Декупаж_39 Коледна

• 62 671
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
                   КаМи,за вазата и аз съм на мнението на Раковинка - трябва да тампонираш някаква светлосянка около дамата и да я прелееш във фона,че вярно стои като изрязана и не на място.Да знаеш ,че аз си харесах табуретката върху която си сложила вазата.Имам подобна закачалка / в тоя стил/ и такава табуретка като твоята би ми била стимул да декупирам и закачалката. Wink ама няма от къде да намеря подобно нещо.За сега имам само едно столче,ама не е точно това,което ми трябва.

# 121
  • София
                   КаМи,за вазата и аз съм на мнението на Раковинка - трябва да тампонираш някаква светлосянка около дамата и да я прелееш във фона,че вярно стои като изрязана и не на място.Да знаеш ,че аз си харесах табуретката върху която си сложила вазата.Имам подобна закачалка / в тоя стил/ и такава табуретка като твоята би ми била стимул да декупирам и закачалката. Wink ама няма от къде да намеря подобно нещо.За сега имам само едно столче,ама не е точно това,което ми трябва.

Дидиа, и аз тъкмо щях да пиша за табуретката!!!!  Направо ще се хванем за гърлото за таз табуретка! Joy Този декупаж си е истинска болест!!!! КаМи, а относно вазата, трябва й фон. И на мен лично, златното ми идва в повече ... Златните бордюри в средата и отгроре - да, ама листата са доста май ...

# 122
  • София
мда и  мен ме дразнят тези листа утре ще се махат и ще се прави наново, а табуретката отдавна чака ама си я ползвам за работна и ако я оправя ще ми е жал да работя върху нея  Simple Smile - тя е единственото нещо което запазих от бившия собственик на апартамента- за нея се хванахме за гушите с мъжо ми като я награби към казана за боклука, за това сега събира отпечатъци от всичките ми  мазаници  Joy

# 123
КаМи-миличка нямаш право да гласуваш за себе си.Вслучая това няма значение за първото място но можеше да окаже влиание на другите места.Дискутирали сме по този въпрос и единодушно взехме решение че не може да гласуваме за себе си.Платиниум е забелязала този факт.

# 124
  • София
аз не знаех  Blush съжалявам няма вече... а къде сте го писали явно аз още не съм участвала в тези гласувания и конкурси

# 125
  • пловдив

Аз да покажа и последната бутилка от чужбинската серия, с която ще се вдигне тост на немския банкет. Орнаментите и останалото извън картинката са по един МК от руския форум, гледах да няма много картинки, не вървеше да е с Дядо Коледовци,  да е нещо по стилно и изчистено, пък вие ще кажете успяла ли съм.
....
Ха, ха , ха.... да кажем викаш...  Crazy акъла ще им вземеш на германците  Peace

КаМи
, на една от снимките мадамата е в близък план и ми се струва, че има пукнатини наоколо. Ако наистина си правила такива, предложението да втриеш златен брокат мисля че ще свърши работа  Peace Относно гласуването, в някоя от предишните теми имаше дискусия на няколко страници. Последно се реши, че не е нужно категорично да се пише в началото на всяка тема, просно защото е логично да не гласуваме сами за себе си. Всеки харесва и обича работата си, конкурса е за да разберем обаче дали другите ни харесват това което сме сътворили  Wink
sunbeam73 добре дошла сред нас  Hug Чудесни неща си направила. Съдейки по малкия брой предмети, това са ти първите опити и факта, че си направила обратен декупаж /много добре изпълнен според мен/ говори освен за желание и за смелост. Браво! Продължавай все така!
tini7 прекрасни неща  smile3501 особенно подносчетата... много ми харесват!
dida_dimitrova Коледата и теб зарази  Wink Харесвати ми всичките неща които си показала!
bonnysofia ах, морето... прелесно шкафче  Peace
Момичета, не се сърдете но това са ми възможностите  Embarassed По една, две странички мога да коментирам засега и евентуално да помогна набързо със съветче, но.... Коледа ще мине и аз ще се завърна  Mr. Green
Розови сънща  Heart Eyes

# 126
Добро утро работливки  Hug
Няма да мога да ви коментирам поотделно,защото сте изписали 5-6 странички и ще ми отнеме много време ,а тези дни все нямам такова  ooooh!Мога да кажа само,че сте невероятни и много изобретателни Виванова направо ме изуми с идеята за листото  Heart Eyes.Всичко е много красиво момичета.
Честито на победителките от конкурса   bouquetМомичета аз този път не гласувах,защото имам проблеми с мултито и не мога да отварям снимките.Виждам ги всички в малък формат на една страничка и като реша да ги отварям почва да ми прескача екрана и до тук..........не можех да съм обективна в преценката си,като гледам творбите ви в малък формат .....така,че извинявайте   bouquet
Sunbeam 73 добре дошла  Hug
Дидиа да ти е жива и здрава внучката.Много да ви радва   bouquet
Аз нямам какво ново да покажа,защото ми се налага да правя неща,които вече съм правила  Crazy,но какво да се направи...............

Хубав петък и спорни почивни дни  Laughing

п.п.Момичета дайте някой линк за тези кошчета дето ги плетат рускините.Антомче мисля,че ти беше пускала преди ама сега нямам време да търся назад.

# 127
Момичета благодаря за милото посрещане Hug
antom исках да те попитам какъв златен спрей използваш-имаше едни капачки с макарони,които изглеждаха перфектно  златни.
Rakovinaвсичко ,което  правиш  е с перфектна изработка , разглеждала съм нещата ти десетки пъти  и всеки път съм оставала  #CrazyА с германските подаръци си надминала себе си-страхотни са!!

# 128
                   Добро утро,момичета работливи!Аз съм на тръстиката и не мога да покажа нищо,но съвет ще дам  Wink
                   sunbeam73 , използва се златен спрей за джанти и макаронките стават такива.Същото се получава и с акрилна боя,но трябва малко повече усилие!
                    Лек и спокоен ден на всички!

# 129
  • пловдив
sunbeam73 със спрея за джанти се получава, но не толкова плътно. Там където се продава има още един спрей dupli color efeect - злато, хром, мед . Цветът на капачката е цвета на спрея
приблизително изглежда като средния спрей
http://www.motip.ch/webgate/WG_5_2.nsf/vwFiles/DCSilverchromeSet/$FILE/Silver-Chrome.jpg
тази година на етикета има боядисани мидички, но не намерих снимка, ако успея до края на деня ще направа фото на моите и ще ги кача.
val1977 предполагам че питаш за това  Peace
http://www.livemaster.ru/topic/25052-pletenie-korziny

# 130
# 131
Добро утро момичета.Пия си кафето с вас и се радвам.
Раковинка-нямам думи.невероятни красоти,а бутилката ме заплени.Само гледах и ТЦ ТЦ ТЦ .Приказни коледни неща.
КАМИ-Вазата ти е много труд и красива.
bonysofua- шкафчето ти е много морско красиво.Уникално е.
искам и аз да помоля за съвет.Една поставка за вино,много голяма от бамбук,искат да я изхвърлят защото са я подарили ,но е бежова,а интериора на момчето е в бяло и черно.Аз му обещах че някой ден  ще му я направя,за да не изхвърли такава красота.Гледам я,много боичка бяла ще ми трябва .с какво да я напръскам за да стане бяла основата и след това да я декорирам.Ако взема латекс ,дали няма да стане на четки,пробвала съм върху бамбук и знам ,че е трудно.Иначе трябва да купя,не знам колко бели боички.Ако не ви представлява труднос да ми помогнете със съвет.Приятен и хубав ден ви желая.

# 132
  • София
Росирос, не е задължително да ползваш акрилни бои от магазин за художници- виж началото на темата За новаци ( от Antom ): точка 2, други момичета ползват и латекс в него също можеш да прибавиш малко С200...

# 133
Росирос, не е задължително да ползваш акрилни бои от магазин за художници- виж началото на темата За новаци ( от Antom ): точка 2, други момичета ползват и латекс в него също можеш да прибавиш малко С200...
                   И работиш с гъбичка / тампонираш бялата боя/ , а не с четка.Като изсъхне първата ръка тампонираш втори път и така докато бялото стане равномерно.

# 134
Здравейте работливки, хубав и слънчев декемврийски ден за всички !
Раковинче , newsm20
Бутилката е съвършенна,и германците ще бъдат шашардисани!Би ли пуснала линк към този МК който си ползвала за завъртулките-много красиво!
Sunbeam73 добре дошла при нас,много са хубави първите ти неща ,браво на теб!
Ками и аз си мисля че или листата са в повече или принцесата ,и е хубаво да направиш сливане с фона или пукнатини,но като цяло вазата е много интересна и ти си положила огромен труд

Общи условия

Активация на акаунт