.....незнам...може ТВ да прави някакво умствено забавяне,но предполагам това се случва повече с деца,дето са забравяни постоянно пред тв-то.....някакви зарязани деца на съвсем безотговорни родители и деца,които изрстват пред ТВ-то! незнам наистина,но детето ми е толкова буйно и с такава клизма го отглеждам с мойто вече старо тяло,че като се зазяпа за 15 мин. в телевизора не ми и минава през ум да го спирам,а даже го слагам в по-удобна поза с надеждата да издържи по-дълго така заинтересован хахахах
.....незнам...може ТВ да прави някакво умствено забавяне,но предполагам това се случва повече с деца,дето са забравяни постоянно пред тв-то.....някакви зарязани деца на съвсем безотговорни родители и деца,които изрстват пред ТВ-то! незнам наистина,но детето ми е толкова буйно и с такава клизма го отглеждам с мойто вече старо тяло,че като се зазяпа за 15 мин. в телевизора не ми и минава през ум да го спирам,а даже го слагам в по-удобна поза с надеждата да издържи по-дълго така заинтересован хахахах
ще ме умориш
Забраниха й го, изобщо в нас не пусках тв и за седмица детето се оправи.
за контенето! това за мен е само далечен мираж:( заприличала съм на вещица!
. От тогава го давам по-леко 

то и аз имам чрд тогава
май до сега не сме празнували, но е идея да спретнем едно млечно парти - само млека и сирена
))) от всичко по 6 вида за 6-те месеца

Ние днес сме по-добре,няма Т. но е все още кисел.Снощи беше с 38 гр.
Може ли от бубата,където я забелваме да го понаболява или нещо от Т.да се е обезводнил 

Препоръчани теми