Как си намерихте работа в чужбина?

• 244 534
  • 977
  •   1
Отговори
# 585
Нищо не става ясно,освен че София прилича на Чернобил. Rolling Eyes

Нееее, ние не сме разбрали - "с желание" е написано  Joy как не съм се сетила по-рано Joy

# 586
  • 2860 км северно от Екватора
Четох три пъти публикацията,нищо не схванах. Rolling Eyes

# 587
Швеция Simple Smile   За зла участ се наложи да дойда до България за няколко седмици Simple Smile))

Мотивационни писма добавям винаги , когато е упоменато в обявите и задължително на местния език.

Работил съм в сферата на медиите  , авиация и  услуги.

Успех на дерзаещите, имаше и немалка ирония в пост-а в частта му за желанието, едва ли някой ще Ви постели на тепсия , 100% начин няма, важно е човек да има референции и много да му се работи и да не е от придирчивите , докато не изгради опит.

По принцип влизам тук само да чета темата за Япония, тъй като имах стипендия преди за там, но така и не заминах. Все пак ми стана интересно за опита на пишещите и затова написах мнение.

Както и да е, успех на всички, май е добре да се придържам към четенето на темата за Япония, поне научавам нещо. Мисля,че има опция за игнор или получаване на отговори само на един потребител Simple Smile)

# 588
Е,стига де.Първия ти пост беше хаотичен.Сега разбрах. Embarassed
Жалко, че не ти е приятно да се връщаш в БГ,макар и за кратко.

Peace

# 589
Това звучи като изказване на "успели" емигранти: имам болница и ресторант.

# 590
Нямаше ирония, само малка шегичка Laughing  ... хубаво, че в крайна сметка сподели опит, благодаря  Peace

# 591
Отказахме го човечеца да споделя с нас. Laughing

# 592
  • The QC to be!!!
Koй и защо мина с  clean  от тук?

# 593
Това звучи като изказване на "успели" емигранти: имам болница и ресторант.

Близко до истината. Хотел. Нито се смятам за свръхуспял , нито за свръх провалил се.
Винаги се стремя да имам повече и да работя повече.

Не виждам какво лошо има човек да работи в различни сфери, докато намери тази, в която му плащат най-добре и където се чувства най-добре. Даже напротив.

Старая се да давам инфо в темата, а не да се чепкам.

По принцип съм свикнал на българските жени манталитета е такъв да коментират повече, а и на мъжете също, радостно е ,че има чуждоезични жени за нас, а за Вас чуждоезични мъже.  Simple Smile

# 594
И за пореден път във форума, открихме топлата вода. Laughing

# 595
Не смятам, че чуждуезичните ( било мъже или жени) са задължително условие.

# 596
  • Пловдив
Хотел?! Grinning  Как стават тия неща бе хора newsm78
Сега чакаме и да завалят предложения за работа от теб... Wink

# 597
Хотел?! Grinning  Как стават тия неща бе хора newsm78
Сега чакаме и да завалят предложения за работа от теб... Wink
Да,бе да,ще има да чакат!Не му трябват жени с бг манталитет да коментират повече.Сигурно за него работят безмълвно местните женоря и отрудени мюсюлманки емигрантки. Joy

# 598
Между другото гаджето ми е мюсюлманка, но не е толкова религиозна Simple Smile))))  Laughing Laughing

# 599

Да,бе да,ще има да чакат!Не му трябват жени с бг манталитет да коментират повече.Сигурно за него работят безмълвно местните женоря и отрудени мюсюлманки емигрантки. Joy
Без да подозираш, се оказа близо до истината. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт