Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на форума за Медицински център „Фитолек“ и д-р Мариян Иванов?
Какви са основните проблеми с Медицински център „Фитолек“ и д-р Мариян Иванов?
Какви са мненията за Медицински център „Фитолек“ и д-р Мариян Иванов?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на форума за Медицински център „Фитолек“ и д-р Мариян Иванов?
Форумът съдържа различни мнения за Медицински център „Фитолек“ и д-р Мариян Иванов. Някои потребители споделят негативни преживявания, като твърдят, че са получили лошо отношение, измама и неефективно лечение. От друга страна, други потребители са доволни от центъра и споделят положителни резултати от лечението си.
-
Какви са основните проблеми с Медицински център „Фитолек“ и д-р Мариян Иванов?
-
Какви са мненията за Медицински център „Фитолек“ и д-р Мариян Иванов?
-
Какво е мнението на форума за рекламните публикации на Медицински център „Фитолек“?
-
Как д-р Мариян Иванов отговори на отправените към него и медицински център „Фитолек“ обвинения?
Чух, че отвън става някаква шумотевица и ми стана ясно, че следващият записан час чака реда си и вероятно д-р Угринова вече става нетърпелива. Взех си нещата и набързо се изнесох. Почувствах, че това бе желанието на тази жена в този момент... Накрая за 'внимателното', 'подробно' и 'топло' отношение платих 70лв. Съжалявам, но подобно поведение, особено когато се отнася до дете, с немалък здравословен проблем за решаване, с родители, които тепърва имат нужда да бъдат просветени в хомеопатията, да я разберат, да й се доверят... подобно отнощение е не-до-пус-ти-мо! Омръзна ми от пишман специалисти да гледат на мен като на ходещ банкомат, а не като на човек, който е гласувал някому доверие за здравето си. Писна ми от печалбарщина. Писна ми от хора с големи портфейли без сърца...