Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) скоро по бтв ~ 16

• 68 076
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Цитат от БТВ сайта-много ми хареса и аз мисля така"И двата филма са хубави , стойностни и качествени, те са дело на един и същи екип- еднакви сценаристи,продуцент , композитор...Не разбирам защо е тази врява, това истерично кряскане!Действието в ,,Листопад" просто върви много бавно , мудно.Много от сюжетно-фабулните схеми започнаха да се повтарят,да оставят у зрителя чувството , че това вече си гледал.Аз съм фен на сериала,гледала съм всички серии , но смятам , че в ,,Листопад" нещата почнаха да тъпчат на едно място.Нищо ново не се случва ,героите се изчерпаха като потенциал , усещам една умора във всичко. Не знам защо мъчително разтягат вече интерпретирани проблеми.От това преповтаряне хубавият филм само губи.А,,Забраненият плод" е друга категория кино, там всичко е много по-различно.Френски шик, елегантност,изисканост,френски шансони,нищо ориенталско.В това отношение ,,Забраненият плод" е най-европейският турски филм.Никакви табута,никакви предразсъдъци,никаква наивност и инфантилност.Остри ,неразрешими ,бушуващи конфликти.Силни страсти ,сложни човешки взаимоотношения, динамично темпо,модерна визия - предстои ни да се насладим на един невероятно хубав филм."

# 61
  • Пловдив
anastasiq1, mashala - както казват, точно така. Всеки филм е различен, разбира се, че
нищо не трябва да се отрича и то предваритерно. Важното е да се отбелязва напредъка,
да се наслаждаваме и да си коментираме.

# 62
  • Пловдив

за magosniwa и останалите...

# 63
  • Пловдив

За всички фенове

# 64
  • в очите на дъщеря си
добро утро момичета Hug Hug Hug аз съм дне с дежурна и съм на работа ама поне с вас по леко ще мине

# 65
  • в очите на дъщеря си
незнам дали са качвали това клипче . но само ще добавя към него

КОЛКО СА ДОБРИ СЪСЕДИТЕ ,НЕ КАТО БТВ

http://www.youtube.com/watch?v=r0quoxzAlBY&feature=player_embedded

# 66
незнам дали са качвали това клипче . но само ще добавя към него

КОЛКО СА ДОБРИ СЪСЕДИТЕ ,НЕ КАТО БТВ

http://www.youtube.com/watch?v=r0quoxzAlBY&feature=player_embedded
Страхотно представяне на сериала Peace

# 67
# 68
Gospojata успех   bouquet      Tina 86 лека работа и повече клиенти   bouquet  bouquet

# 69
  • в очите на дъщеря си
Gospojata успех   bouquet      Tina 86 лека работа и повече клиенти   bouquet  bouquet

БЛАГОДАРЯ ТИ МИЛА newsm51 newsm51 newsm51

# 70
  • España (Плевен)
Запис  Peace Страхотна тема      bouquet

# 71
  • Варна
Остава малко до страсти в ориента  Mr. Green

# 72
  • в очите на дъщеря си
Остава малко до страсти в ориента  Mr. Green

smile3521 smile3521 smile3521

# 73