нас, като ни слагаха ваксини - само от противохепатитната казаха, че не се очаква температура; от пентаксим и синфлорекс - казаха, че е реакция на организма, все едно малко се е разболял и се бори

първия път сложиха пентаксима и синфлорекса поотделно в различни дни и нямаше реакция, но втория път ги сложиха заедно,вдигна температира, не плачеше, а едно жално скимтене

до колкото си спомням - след синфлорекса - 6 часа не бива да се дават лекарства - при вас кога ги сложиха? преди колко време?

ако нищо не са ти обяснили - по-добре - намери начин да се консултираш  Tired

стискам палци - всичко да се оправи

като дадохме нурофен - всичко се оправи за 30 минути

за дигиталните термометри - имаедни,коитопоказват с няколко градуса по-малко, моята температура в болницата беше винаги около 35.5, а като имах температура около 37, но вашият не знам какъв е

нашия в къщи си мери добре (моментен с докосваене на челото)

# 425
живачния измери 37.8 .Нищо не ми казаха,само ме питаха миналия път дали е имал Т. и аз казах не и ме питаха дали имам сироп за Т.Нищо друго и аз от страх да не вдигне му дадох още с прибирането.но му дадох 0,3мл, а за неговото тегло дозата е 1,2.Беше добре,но от снощи само реве,но не защото е кисел,а от болка , направо се дере.сега суче и се поуспокои малко,ако продължава така ще ходим на спешното

# 426
  • в 1001-та нощ
не е висока, дано не е било грешка да му даваш превантивно за температура  newsm78

ако плаче много и необичайно - направо го води да го видят  Tired

# 427
Да и аз се надявам да не е било грешка,че съм му дала,ама никой не ме предупреди....Ама не е и  пишкал от снощи ,а това никога не ни си е случвало.Офффф.... ще се побъркам вече

# 428
Да и аз се надявам да не е било грешка,че съм му дала,ама никой не ме предупреди....Ама не е и  пишкал от снощи ,а това никога не ни си е случвало.Офффф.... ще се побъркам вече

щом ще с епобъркаш обади им се! за това са там:) поне да те успокоят...
иначе на бебе се дава температуросвалящо като вдигне 38 градуса.те май с ас по-висока от нашата Т.

Алето се обърна одеве за пръв път сам от гръб по корем!!! ихааа:) не го очаквах сега,защото нали е малко по-дебеличък,ама ме изненадА:) ето,че статията,която пусках вчера се оказва вярна.снощи пък с еопита да прехвърля играчка от една ръка в друга точно,както там е описано:)

# 429
Здравейте момичета.Искам да се обърна към бургаските майчета,дали могат да ми препоръчат добър кожен доктор .че на бебка и излязоха едни обриви на ръчичките като гривнички и на едната бузка също,и като чели ръчичките май и се подуха.Моля ви ако имате някои предвид споделете с мен.

Днес съм при Димитрова и ако не забравя ще я попитам да ми препоръча някой.

# 430
Браво на Алето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ние също си прехвърляме играчките от едната на другата ръка,но още не се обръщаме,но прави опити
Ние спим сега,дали от т. го успива......Иначе за обаждане по тел.Преди месец звънях на един номер,който ми бяха посочили,ако има нещо да се обаждам,но понеже беше почивен ден ни казаха да идем до спешното.А в родилното още докато бяхме на телефона който ми оставиха да ги търся.Вдигат ми,аз им казвам ,че детето не може да засуче,те ми казват ок.сега ще дойдем и до там.На другия ден се съдра от рев,пак ги търся ,пак ми казват ок.сега ще дойдем и то там  #Cussing out За това сега отивам до спешното,аз отдавна се каня,ама вече им вдигам едни скандал и да ни обърнат повече внимание.Съседката онзи ден се уплаши като чула как реве малкия,че ходих с нея до спешното и пак нищо.Корем го боли,нищо да не му давам за пиене.Ама от какво го боли ,че чак така да реве.

# 431
Спешно да ви питам къде бих могла да заведа Калоян по това време заради корема? Някой да има идея?

# 432
Стоун,ами ние ходим все в спешното,защото тук при нас личния е до 2 часа.

# 433
Ами и ние в спешно ще трябва, но не знам къде. В нашата близката поликлиника са само некадърници. Та се чудя накъде - може и в частен мед. център някакъв, но не зная къде има кадърни лекари. Доста съм спекла.

# 434
ние сме абонирани за спешното , всяка седмица ходим,че и нас коремчето ни  все ни боли.Казват от корем плаче и това е.Нито за пиене ни дават нещо,нито казват причината да реве толкова много от това коремче.Само на кърма е.Нищо друго не давам,но защо така ?

Общи условия

Активация на акаунт