Декупаж_39 Коледна

• 62 674
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
дОБРО УТРО МОМИЧЕТА.
Ларинка-гледах ,търсих и си мисля,дали това което си купила  е гранитна боя ,след като е рядко.след като не е като паста .Има и гранитни бои..те са доста цветове.търсих,рових се,гледала съм някъде как ги използваха ,ама нищо не мога да намеря сега..ПАК ЩЕ ТЪРСЯ.
Дремеща-аз мисля,че за да ти се свлича,плата..явно е от това лепило което си използвала или си го разредила или то просто е неподходящо.На мен до сега никога не ми се е свличало.БЯХ СИ КУПИЛА ,,НЕЩО,,И АЗ НЕ ЗНАМ КАКВО .в магазина за художествени материали правеха демонстрация на материал..който прави ,,всичко което намажеш като цимент за 20 мин.Наистина беше много добро,но много ,много скъпо.след това момичетата в форума ми казаха че използват ц200 и аз сега това ползвам и нямам проблеми.АНТОМЧЕТО ,ти каза как ,стъпка по стъпка се работи с плат върху стъкло с ц200.Пробвай пак.А и сега се сетих нещо,веднъж имах проблем с плат ,материята беше ,една изкуствена,лигава материя и тя ми направи проблем,така се свличаше,да не е от това.ОПИТВАЙ ПАК,нали знаеш ,единия път ако не стане,другия път ще се случи.

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 12:15 от росирос

# 106
  • пловдив
Аз говоря за тази гранитна
http://www.cadenceboya.com/images/stories/sayfa/done/granitpaint.gif

# 107
  • Варна Моретооо...
Хайде момичета, чакам адресите ви!!!
Ка Ми , дремеща , Вивиан

Ларина Гранитната паста е това което е обяснила Антом има я в резлични цветове например: пясъчен.син.сив и т.н.т. Разрежда се при необходимост с малко вода или на гъсрота която ти е необходима но не прекалено за да не се стича! В предния конкурс моята работа е с такава паста ето http://dekupazh.multiply.com/photos/album/3#photo=25 ( но без тъмните и по светли рисунаци, това което виждаш като общ фон) имам и други бутилки правени с нея.Работи се много лесно  покрива сравнително добре голяма полщ. Когато се нанесе трябва да се остави да изсъхне самичка в рамките на няколко часа ако е необходимо може да се нанесе допълнителн пласт,пак съхне. После става бетон. Дано съм била полезна.
п.с. Сега видях че сме посали заедно с antom  става въпрос за същата гранитна паста.

# 108
Момичета ,пускам си поста от който писах в конкурсната тема и може някоя от девойките които търся да не са видели

Мнооого оспорван конкурс- Аз искам да изпратя наградка по 5 салфетки на последните три момичета които са направили чудесни работи и за да ги стимулирам да не се отчайват.
Моля Фани,Роси Колева ,Павлинчето и Дидиа да ми пуснат адресчета на лични -Поздравления на всички участнички че ни доставихте истинска наслада с тези красоти
Имам адресите на Дидия и Фанито -Чакам Павлинчето и Роси Колева - хайде момичета ,заслужавате награда!

# 109
Ларина ,съжалявам че съм те подвела с невярна информация.Просто исках да помогна.В съзнанието ми блуждаеше някаква информация че при рускините съм виждала работи с гранитна паста и на руски изписах и ми излезе тази информация която съм я написала и превела с малка помощ от чичко Гугъл.  Hug

# 110
Здравейте момичета!Най-сетне се добрах до фотоапарата  и се включвам във вашите редици.От доста време ви следя и чета всеки ден.Вашите красоти ме зареждат  с положителна енергия .Темичката е прекрасна,всички сте толкова позитивни и винаги готови да помогнете  bouquet
 Ето  моите неща:
http://sunbeam73.snimka.bg/hobby/dekupaj.553634
предварително се извинявам ,че не съм много добра във фотографията.

# 111
привет момичета,нямаше ме няколко дни,и вие сте показали такива Коледни красоти,че на човек да му се напълни душата  Hug
няма да мога да ви коментирам поотделно,затова само ще ви пожелая един прекрасен петък+уикенд,бъдете изпълнени с предколедни чувства и много много предколедни усмивки  Hug

# 112
Ейййййй страхотни сте, момичета!  newsm51
Вече ми просветна как и къде се използва пустата му гранитна паста.
Ама то и аз като не ми светна по-рано да направя снимка  Embarassed. Ето я: http://larina.snimka.bg/hobby/dekupaj.521388.21625171
Виванова, няма за какво да съжаляваш, благодарна съм ти, че винаги даваш съвети, пък и в търсенето се открива истината.
Антомче, изобщо не си заплес, а си винаги в час и това, че не си ме разбрала си е по моя вина. Мостричките, които имаше в магазина вместо обяснение,
бяха точно така, както го описа - основния цвят отдолу, а отгоре нанесена пастата в близък до основата тон.
Орхидее, Росирос, МиражчеHug Hug Hug
На всички останали творящи и надничащи в красивата ни тема момичета -   love001

# 113
Добър вечер милички Hug
Тини - всичко което си показала е чудесно!!! Наистина си майстор на пукнатините, хванала си им цаката Wink
Дида Димитрова и твоята коледна украса много хубава, ботушчето  е много сладко. От солено тесто ли ги правиш? аз веднъж пробвах, ама не съм много доволна, а като гледам рускините какви чудеса сътворяват с него.
Антомче, ах ти неуморно джудженце. Всичко е супер, а като виждам и количеството и, че всичко е барнато с двете ти ръчички, знам че полагаш огромен труд ЕВАЛА!!!
sunbeam73 като за начинаеща много добре си работила. Бутилката с цигулката е чудесна, другите неща също са много добре пипнати. С времето ще станеш още по добра.
Аз да покажа и последната бутилка от чужбинската серия, с която ще се вдигне тост на немския банкет. Орнаментите и останалото извън картинката са по един МК от руския форум, гледах да няма много картинки, не вървеше да е с Дядо Коледовци,  да е нещо по стилно и изчистено, пък вие ще кажете успяла ли съм. И една кратуна за базара, беше повредена отпред и това успях да измисля да не става зян Laughing
от тукhttp://rakovinkata.snimka.bg/hobby/koledni-dekupaji.315901.21625449.bigдо края

Бонисофия верно съм направила грешка, преди няколко часа ги гледах нещата и сега ме мързеше пак да отварям, реших да карам по памет и ето какъв гаф стана EmbarassedМорското сринче беше твое. Страхотно е,  ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 21:49 от Rakovina

# 114
Много хубава нова тема момичета. Аз все още само събирам смелост.  Blush

# 115
  • София
Раковинка, нещо грешиш. Аз не съм правила ботушче  Simple Smile

# 116
  • София
Момичета при хартията за декупаж как се процедира,както при принтирани или направо се лепи

# 117
  • София
Добра вечер, момичета сега да покажа и предмета който трябваше да снимам за отминалия конкурс, но все още чака да го довърша...
Това е ваза висока около 40 см. Беше захвърлена в един склад...боядисвана с три слоя блажна боя и бронз май(не съм сигурна дали е това де)...беше доста поочукана и липсваха парчета от основата. Наложи се да издиря препарат за сваляне на блажни бои, да я кисна поне 4-5 пъти, да си купя телени четки с които да търкам упорито между мазанията и да шкуря яко с шкурка. После станах и грънчарка за да изградя отчупените части с съхнеща глина, която пък изисква и време за съхнене  ooooh!.
Е след толкова терзания вазата още не е довършена - сякаш нещо не й стига или й идва в повече- аз запецнах и вече седмица просто я гледам и тъпея  newsm78... давайте идеи .
Самата ваза трябва да остане в тази тоналност - светло зеленикаво  Laughing ...лично на мен долната част ми харесва - тази издутата, ама нагоре нещо не се връзва...без златните щампи ми стоеше пуста , а с тях претрупана... уф просто не знам какво да я правя ... моля Ви помагайте...
http://www.album.bg/kameliap/images/26030729/129858/

# 118
  • София
КаМu страхотна ,евала за труда който си положила smile3501.Аз не съм майстор на декупажа единственното което ми идва на ум,че можеш да направиш около момичето тънките"мустачки "които излизат от цветето както на снимката 30,само ,че да вървят нагоре и леко на страни(като че ли пространството между момичето и цветето празно,говоря за снимка 29).Но и така пак си е добре.

# 119
Натуся направо се лепи, но преди самото залепване се потапя във вода след което се вади и подсушава и залепва. Ако е обратен декупаж после пак трябва да си минеш гърба на мотивчето с бяло, че прозира.
Ками огромен труд си положила, вазата е страхотна. Гледам я и си мисля,  принцесата е като изрезка,  някак си трябва да я слееш с фона да стане като рисувана. Ако направиш малко пукнатини в които да втриеш златно newsm78  Това са само идеи, но определено принцесата не трябва да стои така като апликация, тампонирай по края. Успех!!!

Общи условия

Активация на акаунт