Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) скоро по бтв ~ 16

• 68 098
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Да изберем едно от всички - само идеи. Магьосница да реши.

# 631
  • España (Плевен)
Nebahat Cehre не играе ли в "Късчета живот" по БТВ - /в ролята на Нихан/..  newsm78

Тя е нали ???

# 632
  • Варна
Nebahat Cehre не играе ли в "Късчета живот" по БТВ - /в ролята на Нихан/..  newsm78

Тя е нали ???

Да тя е  Peace

# 633
Аз предлагам всичко, което е било до сега, какво се е случило, вече сме го коментирали , няма смисъл да преповтаряме работи, които вече сме ги коментирали.
Имам предвид, че няма смисъл да коментираме последните серии и какво се случва напред, няма смисъл да дъвчем на едно място и ДА РАЗВАЛЯМЕ ИНТЕРЕСА НА НОВИТЕ ЗРИТЕЛИ  Wink
Нека си остане загадка за тях, а ние по-'старите' (не че и аз се включвам много в тази група де) , да се въздържаме и да не издаваме пикантериите, които ще стават по-напред. На вас щеше ли да ви е интересно някой предварително да ви беше разказал целия сюжет и финала ... после нямаше да е същото като го гледате нали? Щеше да се изгуби елемента на изненадата.

Та искам да кажа, да коментираме само сериите излъчени по бТВ, тези по Канал Д вече сме ги изгледали и коментирали и прекоментирали ... няма смисъл повече. Нека тук да си коментираме сериите по БТВ и живота на актьорите  Peace
Иначе както си решите де

# 634
  • Пловдив

stereo_hz, има логика в твоето предложение. На по-старите, в смисъл и аз не съм от най-старите, но съм гледала филма на турски успоредно с всички - защото е даван в реално време. Незнам, незнам - да не се обиди някой, че ограничаваме свободата.

# 635
И една добра новина (но все още непотвърдена от bTV)
От 14.12 сериала ще се излъчва 4 пъти в седмицата - от вторник до петък)
Като вторник ще има две серии, а от сряда по петък по 1 . Пак от 20:00

# 636
  • в очите на дъщеря си
Аз предлагам всичко, което е било до сега, какво се е случило, вече сме го коментирали , няма смисъл да преповтаряме работи, които вече сме ги коментирали.
Имам предвид, че няма смисъл да коментираме последните серии и какво се случва напред, няма смисъл да дъвчем на едно място и ДА РАЗВАЛЯМЕ ИНТЕРЕСА НА НОВИТЕ ЗРИТЕЛИ  Wink
Нека си остане загадка за тях, а ние по-'старите' (не че и аз се включвам много в тази група де) , да се въздържаме и да не издаваме пикантериите, които ще стават по-напред. На вас щеше ли да ви е интересно някой предварително да ви беше разказал целия сюжет и финала ... после нямаше да е същото като го гледате нали? Щеше да се изгуби елемента на изненадата.

Та искам да кажа, да коментираме само сериите излъчени по бТВ, тези по Канал Д вече сме ги изгледали и коментирали и прекоментирали ... няма смисъл повече. Тук да си коментираме сериите по БТВ и живота на актьорите  Peace
Иначе както си решите де

абе вие всичките станахте много интересни Crossing Arms , първо имало със слаби сърца ,после се губело интереса, че и цензура сега ще  ни слагате Naughty
ние сме тук от началото на филма и си обсъждаме всичко- ама абсолютно всичко и семейство и цветя и тн, и сега вече да сме си обсъждали само това, я се събодете
темата е отворена за всички , но имайте мярка малко Sunglasses

# 637
stereo_hz, има логика в твоето предложение. На по-старите, в смисъл и аз не съм от най-старите, но съм гледала филма на турски успоредно с всички - защото е даван в реално време. Незнам, незнам - да не се обиди някой, че ограничаваме свободата.
Не става дума за ограничаване ... в смисъл, да се постват снимки ок, да се коментира горе/долу става, но без да се издават интересни и важни сюжетни линии или кой кого ще харесва след 10-20 епизода примерно или кой няма да го огрее  Wink Grinning

# 638
  • Пловдив
http://www.youtube.com/watch?v=lLz1eOKbWCI&feature=related
Я да ги поздравим новите фенове с една песен в изпълнение на Киво - да видят, че може и да пее.

# 639
  • в очите на дъщеря си
Не става дума за ограничаване ... в смисъл, да се постват снимки ок, да се коментира горе/долу става, но без да се издават интересни и важни сюжетни линии или кой кого ще харесва след 10-20 епизода примерно или кой няма да го огрее  Wink Grinning

тебе какво те бърка само не знам

# 640
  • в очите на дъщеря си
http://www.youtube.com/watch?v=lLz1eOKbWCI&feature=related
Я да ги поздравим новите фенове с една песен в изпълнение на Киво - да видят, че може и да пее.

аааааааааааа не дей

# 641
ВХОД СВОБОДЕН за всякакви мнения и по всяко време от филма - настояще и бъдеще.

Този надпис е сложен на 1 стр и предполагам че всеки който влезе в темата се запознава с този текст Peace

Mr. Green
Все пак това е тема за Забранения плод а не Забранена тема Crossing Arms

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 11:14 от Slawena

# 642
абе вие всичките станахте много интересни Crossing Arms , първо имало със слаби сърца ,после се губело интереса, че и цензура сега ще  ни слагате Naughty
ние сме тук от началото на филма и си обсъждаме всичко- ама абсолютно всичко и семейство и цветя и тн, и сега вече да сме си обсъждали само това, я се събодете
темата е отворена за всички , но имайте мярка малко Sunglasses
Просто предлагах ...
Иначе не говоря да се спре изобщо да се говори за неизлъчваните серии ... а да се запазят темите на разговор , които си бяха още от преди излъчването на сериала в България.
Сега някои от нас тръгнаха дирекно да разкриват събития едва ли не само да се покажат, че вече са гледали сериала.

Става като историята за човека пред киното, дето вика 'дайте ми 2 лева иначе ще кажа, че убиеца е ... "

# 643
  • Пловдив
Нали за свобода се борим в темата - ама малко мярка може. Някой може да иска да му разкажем /напишем/ целият сюжет. Ако има кой да разказва - да разказва. Но като препоръка за да не се тъпче на едно място - може да се изчетат предните теми.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт