ДЕКЕМВРИ 2009

• 74 869
  • 571
  •   1
Отговори
# 210
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВЧЕРАШНИТЕ И ДНЕШНИ ИМЕННИЦИ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

# 211
  • София
Я малко побут за раздвижване на темата, че хептен замря Simple Smile
Как сте, момичета?
При НАС расте седми зъб, от който нито спим (тук визирам мен и таткото), нито кротуваме. Не знам дали си въобразявам, че е свързано, но всеки път когато тръгне нов зъб, Лили хремясва яко. Дали е възможно да са свързани двете явления?...

# 212
Вие доста сте напреднали с тези зъбки.При нас няма нито един!
Да разкажа накратко за Нова година.Всичко беше супер до 2ч., когато едно момче от компанията падна ли какво направи и аз не знам, но си извъртя капачката на коляното.Зверски болки, суетня...Тръгнаха към Пирогов с мъжа ми и още едно момче.До 5ч висях да го чакам да се върне.Доспа ми се страшно много, изнервих се, таксита няма...С голям кеф накрая се трупясах на леглото и веднага съм заспала.
На 2-ри януари отидохме на почивката.Хотелчето беше прекрасно-малко, семейно, уютно.Настаниха ни в мезонет.Разопаковахме багажа, разходихме се закратко, вечеряхме и си легнахме.Намерихме познат ски учител за Марти и на другата сутрин много се зарадвахме като видяхме колко сняг е навалял през нощта.На обяд малкия заспа и аз останах с него в хотела.Мъжа ми и Марти тръгнаха към пистите, но заради големия сняг не могли да се доберат до тях.Видяли пързалка за кънки на лед и решили да се попързалят.Всичко хубаво, докато изведнъж Марти не паднал.Извъртял си крака, паднал върху него.Поду се, плаче милия колко го боли...Хайде пак по доктори, снимки, бинт и т.н.Така почивката ни мина предимно в стаята и кратки разходки.Въпреки това си прекарахме добре, все пак бяхме заедно и нямахме никакви задължения освен за децата.
Сега отново се мъча да взема урина за изследване на малкия.Цяла сутрин го държах по голо дупе на чешмата в банята, но не се изпишка.Утре пак ще се пробвам, че талона за изследванията е до средата на месеца ooooh!
Пепинче, с тия въшки и аз съм имала големи премеждия, но като ученичка.Накрая се принудих да се подстрижа късо.Имах страхотна гъста коса, дълга до кръста.Колко съм плакала...

# 213
  • София
Rumito, гадничко е почнала годината, важното е занапред да е ок Wink

# 214
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ! НЕКА Е ИЗПЪЛНЕНА С МНОГО ЗДРАВЕ И ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ ЗА НАС И НАШИТЕ СЕМЕЙСТВА!

Румито наистина неприятно, дано нямате повече такива премеждия!
Урината най-лесно ще я вземеш като го събудиш по-рано от обикновено, сваляш памперса и действаш. При мен действа.

# 215
За взимане на урина при нас последния път подейства топене на крачетата на бебето  в леген с по-топла вода.
Вики пак хвана някакъв вирус-няколко дена беше с висока температура,зачервено гърло и нищо не иска да яде и пие.За първи път да го гоня с храна,преди само да ме видеше да ям и се чудеше как да ми докопа яденето.
На Вики му е някаква фикс-идея да седне да компютъра и да почне лудо да щрака по клавишите и да удря мишката в бюрото.И вчера се гушнал в мене целия горящ и отпуснат,аз чета как се сваля темп в интернет и по едно време виждам как една малка ръчичка се протяга и немощно почуква по клавишите  hahaha

# 216
И ние сме с вирус , зачервено гърло и уше. Та сутринта и ние се измъчих ме с взимане на урина.Направо бях на ръба на истерия. Но успях ме след 3 часа мъки. Сутринта я изпуснах, че докато се усетя колко е часа и тя се нацоцка и изпишка. Айде едно чакане един час като я държах клекнала на ръце и с чашка и нищо. Метнах я на памперса  и уж гледам и чакам и тя пред мене се изпишка. Лудите ме хванаха. Залепих и от тия глупави пликчета, за момче предполагам са супер , но за момиче са си чиста глупост, втори път пробвам с тях и нито капка не влиза. И като се заинатих, че ще виси ме докато не се изпишка,та я сложих на цицата и голямо цокане започна, а и тя гладна , защото не яде, но пак нищо. И на края и дадох от тези шишета дето сами си пият, но аз не и го давам, защото и е супер интересно да пие с него, но се мокри цялата, защото не е жадна и се налива по цял ден с вода и плюе. Та и го дадох и като започна едно наливане с вода та успях ме след 3 часа чакане. Пак я държах клекнала и с пластмасово контейнерче. Изследванията са ни супер, само малко е червено гърлото и ушето и пие ме сироп. Но има ме и в момента температура, която се надявам да спадне, дадох и  сироп. Много е гадно, но сега е рай за вирусите. Тука е пролет , а онзи ден беше студ, па пак пролет и така вирусите си купонясват :ах:
Марлийн, не си въобразяваш. И ние сме сополиви, когато ни растат зъби, а и в момента също, но няколко са тръгнали да избиват.
Руми , дано след неприятното започване на Новата година, нещата си влезнат в релсите и Ви предстои една изпълнена със щастие година.
Марти също обича да пипа клавишите и мишката, но обикновено няма време от тичане напред назад Joy

# 217
  • София
И при нас разболяване, съвсем ненадейно този път, само че при каката- 39 градуса, 2 възпалени уши, гнойно гърло, ей така от нищото. Сега пак антибиотик, просто нямаше как с тия гноища, само се моля да подмине дребното Praynig В понеделник ни предстоеше слагане на МПР, но мисля да отложим, докато оздравеят всички newsm78

bambi2009 , наистина като изби зъбът и хремата изчезна, явно са си свързани.

гъбка, клавиатурата им е любима на децата, при нас картинката е абсолютно идентична, но придружена с гризане кабела на слушалките Mr. Green

# 218
  • София
Здравейте, мацки и бебоци!
Бързо оздравяване на болните!
На нас ни сложиха МРП ваксината в четвъртък. Имам чувство, че му биха редбул Mr. Green Същия ден се научи да се качва на дивана и да скача от него като естествено се претъркаля и се хили ката нахапана краставица Grinning Все едно главата му е не е негова, а чужда. Еми принудих се до дивана да сложа върху килима пътека и сгънато родопско одеало, поне да е по-меко. Относно клавиатурата - принудихме се да си купим нова клавиатура, а старата, добре че беше евтина, сега тя стои все едно е свързана за компютъра и Коко блъска по клавишите, блъска я нея. Има си и собствена мишка, която също е "свързана"  (вързана с тел за другите кабели на компютъра). Не е ли като истинска, не е интересна!
Лека и приятна вечер!

# 219
Добро утро!
Болните бързо да се оправят Hug.Тази зима и нас ни е метнало здраво,то не бяха високи Т,не бяха уши,а сега Кюфтелина е с конективит,аман бе.
Марлен-когато Дария вади зъби има и висока Т до 39 градуса,а сополите тръгват първи.Излязат ли зъбите край,все едно с вълшебна пръчка съм ги махнала.
Имам питане-давате ли на бебоците вече цитруси-имам предвид портокали,мандарини и т.н.И кои беше писал,че дава какаова каша?Да си признава бързо как се понесе.
Хубав ден на всички Party
П“П“ Пък за въшки не ми говорете,че почвам да се почесвам където не ме сърби,а дано сте прави,че са на пари,ма надали.

# 220
И моите и двамата са ПАК болни ooooh!След бронхиолита на малката покрай Нова година и сега са пак с кашлица,сополи и температура ,баткото и с надути лимфи TiredПробваме този път без антибиотици,водих ги до София на лекар,пък да видим какво ще излезне WhistlingМалката откакто и започнах сега лечението(около 4 дни) започна да се обрива много странно.Едни червени петна по ръчичките и лицето с бяло в средата(но не е мехур).Първо мислех,че нещо я е ухапало,но не е,защото петната се появяват,после изчезват без нищо да си личи ,че е имало преди това и после пак излизат.Предполагам,че е от някое от лекарствата,спрях и Умкалор-а,но продължава да си се обрива.Другото,което и давам са Мукоплант Лека нощ,Линекс бейби и  spongia tosta.Със софийския лекар не мога да се свържа от вчера,исках мнение от него,че все пак той и назначи това лечение,но днес ще я водя и при тукашната и лекарка.Но това напрежение покрай болните деца е ужасно Tired
 Пепинче,малката обожава мандаринки,има вече два месеца откакто и давам,баба и и е давала също и киви,не сме имали проблеми Peace

# 221
  • София
Гадни вируси Twisted Evil

Пепинче, давам мандарини и портокали, ама преди това им мяхам изцяло ципата, много ги харесва и добре й понасят. Давах и киви, но на следващия ден се обрина, не съм сигурна дали е от него, но смятам да поизчакам още малко Peace Какаова каша не съм давала, но чат-пат си краде от шоколадовите бисквитки на кака си и мноооооого ги харесва Mr. Green Пак каката я захрани и с шоколадово яйце, без мое знание, разбира се Outta Joint

liubi-bubi , да не карате някоя шарка? newsm78

# 222
Марлеен,не е шарка,при шарката са постоянни обривите,тези се появяват и изчезват newsm78Ще видим какво ще каже днес тук докторката.Хич не ми се разпрявя с нея,като започне какво пие ,кой и го е изписал и т.н...Жалко е за нас,които живеем в провинцията че нямаме качествено детски(и не само)лекари TiredОт лекаря при който ходим в София съм изключително доволна,но мога ли всеки път да пътувам от Петрич до София Tired

# 223
Здравейте.
Ние полека лека сме добре вече, без температура, като си свършим сиропа ще я заведа пак на доки и се надявам да е добре.
Люби - Буби, не знам дали е до провинция или до това , че повечето доктори все едно , че не им се работи, а другите работят ако им плащаш, абе във всеки случай и аз се обърквам какъв им е проблема Laughing Рядко има вече наистина съвестни доктори. Но то това е луда тема свързана с много дебати.
Та на въпроса на Пепинчето за какаовата каша. Предполагам, че аз съм споменала , че съм давала, но не претендирам за правота. Сигурно съм казала. ПРобвах тукашна марка, с която са израснали редица поколения и която се яде и от пораснали деца, но моята мишка не може да ги понася тези чоколино каши. Пробвах и на Милупа чоколиното, но и него не хареса, та котката ни е станала 300 кила от нейните каши. Само дебне да се отвори вратата и тича към чинията си. Много е нахална Joy. А да и с бял шоколад пробвах , но и от нея нищо не става. Аз вече започнах по малко да давам обща храна. Днес яде мусака. А онзи ден пиле с ориз. Пробва също млад зелен боб с картоф. Рано ли е не е ли , не знам. Знам само , че детето не иска да яде каквото и се приготвя, а каквото яде ме ние. Давала съм няколко пъти шоколадово яйце и киндер шоколадче. Но почти не давам такива неща. То аз и солети не давам , но като отидеме в кръстноците те си дават на малката и Марти също намазва. И пръчки не давам в къщи, но като ходи ме на гости, където има деца там опитва, защото как да и забраня като всички деца ядат. В началото се дразнех, но сега съм малко по отпусната. Иначе в къщи давам по някой път само бисквитка петит  биор или коричка, но повече се дробят по пода отколкото се ядат. Аз казвах ли , че сме 78 см и 10 килца. Може и да съм , но не помня Laughing
Болните дечица да оздравяват бързо.
Лка и спокойна вечер.

# 224
...
Относно клавиатурата - принудихме се да си купим нова клавиатура, а старата, добре че беше евтина, сега тя стои все едно е свързана за компютъра и Коко блъска по клавишите, блъска я нея. Има си и собствена мишка, която също е "свързана"  (вързана с тел за другите кабели на компютъра). Не е ли като истинска, не е интересна! ...
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт