Филми и сериали – най-новото /новини и премиери/

• 333 623
  • 800
  •   1
Отговори
# 600

The Other Woman
( Отмъщение по женски )
в кината от 25 април 2014

Жанр: комедия, романтичен
Времетраене: 109 минути
Режисьор: Nick Cassavetes
Сценарист: Melissa Stack
В ролите: Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton, Don Johnson, Taylor Kinney, Nicki Minaj
Резюме: След като открива, че приятеля и е женен, Карли ( Cameron Diaz ) скоро среща съпругата с която той и е изневерявал. И когато още една афера е разкрита, трите жени обединяват усилията си за взаимно отмъщение.

Watch Trailer

# 601
По FOX LIVE дават  "Измяната" страшен сериал! Гледате ли го и с какви впечатления сте? аз се влюбих меко казано във филма!

# 602
По FOX LIVE дават  "Измяната" страшен сериал! Гледате ли го и с какви впечатления сте? аз се влюбих меко казано във филма!
Страхотен е, аз съм изгледала целият първи сезон  Peace

# 603

А има ли втори сезон?  newsm78

# 604

Още не, но ще има, предстои да излезе, но не знам точно кога newsm78
Трябва да се поровя да потърся някакво инфо...

# 605
  • на изток от рая

Ще ви разочаровам, но няма да има втори сезон. И аз го харесвах, но явно не е имал достатъчно гледаемост.

# 606
По FOX LIVE дават  "Измяната" страшен сериал! Гледате ли го и с какви впечатления сте? аз се влюбих меко казано във филма!
Страхотен е, аз съм изгледала целият първи сезон  Peace

А има ли втори сезон?  newsm78

Ще ви разочаровам, но няма да има втори сезон. И аз го харесвах, но явно не е имал достатъчно гледаемост.

Това вярно ли е??? Shocked
Не е честно, много ми стана гадно Tired
Ми той свърши като да има продължение...някои неща останаха неизяснени...много тъпо така Crossing Arms

# 607
  • в морето до колене
Можете да пробвате да си свалите и да гледате холандския оригинал - Overspel. Не съм го гледала и не знам, дали първи сезон завършва по същия начин и дали изобщо американците го копират изцяло или не. Но той има и втори сезон.  Simple Smile
Така че може там историята да има продължение ...

Но трябва да се сваля от чужди торенти - КаТ или пиратите
И да се гледа с английски субтитри.  Peace

# 608
  • на изток от рая
Благодаря, мячик, ще го пробвам.

# 609
  • в морето до колене
Аз преди две години в тази тема лобирах отрано за "На Рим с любов" на Уди Алън.
Сега се каня да направя същото за новия му филм  Grinning - Magic in the Moonlight

Днес се появи първият официален трейлър.

Според мен изглежда много добре като визия - цветно, топло, лятно, френско   Sunglasses
Идеята за дует между Ема Стоун и Колин Фърт много ме интригува.
Останалият каст, както винаги при Уди, е повече от великолепен.

Премиерата е планирана за 25 юли в САЩ. По същото време като "Син жасмин" и все пак късничко, сравнено с последните му филми, които излизаха на екран май месец...
Учудва ме, че филмът не присъства в Кан, като се има преди особено, че действието в него се развива на Лазурния бряг.  Simple Smile

# 610
Ако ви харесва екшън, интриги и МНОГО напрегнат сюжет бих искала да ви препоръчвам Spartacus. Само 4 сезона и много бързо се гледа.
Също са много добри Dexter и Breaking Bad, естествено и да не забравяме Бригада! Wink

# 611
  • София
Много ми харесва как в тема със заглавие НАЙ-НОВОТО се препоръчват отдавна завършили сериали Simple Smile

# 612
Много ми харесва как в тема със заглавие НАЙ-НОВОТО се препоръчват отдавна завършили сериали Simple Smile

smile3532

То да беше само това. Mr. Green

# 613
Може ли да ми каже някой кога излиза трети сезон на "Пожарникарите от Чикаго" и има ли тема във форума ?

# 614
Има тема, виж в подфорума. излиза септември.

Общи условия

Активация на акаунт