Филми и сериали – най-новото /новини и премиери/

• 333 661
  • 800
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • España (Плевен)
Ето ме и мен момичета.    wavey
Стъпки в пясъка 2010
България

Жанр: Драма, Комедия
Сценарист и Режисьор: Ивайло Христов
В ролите: Иван Бърнев, Яна Титова, Асен Блатечки, Деян Донков, Велко Кънев, Карла Рахал, Васил Михайлов, Евгени Будинов, Александър Дойнов, Пламена Гетова, Ненчо Илчев, Башар Рахал, Валентин Танев

След продължителна емиграция Слави се завръща в България. На летището той споделя с няколко случайни непознати своята история: едно детско влюбване, което прераства в страстна любов, последвана от разочарования; неприятностите с милицията по време на социализма; бягството зад граница; годините, прекарани в Австрия и Америка; какво го е накарало отново да се върне в България. 
Премиера: 28.01.2011

# 152
  • España (Плевен)
The Resident 2010

Жанр: Драма, Трилър, Ужаси
В ролите: Джефри Дийн Морган, Кристофър Лий, Хилари Суонк, Кийша Сиера, Пени Балфо, Пеги Мейли

Всяка година, три милиона самотни жени в Америка се местят в апартамент за първи път. Те не знаят кой е живял там преди, не познават хазяите и не си правят труда да сменят ключалките ...
След раздяла със съпруга си, младата лекарка Джулиет Дърмър (Хилари Суонк) започва нов живот в Бруклин, премествайки се в изумителен и просторен тавански апартамент, който изглежда прекалено хубав, за да бъде истина. Мистериозни случки започват да навеждат Джулиет на мисълта, че тя не е сама в дома си и съвсем скоро страховете й се оказват съвсем истински и оправдани.
Премиера в България: 02.2011

# 153
  • España (Плевен)
Неуредени сметки
The Debt 2010

Жанр: Драма, Трилър
В ролите: Хелън Мирън, Сам Уортингтън, Киаран Хиндс, Том Уилкинсън, Джаспър Кристенсен, Джесика Частейн, Адар Бек

Драматичната история в "Неуредени сметки" проследява две времеви рамки: 60-те и 90-те години на миналия век. През 1965 г. трима млади израелски агенти от Мосад, в тайна мисия залавят и убиват криминално проявен нацист с прякор „Хирургът от Биркенау”.
Сред агентите е и Рейчъл Сингър (носителката на "Оскар" Хелън Мирън), която вече в напреднала възраст през 90-те години, но все още получава положителни отзиви и награди за участието си в убийството на отвратителния нацист.
Трийсет години по-късно, един от бившите й колеги от Мосад съобщава, че нацистът, който са мислели за убит, се е появил жив и здрав в Украйна. Тази новина изпраща Рейчъл на нейната последна мисия.
Премиера в България: 04.02.2011

# 154
  • España (Плевен)
Гномео и Жулиета
Gnomeo and Juliet 2011

Жанр: Анимация, Фентъзи
Озвучен от: Джеймс Макавой, Джейсън Стейтъм, Емили Блънт

Най-великата любовна история за всички времена, с участието на ... градински гноми?
В „Гномео и Жулиета”, тачена Шекспирова история получава комична импровизирана преработка.
Режисиран от създателя на „Шрек 2“, Кели Осбъри, изпълнен с класическата оригинална музика на Елтън Джон, филмът включва гласовете на Джеймс Макавой и Емили Блънт като Гномео и Жулиета.
Двамата имат много пречки за преодоляване, след като се оказват по средата на вечната кръвна вражда между сините и червените гноми. Може ли младата двойка да намери своя щастлив край, преживявайки войната с пластмасови фламингота и страховити косачки.
Премиера в България: 18.02.2011

# 155
Започнах да чета резюмето на новия български филм с надеждата, че няма да срещна думата "социализъм", но уви....  Tired Ако някой ми каже, поне един бг филм, в който да не е замесен социализЪма, ще го почерпя една виртуална бира  Grinning 20 години минаха, как не им омръзна вече......  Close

# 156
  • София
Ха - ха! И аз като го прочетох си казах Аман! Но няма как да се пропусне соца. Все пак хората над 30 години са живяли в него.
Може пък да е хубав... кой знае... ДАНО!

# 157
  • в сърцето на един мъж...
Специално за "Стъпки в пясъка" четох, че е много добре направен и изключително издържан филма. Надявам се да са прави. Поне историята е интересна.
Извинете за спама Embarassed

# 158
Специално за "Стъпки в пясъка" четох, че е много добре направен и изключително издържан филма. Надявам се да са прави. Поне историята е интересна.

Аз също го чакам с интерес. Както и другия (забравих му името, с тези от Стъклен дом).
Сори и аз Simple Smile

# 159
  • в сърцето на един мъж...

Аз също го чакам с интерес. Както и другия (забравих му името, с тези от Стъклен дом).
Сори и аз Simple Smile

Тилт

# 160
Като сме на българска вълна Wink, аз пък чакам Love. Net
http://www.themovielove.net/

Може пък тук, за първи път, да я няма темата за социализма Peace Praynig Praynig

# 161
Като сме на българска вълна Wink, аз пък чакам Love. Net
http://www.themovielove.net/

Може пък тук, за първи път, да я няма темата за социализма Peace Praynig Praynig

Ейй, браво Simple Smile По-модерен от това няма как да е филма  Laughing

# 162
  • España (Плевен)
Сърцеразбивач
Heartbreaker 2010

Жанр: Комедия, Романтичен
В ролите: Андрю Линкълн, Роман Дюри, Ванеса Паради, Франсоа Дамиен, Жули Фериер, Оливър Шнайдер

Алекс Липи (Роман Дюри), сестра му и мъжът й водят специален бизнес, целящ прекратяването на връзки при случаи, когато жената е „нещастна, без да го знае”.
Екипа е нает от богат мъж, за да предотврати сватбата на дъщеря си. Проблема е, че те имат само една седмица за изпълнение, а освен това, двете мишени изглежда влюбена и напълно подходящи един за друг.
Алекс, който е задължал жестоко заради разточителството си, е принуден да остави настрана благородните си принципи, за да свърши тази изглеждащо невъзможна задача.

# 163
  • España (Плевен)
Winx 3D: Вълшебно приключение
Winx Club 3D: Magic Adventure 2010

Жанр: 3D Анимация

Тържествата по случай новата учебна година в училището за феи са в разгара си, когато на сцената се появяват Айси, Дарси и Сторми – престъпното трио!
Трите вещици не само провалят празника на феите, но и открадват много скъп и важен за вълшебниците предмет. По същото време красавицата Блум изживява своите най-красиви мигове – тя най-накрая открива своите родители, а любимият Скай й прави неустоимо предложение. Но нещата изцяло се объркват, когато трите вещици се появяват, а бащата на Скай му забранява да се ожени за Блум.

# 164
  • España (Плевен)
Боецът
The Fighter 2010

Жанр: Драма
В ролите: Марк Уолбърг, Крисчън Бейл, Ейми Адамс, Мелиса Лео, Робърт Уолбърг, Джак Макгий, Дандриа Тайлър, Ерика Макдермот

След близо пет години несгоди, смяна на актьори и режисьори, Дейвид О' Ръсел („Трима Крале”) повежда истинската история на Мики Уорд, за която Марк Уолбърг се готви и тренира близо две години.
Филмът Боецът е драматично изображение за боксьора „Ирландеца” Мики Уорд (Марк Уолбърг) и необичайния му път до световната титла в полусредна категория.
Надигането му до успеха е поведено и силно подпомогнато от неговия полубрат, Дики Еклънд (Крисчън Бейл), бивш боксьор, който станал треньор, завърнал се към живота след като се изгубил в света на престъпления и наркотици.
Премиера в България: 11.02.2011
Световна премиера: 10.12.2010

Общи условия

Активация на акаунт