Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 626
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Споко, Ради, ще се оправите, не се щашкай! Hug

Аз много съм се зачудила с тия коледни подаръци.. просто не знам какво да взема. Стар, доволна ли си от уокъра?  ooooh!

# 421
Ето ме!
Изхарчих последните пари EmbarassedИ тези от фонда даже!На околовръстното до Горение-центъра са отворили ново Джъмбоооооооо!!!Влязохме с мъжО и да не ви казвам ,че точно там опуфках кинтажа,Щото сами ще се сетите. hahahaКупихме и заветната шейна.
За календарите да кажа,че ще ми ги прави приятел на вуйчо ни фей(уточнявам-феята кръстница в м. род),така че не съм актуална за цените,защото май само ще си поема матРИЯла.Като цени в тяхното фото знам,че са пуснали 2лв за малките календарчета,ама повече не знам.Правила съм си там снимки за подаръци с рамки и т.н. и честно казано съм много доволна как работят,а и като искаш и с фотошопа правят обработка до желания ефект.
Не съм разказала най-голямата новина:преди 2 седмици свекър ми ни подари . .........  КОЛА #CrazyМой набор е ,ама на харизан кон...Преди малко, докато мъжО и Коки нанкат ,слязох и я поразкрасих и сега ще чакам реакции.Ще пусна снимки малко по-късно да видите какъв Убав интИриор съм заформила.Имам идеи и за външния вид,ама не съм срещнала още лепенките,които ще са мои hahaha

# 422
Ради, съжалявам, че се е стигнало до тук, дано бързо се оправяте и двете...
Бобиш, честито ви возило, дано никога не ви се чупи, да гори малко и да ви вози там дето искате да стигнете  Wink Аз имам доживотен БАН за Джъмбото, не влизам там от две години  Rolling Eyes Последният път похарчих сума ти пари за глупости и се зарекох да не го правя повече, та се оправяме някак и без него  Laughing

# 423
  • София
Ние се поразходихме малко по тъмно, че Калина проспа деня, а навън все така не може да спи.
Ники, те това чувалче си купихме. Много съм доволна, даже сефтето без да го изпера му дръпнах, че ми писна да са й все ледени крачетата.
Бобиш, ха честита ви придобивка! Дълго и безаварийно! А това Джъмбо е на околовръстното дето се излиза от Люлин към Калотина, пътя за Люлинското Метро, нал тъй?
Сиянче, види се Павли голям термонатор. Наврян в пералнята е номер 1  hahaha
Юху, много е сладка Диди, отдавна не бях гледала нейни снимки, ама мноО лична и Убава мома!   bouquet
Любезна, искам да ти кажа, че кръстоносния ти поход е малко "кауза пердута"  Cry Няма спасение от такива дето все са пред съкращения, самотни майки и прочее  ooooh! Разбирам, че понякога наистина е трудно да си нон стоп болнични, но когато това удря в моя джоб съм меко казано бясна... Не намерих начин да се справя с таз дивотия...дано ти успееш, желая ти успех!
Пухи, чак сега стоплям, че се оплака, че се разболявате, бързо оздравяване  Hug
Ради  Hug бързо оздравявайте с Алята!  Hug
Далче, честит ви кътник, Невинната, честити зъбЕта и на вас. По тоз въпросТ на нашия фронт - нищо ново.
Хубава вечер на всички, аз отивам да готвя!   bouquet

# 424
  • София
Ради, бързо оздравяване на двечките ви пожелавам!  Hug
Бобиш, честито ви возила, брей-брей!  Flutter
Любезна, и аз като Слънчо смятам, че е загубена кауза. Дося само една майка съм чула да има някакъв пробив в системата - яко сигнали и проверки от РИОКОЗ, та са позатегнали "алергичните" сополи, тя ни е съфорумка - Нана77 и е ника.
Слънчо, чувалчето ти е супер, грам няма да съжаляваш за нит една стотинка, много вярно ми служи на мен вече май трета зима, безпощадно експлоатирано, прано, плюто и повръщано.

Ние уж да молуваме, ама мъжо и дребния къртят, та се късат. Добре, че не съм от жалостивите, ми да отивам да ги вдигам вече.  Mr. Green

Мдаааа, Борис си е мой син, доказано отвсекъде.  hahaha Докато си пиша аз тук, отишъл нашия, светнал им и им разказва за градината.  Joy

# 425
Слънчи,баш там е.
Мерси за честитките за таратайката!Да не повярва човек,че точно мойте свекита са се отчели... Rolling Eyes

# 426
Ох, хич не ми е за тъпия джоб, гладна ще седя с месеци, ама да я гледам тая малка мръвка по цели нощи как хърка, като го погаля да усещам шумв гърдичките муи всичкото това щото "на Преслава майка й плаче, работи в ЦКБ, ще я уволнят, самотен родител, бащата не се интересува", по-голяма простотия не бях чувала  Rolling Eyes когато спрях Дината в групата бяха останали само 7 деца от 28, на следващия ден са били 6  Crazy, и Преси е била, разбира се  ooooh!
Повече няма да ви занимавам с това, сигурно ви е адски досадно, ама така ме е яд Sad

# 427
Стар, доволна ли си от уокъра?  ooooh!

Ами още не сме го сефтосали Бръм, за Коледа го оставих  Grinning ! Сдобихме се с тази маса, за радост на децата ( че и за моя  Laughing) , препоръчвам, много е хубава.....Стра- хот - на !

Стас се поклаща и на едно магаре , също става за Коледен подарък според мен ! Сега ще кача снимка в албумчето и ще покажа !

# 428
Любезна абсолютно те разбирам,като става дума за детето ми хич не ме интересува на Преслава майка и как се оправя  #Cussing out Naughty При нас е почти сигурно,че Яворчо септември ще ходи на ясла,уж имаме сериозни връзки Praynig и ще се зблъсквам с такива проблеми и незнам как ще запазя добрия тон  Confused
Слънчи супер е човалчето,на нас ни подариха и кат гледам цените....мама миа
Ради повръщане и ангина  newsm78,не знаех,че е възможно.Дано бързо да я преборите и леко да мине  Praynig Hug
Сиянка голям бандит,голямо нещо  hahaha .Явката също проявява интерес към пералята,ама от наща бие ток  Tired ,та го ограничавам.
Кучето и мен много ме кефи,сестра ми предложи да ни го подарят за Коледа,ама пустия стол Crossing Arms
Неви браво на Змейчето,падането на дупе ще и е много полезно  Hug
Сега да се похваля,че Яворчо вече се пуска у дома и ходи сам  Mr. Green Е аз постнно съм до него,да предотвратявам евентулни контузии.Но навън го е страх определено и не смее да се пуска,което за сега ме устройва,че от асвалта ме е страх и мен Crazy
С кухнята от днес,разбрах,че чушки не харесва въобще ,а от днес казва чао  Mr. Green

# 429
Ето снимката, даже две  Flutter 1 и 2 !

Това за подаването на документите не го рабрах, колко по - рано трябва да е  Whistling ? Бе ще ви следя, все ще се разбере !

Бобиш, честито, със здраве да си я карате, и добре да ви вози  Hug!

На болните бързо възстановяване !

Мики, браво , скри ни шапката младежа, на 9 месеца проходи  Grinning !

# 430
  • София
Добър вечер, момичета.

Мики, честито прохождане! Страхотен е Явката Simple Smile!
Днес купихме на Мони обуви КК, че на 16-ти в редакцията на "24 часа" щял да дойде Дядо Коледа и го повикаха да си вземе подаръка Joy Поне да направи няколко крачки до Добрия старец собственокрачно Mr. Green. Е, и малко с моя помощ, де... Та, още от тази вечер синът ми добре ме поразтъпка из вкъщи. Само на кръста ми не му стана много приятно, а направо му стана схванато Joy...
Далче, честит кътник - това е сериозен пробив!
Като видях на част от вас какви върволици фиести се задават, и много се впечатлих. Особено от предстоящото при Пина и Слънчи! Да си изкарате весело всеки един от многобройните празници! Hug
Ради, Пухи, бързо оздравяване!
Бобиш, хвала таквиз свекари като твоя! Със здраве, много настроение и по хубави дестинации да я карате колата! А на Танчето Г поздравления за новата количка.
Неви, много сладко е това с изправянето и ритуалното падане по дупе на Деа...
Ника, страхотен е Бо! Ами разбира се, че ще ги събуди да им разкаже - новините са най-бързо развалящата се стока hahaha.

Кучето на ФП явно всички сме го харесали. И у нас ще лае. Laughing

Лека и сладка нощ на всички!

# 431
Бръм, аз имам впечатления за уокъра, за който питаш Стели. Йони си го хареса него след като разгледа всички налични такива в магазина  Crazy. Много е симпатичен.
Като му взема нещо и му го давам веднага. Не може да събира прах, трябва да влиза в употреба  Grinning. Аз толкова неща му накупих тези дни на малкия човек, че не знам кое да нарека да е "коледния подарък". Най-много съм доволна от космонавта (намерих това, което търсех и съм предоволна) - просто е прекрасен  Heart Eyes.
Стели, магарето е чудесно  Heart Eyes. Масичката също изглежда интересна и занимателна. Нека се радват дечицата  Hug.
Далче, честит кътник на Бо! Поизмъчи се детето, но те хубавите работи трудно стават  Hug
Мики, честито прохождане!!!!! Първенец е Яворчо!
Ника, Бо е мой човек  Laughing. Само така, какво ти спане, молът вази чакааа  Mr. Green.
Боби, честита ви колица! Безаварийно, където ви душа поиска  Hug
Пухче, бързо оздравявайте! Ради и вие!  Hug Това топло време само вируси развъжда  Crazy.

Утре ще пообиколим за пореден път тази седмица мола. Имаме и среща там, с кумовете и техния син Андрея (Йони е по-голям от него точно с месец  Simple Smile ).

Лека нощ!

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 23:26 от Ralipo

# 432
Лелеее, Стас много се е променил, направо прилича вече на голям човек, а не на бебе! Shocked Определено е голям чаровник и ще ги рути момите.. как ще се оправяш не знам! Mr. Green
Иначе ние имаме такова магаре, не точно същото, но подобно.. Масичка нямаме, харесва ми, но се чудя къде ще ги бутам всичките тия неща... ooooh!
Работата май отива на къмто уокъра, пък после ще му мисля и него къде ще го складирам..

# 433
Ха добра вечер  Mr. Green

Цялата къща спи, но мен нещо сън ме не лови, та попрочетах пропуснатото  Crazy

Ради, бързо възстановяване  Hug

Бобиш, честита ви колаица, със здраве да си я карате безаварийно до следващата  Party

Слънчи, аз имам такова чувалче, много съм доволна. Купих го началото на пролетта с голяяямо намаление (60лв) и понеже имаше само синьо, а количката ми е зелено и сиво, го занесах на шивач и за 8лв стана чудно зелено  Crazy Много съм доволна и аз от него Peace

Да не забравя да се похваля - Александра днес се изправи съвсем сама...в количката  Mr. Green Сега вече е спокойна душичката ми, че е здрава и е наред...дано! Praynig

Пф аз пък в тва куцо време, все не мога да оцеля екипите за разходка. Нито аз, нито Александра сме облечени подходящо  ooooh! ми само като се сетя, че е декември и няма и месец до Коледа и не ми идва отвътре да и облека нещо лекичко и по тоя повод милата е цялата в пъпки от претопляне  Tired

Кучето на Фишер прайз ще лае и у нас  Mr. Green

Е кво друго...забравих... ooooh!

А, да - Ника, мила тая количка дето я бутаме...как аджеба се пере...тая облегалка твърда я бухам в пералнята ли  Rolling Eyes ми тя не влиза май, а също и багажника отдолу с твърдата част  newsm78 - той на нищо не прилича след тия дъждове дето ме праха онзи ден, че и един идиот мина през една локва и едва не удави Александра - направи ни на нищо подобно  #2gunfire Драсни моля в два реда как да я пера и как да я разглобявам  Blush

Ми имаше и още нещо, ама забраЙх, ай ще се натискам да спя, че то дойде време да ставам   Whistling

А, последно - Стар, готина маса! Каква по-слециално е като марка, модел...
И още едно последно - Стар, тоя Стас мноооого сладъм бе ей, верно като човек е станал вече  Heart Eyes

Последно последно  - такова магаре, като на Стас има в Джъмбооо, много го загледах аз, ама си мислех дали не е малка още за него... newsm78 Някой виждал ли го е, едно червено, и меко (в смисъл не е пластмасово)...хареса ми идеята да се метка на него, ама да не се размаже си мисля...

АЙде лека, че кое време стана...а как не ми се спи  ooooh!

# 434
Айде пак от мен кафенцето,вече съм сигрна,че най-ранобудното дете в темата е моето  Confused от 5:30 вилнее #Crazy

Благодаря за милите думи за Яворчо!!!
Теди браво на Александра,видя ли,че няма за какво да се тревожиш  Hug
Стар Стас е станал страхотен мъж,много е сладък  Heart Eyes
Сега една случка да се посмеете....излизам оня ден на разходка и ме среща една съседка и започва да ми обяснява как Явор прилича на мен,аз и викам,че всички казват,че е копие на татко си ,а тя се обръща и ми заявява :"еми то и той на теб прилича"  hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт