Филми и сериали – най-новото /новини и премиери/

• 333 556
  • 800
  •   1
Отговори
# 75
  • España (Плевен)
Днес ходих с детето на Рапунцел и разбойникът на 3 Д страхотен е! Горещо го препоръчвам за семейно гледане  Peace Mr. Green
  И аз искам много да я заведа, но това 3Д малко ме притеснява. Как беше при вас, имаше ли проблем???

# 76
  • Атлантис, Галактика Пегас
Бяхме в Мола на Цариградско, в залата само аз и синчето което е на 10 години, и още едно семейство с дете тинейджър. Нямахме никакви проблеми. Прекарахме си чудесно, смяхме се много и после през целия път за в къщи малкия ми наду ушите с лафове от филма. Как успя да ги запомни всички  Joy ooooh!

# 77
  • España (Плевен)
Вие сте големи, а ние сме на 4 год. и половина. Не знам...  newsm78  Май е още малка за това.

# 78
  • Атлантис, Галактика Пегас
За 3 Д сигурно е малка още, пробвайте на обикновено.

# 79
  • в сърцето на един мъж...
Кати, моето момче е на 4 и половина, ходихме два пъти на 3Д - единия път на Играта3 и след това на Шрек3. В началото му беше леко странно с очилата, но после свикна и му хареса. И на двата филма стоя до края и му беше интересно. Даже плака накрая за Шрек Mr. Green

# 80
  • София
Моите братовчеди ходиха за пръв път, когато единя беше на 4 (по- големия). По - малкия го заведоха за пръв път, около неговата 4-та годишниня. Никакъв проблем нямаха! Все пак ако случайно детето се стресне можете съвсем спокойно да излезнете.

# 81
  • España (Плевен)
The Girl with the Dragon Tattoo 2011

Жанр: Драма, Трилър
В ролите: Александра Дадарио, Даниел Крейг, Стелан Скарсгард, Робин Райт, Руни Мара, Джоли Ричардсън, Кристофър Плъмър, Даниел Крейг

Шведската трилогия за непокорната хакерка Лисбет и журналиста Микаел предизвика истински фурор по европейските екрани, а това е щатската версия, с която се е заел Дейвид Финчър. В ролята на Микаел е  Даниел „Бонд! Джеймс Бонд!” Крейг, а Лисбет е поверена на Рууни Мара, с която Финчър работи в предишния си проект „Социална мрежа”.
Премиера: 12.2011

# 82
  • España (Плевен)
Mars Needs Moms!
Майло на Марс 2011

Жанр: Анимация

Филмът "Майло на Марс" проследява историята на момче на име Мило (Сет Грийн), което тъкмо започва лятото си, но майка му постоянно го натоварва с неприятни задачи, като това да плеви градината или да си яде зеленчуците.
След като Мило оцветява лицето на сестра си във виолетово, майка му се ядосва и го запраща в стаята му.
След спор между двамата, той й казва, че не разбира какво е толкова специално на майките, след което заспива и не чува шумотевицата от ракета, приземяваща се пред тях.
Това са Марсианците, които влизат в дома на Мило и отвеждат майка му. Той осъзнава, че трябва да направи нещо и потегля на спасителна мисия, за да я спаси. Световна премиера: 11.03.2011

# 83
  • España (Плевен)
Going the Distance
Любов от разстояние 2010

Жанр: Романтичен, Комедия
В ролите: Дрю Баримор, Джун Даян Рафаел, Джъстин Лонг, Рон Ливингстън, Кристина Апългейт, Кели Гарнър, Пейтън Лист, Чарли Дей, Джейсън Съдейкис, Джим Гафиган
от Замунда

Ерин (Дрю Баримор) и Гарет (Джъстин Лонг) са двойка, която не живее заедно. Ерин е амбициозна журналистка, която се мести в Сан Франциско, за да завърши обучението си, а Гарет е музикален асистент съгледвач, който остава в Манхатън, в преследване на целта си – обещано повишение.
Уеб камера е основното средство за комуникация между влюбените. Смело държейки на своя двуокеански романс, Ерин и Гарет избягват лошите приятелски съвети и капаните на които са поставени от „хищниците” около тях. Точно когато чакането е на път да свърши, Ерин получава мечтаната работа в Калифорния, а кариерата на Гарет цъфти в Ню Йорк.
Големите успехи, за които са мечтали, могат да ги разделят завинаги, освен ако любовта им наистина може да издържи на дистанцията.

# 84
  • España (Плевен)
Hall Pass 2011

Жанр: Комедия
В ролите: Александра Дадарио, Оуен Уилсън, Джена Фишер, Мелиса Лиален, Кристина Апългейт, Джейсън Съдейкис, Ричард Дженкинс

Рик (Уилсън) и Фред (Судейкис) са най-добри приятели, които трудно се приспособяват към семейния живот. Недоволни от всичко това, техните жени (Кристина Апългейт и Джена Фишър) вземат решение с което се надяват да спасят браковете си – в продължение на една седмица, Рик и Фред ще имат свободата да правят каквото си искат, където си искат и с когото си искат.
Жените си мислят, че по тозин начин техните съпрузи ще се насладят на свободния живот и после, напълно задоволени, ще се върнат към нормалното си ежедневие. Разбира се, нищо не протича по план.
Премиера: 25.02.2011

# 85
  • España (Плевен)
Happy Feet 2
3D

Жанр: Анимация
Озвучен от: Брад Пит, Робин Уилямс, Илайджа Ууд, Елизабет Дейли, Ханк Азария, Мат Деймън, София Вергара

Вторият филм отново разказва историята на танцуващия пингвин Мъмбъл и неговата любима Глория. Те вече имат и син, Ерик, който се опитва да намери мястото си в света.
Световна премиера: 11.2011

# 86
  • España (Плевен)
  The Hobbit: Part One

Жанр: Екшън, Приключенски, Драма, Трилър, Фантастика
В ролите: Мартин Фрийман, Кейт Бланшет, Ричард Армитидж, Търнър Ейдън,  Стивън Хънтър, Джеймс Несбит, Кен Стот и др.
Премиера: 12.2012

# 87
КАТИ страхотна си,благодаря за положения труд.Много от заглавията са интригуващи, да видим дали ще оправдаят очакванията.... Hug
Ето и от мен предложение:

Untitled Sherlock Holmes Sequel

Жанр:Екшън,Мистерия

В ролите: Робърт Дауни Дж., Джъд Лоу, Рейчъл МакАдамс, Джаред Харис

Шерлок Холмс и неговият приятел д-р Уотсън обединяват силите си, за да надхитрят и победят  своя яростен противник, професор Мориарти.
Световна премиера 15.12.2011

Аз го чакам с нетърпение  Simple Smile

# 88
  • España (Плевен)
I Am Number Four
Аз съм номер четири 2011

Жанр: Фантастика, Екшън
В ролите: Шарлто Копли, Кевин Дурант, Даяна Агрон, Алекс Петифер, Тереса Палмър
Продуцент: Майкъл Бей, Крис Бендер

Трима вече са мъртви. Кой е номер четири? Джон Смит – необикновен тийнейджър, опитващ се да скрие своята извънземна същност (Алекс Петифър), се опитва да избяга на банда безмилостни врагове, изпратени да го унищожат.
Сменяйки личността си, той се премества от град в град заедно със своя пазител Хенри (Тимъти Олифънт). Джон винаги е новото хлапе в града, чието минало остава в сянка. В малко градче в щата Охайо, което сега е негов дом, Джон преживява събития, които променят живота му – среща първата любов (Диана Аргон), открива нови способности и силна връзка към други млади хора, които споделят неговата невероятна съдба.
Световна премиера: 18.02.2011

# 89
Кати..благодаря ти..така ми помагаш да търся нови филми и да качвам Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт