Филми и сериали – най-новото /новини и премиери/

• 333 675
  • 800
  •   1
Отговори
# 480
Дами, имам молба за помощ! Търся последните 10-на епизода на "северът и югът". Даваха ги скоро по КИно Нова. Бях вкъщи болна цял месец и се загледах в този сериал. Последните епизоди, обаче не успях да гледам. Мерси предварително!

# 481
Дами, имам молба за помощ! Търся последните 10-на епизода на "северът и югът". Даваха ги скоро по КИно Нова. Бях вкъщи болна цял месец и се загледах в този сериал. Последните епизоди, обаче не успях да гледам. Мерси предварително!
Виж из торентите или в НОВА Плей.
Това ли  е?
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=329504&hit=1

# 482
Виж из торентите или в НОВА Плей.
Това ли  е?
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=329504&hit=1
Много благодаря!   bouquet Това е !

# 483
  • Разпиляна във въображението
"Скитница": първи трейлър

# 484
Момичета гледа ми се филм с арабска тематика  Peace Помагайте!

# 485
  • София
има си тема по въпроса, както и тема за препоръки.

# 486
Здравейте! На мен много ми се гледа романтичен и драматичен филм, ако може да преобладава драмата. Благодаря!   bouquet

П.С. Както гледам, и аз обърках темата, тази само я следя. Blush

# 487
  • Варна
търся саунтрака към Нощ в музея-имате ли идея къде да търся

# 488
  • Пловдив
В imdb се публикуват
http://www.imdb.com/title/tt0477347/soundtrack

# 489
  • Варна
Е КАК ДА ГИ ИЗТЕГЛЯ ОТ ТАМ???

# 490
  • Пловдив
Никой не е длъжен да ти предоставя готови сайтове,откъдето да теглиш.Можеше от едното възпитание да благодариш,че съм ти намерила списъка с песни.
Да не споменавам,че искането ти е много извън обхвата на тази тема.

# 491
  • Варна
е като искането ми не е за тази тема можеше да ме упътиш към коя е и като не си длъжна да ми даваш готови сайтове защо го направи.
Списък с песните мн лесно се намира-ако си бях намерила линкове към mp3 нямаше да питам.

# 492
  • в сърцето на един мъж...
Ей, бе невъзпитани хора ooooh! Едно благодаря щеше да е достатъчно. Повечето парчета могат да се намерят в замунда, арена, дата... Не е нужно да се крещи в темата и да се зъби...

# 493
  • Варна
невъзпитаната си ти..........и преди да питам тук съм търсила доста. и нито съм крещяла нито съм се зъбила.........това май е характерно за теб. аз само зададох въпрос-вие ме нападате. Ама какво се занимавам с вас.

# 494
  • София
да беше прочела заглавието на темата преди да си зададеш въпроса тук... никой нямаше копче да каже.
искаш идея къде да търсиш саундтрак, отговорено ти е на въпроса. има ли нужда да се възпитаваме или сама ще се сетиш?

Общи условия

Активация на акаунт