Филми и сериали – най-новото /новини и премиери/

• 333 663
  • 800
  •   1
Отговори
# 210
  • España (Плевен)
The Music Never Stopped 2011

Жанр: Драма
В ролите: Джулия Ормънд, Дж. К. Симънс, Миа Маестро, Луи Тайлър Пучи, Кара Сеймур, Тами Блачард, Скот Адсит, Джо Ърбан

Световна премиера: 20.01.2011

# 211

JANE EYRE  /  Джейн Еър

Джейн Еър е гувернантка в заможно имение. Тя успява да размекне сърцето на суровия си работодател, само за да открие че той крие ужасяващи тайни.

Световна премиера: 11 март 2011г.

# 212
якооооо...няма да сме най-самотните самотни самотници с новата епохааа!!!

# 213
  • España (Плевен)
Котаракът в чизми
Puss in Boots 2011

Жанр: Анимация
Озвучен от: Антонио Бандерас, Салма Хайек, Зак Галифанакис

“Котаракът в чизми” е озвучен от Антонио Бандерас, Салма Хайек, Зак Галифанакис и Били Боб Торнтън. Действието на филма ще се развива години преди котарака да срещне Шрек и Магарето.
Заедно с приятелите си Хъмпти Дъмпти и Кити, легендарния котарак в чизми се впуска в търсене на прословутата гъска, която снася златни яйца.
Световна премиера: 04.11.2011

# 214
  • España (Плевен)
Madea's Big Happy Family

Жанр: Драма, Комедия
В ролите: Тайлър Пери, Бау Уау, Лаурен Лондон, Лорета Дивайн, Шанън Кейн, Исая Мустафа, Дейвид Ман, Каси Дейвис, Родни Пери

Световна премиера: 22.04.2011

# 215
  • España (Плевен)
Attack the Block 2011

Жанр: Екшън
В ролите: Ник Фрост, Джоди Уитакър, Люк Тредуей, Кристофър Уилсън, Ли Никълъс Харис

Световна премиера: 13.05.2011

# 216
  • España (Плевен)
Snow Flower and the Secret Fan 2011

Жанр: Драма, Исторически
В ролите: Ли Бинбин, Джиана Юн, Вивиан Ву, Хю Джакман, Арчи Као, Анджела Евънс

Историята е ситуирана през 19-ти век в Китай, когато две дългогодишни приятелки създават свой собствен начин на комуникация, който противоречи на общоприетите правила за държание на жените по онова време.

Световна премиера: 15.07.2011

# 217
Ако позволите да се включа:

NO STRINGS ATTACHED
Филмът разказва за двама приятели, които решават да имат чисто физическа връзка. Тя е млад лекар с напрегнато и много натоварено ежедневие, без възможност да намери лично време, което да посвети на по-сериозна връзка. Той е нейният стар приятел, който се съгласява да започнат любовна авантюра и просто да се отдадат на секс. В един момент обаче се влюбват и така се получава перфектната романтична комедия.
Премиерна дата за България 11.02.2011

Филмът "Room in Rome" е адаптация по "В леглото" на чилиеца Матиас Бизе. За разлика от оригинала, където мъж и жена споделят една страстна нощ, тук историята разказва за две жени в Рим в началото на лятото. Алба (Elena Anaya) и Наташа (Natasha Yarovenko) се запознават случайно на улицата. На следващия ден и двете напускат града - едната заминава за Испания, а другата за Русия. Преди това обаче, Алба кани Наташа в хотелската си стая в центъра на Рим. През цялата нощ двете обсъждат една с друга предишните си отношения и споделят страховете си от бъдещето. Нощта се превръща в дълбока и страстна бездна, която завинаги ще промени отношението им към живота, любовта и секса...Така завършва този 12 часов летен роман. Както и в другите си филми, Медем изследва сексуалното желание като интимно, страстно и физическо пътешествие на телата и душите в една стая, изпълнена с магическа атмосфера. Стая която предлага безкрайни еротични възможности и силни комични моменти.

# 218
Snow Flower and the Secret Fan 2011

Жанр: Драма, Исторически
В ролите: Ли Бинбин, Джиана Юн, Вивиан Ву, Хю Джакман, Арчи Као, Анджела Евънс

Историята е ситуирана през 19-ти век в Китай, когато две дългогодишни приятелки създават свой собствен начин на комуникация, който противоречи на общоприетите правила за държание на жените по онова време.

Световна премиера: 15.07.2011

Благодаря, че сподели  bouquet  bouquet  bouquet Чакам го с нетърпение Crazy

# 219
Вчера гледах филма  Last night.  Този филм направо ме удари като със мокър парцал! 30 мин след това не ми се раздоваряше с никой!

Освен, че е  натъпкан със звезди - Ева Мендес, Кийра Наитли, Гиийон Кане (Франция) и  главния актьор от Аватар,  предлага семпъл по сюжет, но изключително докосващ филм според мен. Особеното е че, филмът те кара да се поставиш на мястото на героите и дори да си мислиш, че наистина си прототип на всеки един от тях.

IMDB : http://www.imdb.com/title/tt1294688/

Според мен заслужава по-вискока оценка от 6.8, но предполагам, че това е заради мъжката аудитория. Препоръчвам да го гледате сами!

# 220
Благодаря, че сподели, довечера може да го загледам  Peace въпреки, че така като чета май ще е нещо кат Closer , който ми е най-любимия филм и едва ли някой друг с подобен сюжет ще го задмине Simple Smile

# 221
  • София
Вчера гледах филма  Last night.  Този филм направо ме удари като със мокър парцал! 30 мин след това не ми се раздоваряше с никой!

Моля ви има си тема "Гледах, препоръчвам"
Нека не пълним тази с излишен спам.

# 222
  • София
Запис да следя темата... Страхотна тема!!!

# 223
  • София
През май излиза Thor (2011).

Thor: Trailer

# 224
  • София
Темата е много хубава, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт