Декупаж_39 Коледна

• 62 457
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • София
Сурва, сурва  Весела година! Живи здрави до година, до амина!
Червена ябълка в градина, буйни жита в ниви! Колкото звезди по небето
толкова здраве във Вашите домове!!!

# 467

ЧЕСТИТО НОВА ГОДИНА!!!!!!! здраве, щастие ,късмет за вас и вашите близки

# 468
Юначки, да ви е Честита Новата Година!   bouquet
Да сте весели , засмени и с творчески идеи заредени!
Вчера се бях родила и по този повод да ви почерпя скромно

А днес е рожденния ден на декупажната тема!
Благодаря на всички момичета за споделените идеи, уроци и приятелското отношение и най- вече търпение към всеки новодошъл!

# 469
Честит Рожден Ден,Мумита!
Пожелавам тимного здраве,щастие и творческо вдъхновение!
  newsm59
Тортата е страхотна......много вкусно ми стана!  Hug

Честит Рожден Ден и на ТЕМИЧКАТА НИ!
Благодаря ви мили приятелки,че ви има!Благодаря ви за добрината и ЧОВЕЧНОСТТА!Благодаря ви за уюта и красотата,които царят в тук!
                      БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВСИЧКО НА,КОЕТО МЕ НАУЧИХТЕ!
Пожелавм на всички ни,темата да я има още дълги години!И да е все така приятелска,обична и ползотворна!/b]

love001

# 470
  • пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТРАХОТНАТА НИ ТЕМИЧКА!
ДА БЪДЕ И ПРЕБЪДЕ,
ДА Е ВСЕ ТАКА ПЪЛНА С КРАСОТА,
С ТВОРЧЕСКИ ВДЪХНОВЕНИЯ,
 ПРИЯТЕЛСТВО И СЪРДЕЧНОСТ!
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА, КОИТО Я СЪЗДАДОХА,
НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА, КОИТО СПОДЕЛИХА ОПИТ
 И ПОМОГНАХА НА ВСЕКИ РЕШИЛ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА ПРЕКРАСНО ХОБИ,
НА ТЕЗИ, КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ОГРЯВАТ С ПРИСЪСТВИЕТО СИ
И НА ТЕЗИ, КОИТО ВЪПРЕКИ, ЧЕ  ПО ЕДНА ИЛИ ДРУГА ПРИЧИНА
ВЕЧЕ НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ ИЛИ ПРОСТО НЕ ПИШАТ В ТЕМАТА,
НО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА Я СЛЕДЯТ И КОГАТО НЯКОЙ ПОМОЛИ ЗА ПОМОЩ,
СЕ ОТЗОВЯВАТ!
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ, ЗА ЛЮБОВТА, С КОЯТО МЕ ДАРЯВАТЕ!

# 471
  • пловдив
mumita на страхотен ден си се родила!
[/color]
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Желая ти здраве, желая ти верни приятели,
които да споделят с теб и болка и радост,
желая ти истинска и крепка любов,
желая ти щастие и много приятни изживявания!

# 472
Мумита , честит рожден ден!
Когато си се родила , годината е започнала с нов живот , твоя!Затова  нека всяка година от твоито житейско герданче започва с нови изживявания , нови интересни приключения ,нови приятели и нови придобивки.  party023 newsm59
Честит рожден ден  на прекрасната ни темичка.
Някой му казват че е кичозен.Някой го отричат като изкуство.Някой му се присмиват и го наричат глупав.Но някой му се възхищават.Някой го обичат.Някой го практикуват и го боготворят .Нека темичката съществува за тези някой.  bouquet
Само да попитам , а някой знае ли на колко годинки е декупажната темичка.

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 12:44 от виванова

# 473
на 4 години!
На 2,01,2007,Рачето подхванала нещатаа!и в първите теми има много интересни линкове,които е споделила!

# 474

МУМИТА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ,МНОГО ОБИЧ И ПРЕКРАСНИ ИДЕИ,РЕАЛИЗИРАНИ ОТ ТЕБ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕМИЧКАТА НИ!!! ПОЖЕЛАВАМ И ДЪЛГО ДА СЪБИРА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ТОВА ПРЕКРАСНО И НЕ ТОЛКОВА ИЗВЕСТНО ИЗКУСТВО - ДЕКУПАЖ!!!ВИНАГИ ДА ИМА В НЕЯ ПРИЯТЕЛСКА РЪКА ГОТОВА ДА ПОМОГНЕ И МНОГО ДОБРИНА!!!ОБИЧАМ ВИ,МОМИЧЕТА МИЛИ!!!

# 475
  МУМИТА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!

и честит рожден ден на нашата темичка!!!!! нека да продължаваме да я пълним с красотии, нека така да сме дружни!!!!! нека да се развиваме и да ставаме все по- добри в това изкуство!!!!!!

# 476
Честит Рожден Ден Мумитка!
Бъди много щастлива през следващата година,следвай мечтите си ,получавай с пълни шепи щастие и късмет!
 newsm59

А на темичката ни и на всички които сме в нея пожелавам все повече красоти да има,да продължава да цари тази прекрасна и добронамерена атмосфера,Благодаря Ви  newsm20  на всички които ми дадохте толкова много красота,доброта и обич! Тук намерих истински прекрасни приятелки с големи сърца ,Благодаря Ви че Ви има !

# 477
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МУМИТКА  bouquet

Здраве, късмет и много любов ти пожелавам.Прекрасен ден за рожден ден.. Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА НИ ТЕМИЧКА!
Пожелавам на всички момичета, които четат, творят, живеят в темичката да са все така изпълнени с творчески идеи и ентусиазъм, с търпение към новодошлите като мен и да продължават да споделят своите идеи, своя опит и своите успехи , за да остане темичката ни все така прекрасна и уютна и да продължи да ни радва още дълги години!

ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ !Нека новата 2011 година бъде по-успешна, по-добра в личен и в професионален план за всяка от нас. Нека бъдем по-добри, по-щастливи и се обичаме повече..

# 478
ЗА МНОГО ГОДИНИ И ОТ МЕН МОМИЧЕТА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ! МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ,МНОГО УСПЕХИ НА ВАС, СЕМЕЙСТВАТА И ПРИЯТЕЛИТЕ ВИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН МУМИТА - ЗДРАВЕ, РАДОСТ И КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ!

# 479
Честит Рожден ден Мумита!!!Бъди жива и здрава, късмета никога да не те напуска, любовта винаги да е до теб, много творчески идеи и време за да ги осъществиш!!!   bouquet
Сега разбирам, че и нашата декупажна темичка има рожден ден  Grinning
Поздравления за Рачето, която макар и да не пише тук зарази толкова много хора с това изкуство. Повече от три години се занимавам с декупаж, но все още не ми е омръзнало. Съзнавам, че има още много да уча, и точно това му е хубавото на това изкуство. Толкова много техники, приложими върху какво ли не, вдъхване на нов живот на нещо старо и непотребно, толкова много неща научих тук и предстои да науча. И понеже черпим много от информацията от рускините искам да им кажа: Шапка ви свалям страхотни сте, възхищавам ви се!!!  

Общи условия

Активация на акаунт