Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви идеи има за подаръци за учителите в детската градина?
Как да залепя салфетка върху овален предмет, без тя да се набира?
Какво е краклето и как се използва в декупaжа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви идеи има за подаръци за учителите в детската градина?
-
Как да залепя салфетка върху овален предмет, без тя да се набира?
-
Какво е краклето и как се използва в декупaжа?
-
Как се създават сенки в декупажа?
-
Как се използва опаковъчна хартия в декупажа?
ама няма от къде да намеря подобно нещо.За сега имам само едно столче,ама не е точно това,което ми трябва.
Този декупаж си е истинска болест!!!! КаМи, а относно вазата, трябва й фон. И на мен лично, златното ми идва в повече ... Златните бордюри в средата и отгроре - да, ама листата са доста май ...
- тя е единственото нещо което запазих от бившия собственик на апартамента- за нея се хванахме за гушите с мъжо ми като я награби към казана за боклука, за това сега събира отпечатъци от всичките ми мазаници
съжалявам няма вече... а къде сте го писали явно аз още не съм участвала в тези гласувания и конкурси
акъла ще им вземеш на германците 
Чудесни неща си направила. Съдейки по малкия брой предмети, това са ти първите опити и факта, че си направила обратен декупаж /много добре изпълнен според мен/ говори освен за желание и за смелост. Браво! Продължавай все така!
особенно подносчетата... много ми харесват!
Мога да кажа само,че сте невероятни и много изобретателни Виванова направо ме изуми с идеята за листото
Момичета аз този път не гласувах,защото имам проблеми с мултито и не мога да отварям снимките.Виждам ги всички в малък формат на една страничка и като реша да ги отварям почва да ми прескача екрана и до тук..........не можех да съм обективна в преценката си,като гледам творбите ви в малък формат .....така,че извинявайте
А с германските подаръци си надминала себе си-страхотни са!!