може ли някой да помогне

• 1 128
  • 7
  •   1
Отговори
эдравейте,може ли някой да ми препоръча детски невролог или генетик?Детето ми е на 7 месеца и е със силно иэраэена хипотония,раэширени вентрикули и още други неща.Всички лекари при които сме били каэват че има някакъв малформативен синдром но не энаят какъв.Препоръчайте ми специалист,може и в чужбина да е,благодаря

# 1
  • Пловдив
Здравей, cvetelin4eto. Доц. Иван Иванов е детски невролог, преглежда в Пловдив, тел 0888813100. Той е и детски консултант към Информационен център за редки болести и лекарства сираци  http://www.raredis.org/modules/sections/index.php?op=viewarticle&artid=65. Работи със здравната каса, поне допреди 2 години беше така. Ако си запишеш час при него, имай предвид, че винаги се минава малко по-късно, така че бъди подготвена с бебчето... Успех!

# 2
много ти благодаря

# 3
  • Бургас
Моят съвет е по добрре отиди в София .Ние ходим при др Литвиненко .Поразрови се из темите има много мнения за лекари .Като не знаят какъв е точно синдрома май на всички казват малформативен синдром

# 4
И моят съвет е да се отиде до София,има добри невролози и генетици

# 5
  • в полите на Балкана
Координати на добри детски невролози и генетици  има в тази тема. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=282833.0   Моите предпочитания клонят към д-р Христова от Токуда и д-р Гергелчева от неврологична клиника на Александровска. Доволна съм и от проф. Кременски.

# 6
благодаря на всички,но сме ходили и при доцент Литвиненко и в отделението по генетика към педиатрията,ходихме и в токуда и на още много други места,но казват само че има малформативен синдром но не знаят какъв.Затова търсим други лекари в България или чужбина

# 7
  • София / Пловдив
Доц. Божинова - детски невролог.
Проф.Кременски - генетик.

Координатите им ги има в закованата тема на първа страница.

Споменатият вече доц.Иванов от Пловдив НЕ го препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт