Подсъзнанието може всичко 33 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 84 835
  • 686
  •   1
Отговори
# 300

Докажете, че наистина имате знания!
ДОСЕГА НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ПО ДИСКУТИРАНИТЕ ТУК ТЕМИ.
Както и други споделиха, тук сме да си помагаме и всеки да споделя това, което знае.

смятам че се опитвам да постъпвам практично и конкретно, като за това не е нужно публично оповестяване, не помня да съм отказал помощ на някой от форума, който е поискал такава от мен.
Давал съм и практически методи, неща проверени от мен и от други хора - основно за развитие на концентрация и вътрешно възприемане - хексаграма и концентрация на пламъка на свещ, този техника се свързва и с 4-те елемента - земя, вода, въздух и огън.
Без концентрация и развиване на умствените способности развитието на окултни сили и способности може да е много опасно. Само работа с подсъзнанието може да не е достатъчна. За мен положителното мислене е от изключително значение, но не смятам за подходящо да приветствам методи и занимания, които може да имат много вредни последствия - като ритуална магия и медиумизъм, представян с модерното наименование "ченълинг", Според мен най-здравословно е всякакви такива "източници" да бъдат изключени, колкото и популярни да са станали вече - за това има сериозни причини.
Друго, което много е помогнало на мен и мои познати, е системата Рейки - и инициацията в нея - не само като лечение, но и като метод за хармонизиране и пречистване, дори на кармично ниво - имам предвид класическата Усуи Рейки система. (аз настройки не правя, имам само второ ниво)

Има и други техники, които може да са полезни, но предпочитам да видя хороскопа на човека и тогава да говоря конкретно - като насоки и области за работа, оттам и техники. Но концентрация, общо  пречистване и хармонизиране, методи за регулиране на енергиите и позитивни утвърждения може да са полезни и ценни за тези, които искат съзнателно да се развиват духовно.

Цитат
Vox просто се опитва до известна степен да ни предпази от сляпо прилагане на някои ритуали.
Да!     bouquet

# 301
  • Universe
Дано не нарушавам правилата в този форум като поствам линкове към друг форум, но ми кажете ако е така и ще ги махна. Мога да ги пратя на лични.

sv_harmony, в тази тема винаги се е толерирало пускането на външни линкове, та дори и реклами на курсове и др., така че е излишно да се задават неуместни въпроси Peace

Има форуми където не се толерира пускането на линкове към други форуми, а не към други страници. В този случай въпроса ми е доста уместен.  Peace

Когато фактите говорят... или случайна извадка от  1-ва стр.   Wink
Вселена.com
Self-help.bg- списание за самопомощ и по-добър живот
Sirius1-bg.net - сайт на ТАТЯНА МИКУШИНА
Temura.net -  сайт на МУСИ ДАЧЕВА
Порталът към съзнателен живот - сайт, посветен на пробуждане на съзнанието  - това е линкът, който ти препоръча  Peace - отдавна е тук  Hug
Духовно развитие и и каталог на групи за развитие, тренировка, духовни лекции, семинари, курсове, културни прояви
Себепознание.com - сайт на РОСИЦА ВАКЪВЧИЕВА за самопомощ, познание, развитие
Yosif.net - Философия на ежедневието - философски разсъждения с езотерична насоченост  
Shamballa-bg.net - Шамбала - България
kabbalah.bg - Кабала - България
Среща с духовното
Планетата на Триумфа /Смехотерапия/
Blogatstvo.com - шътокуа за богатството, успеха и…нещата от живота
Bogatstvo.net - успех, богатство и развитие
Сайтът на ЕДНА ЖЕНА
zemianazaem.com - Земя на заем
xnetbg.com - Сайт за конспирация,мистика,уфология,тайни общества
и.т.н.  Peace Дали ще се чете сайта или форума, за списващите няма значение, важно е всеки да открие своята истина  bouquet

Независимо от факта, че напоследък прехвръкват искри, пишещите в темата са широко скроени хора и апелирам да уважаваме всяко споделено мнение  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

П.П.  newsm62 Явно повечето от новите ме мислят за , но поне си ме представяйте като

# 302
lenny_pld, линковете, които си ми дала за пример са линкове отново към сайтове, а не директно към форум (което имам в предид аз, и каквито са дадените линкове в моя пост) Peace Да има значение дали линк-а сочи към форум или към сайт, който съдържа форум.  Peace Peace Плюс това, че са на първа страница не значи че са спазени конкретни форумски правила. Не съм и длъжна да знам какво има на първа страница.  Wink Не разбирам как един мой въпрос при това абсолютно невинно и учтиво зададен  предизвика такава реакция.  ooooh! Мисля да приключа тази дискусия. Най-малкото не е по темата на форума. А и не е учтиво да се каже, че даден въпрос е безмислен. Нали уж идеята е да сме толеранти. Wink

Честит Имен Ден на всички именници! (макар и със закъснение, но при мен е все още празник Simple Smile )

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 02:54 от sv_harmony

# 303
Здравейте Момичета!  Искам да  ви попитам, някоя от вас правила ли е Тибетският ритуал за прошка, /  на Алена  е мисля../    и дали е имало някакъв  негативен резултат или емоция след известно време ?  Не съм чела цялата тема, ако сте го писали,само ми кажете и аз ще се върна назад, за да не се повтаряме...Една приятелка днес ми писа за този ритуал, аз нали не съм в Бг и не я знам книжката, но на мен ми се видя някак страшно, че ако не спази реда или забравиш нещо, можело да си навлечеш и кармата на тези,на които искаш да простиш,някакви такива....брррр....та ми се иска да си го прочета сама и да си преценя, затова и питам,ако някой може от личен опит да ми каже  дали е добре да се прави.  Въпреки,че щом от чутото само и нещо ме кара да се дръпна, значи ,че може би не е за мен...  В последно време на два пъти послушах разума си, вместо интуицията ,и двата пъти сбърках, дори го коментирахме с малката ми дъщеря,която не е чак толкова малка...на почти 15.... ама нали съм все  принципната Мама...така,че слушайте себе си, разума май не е най-добрият съветник...добре,че това,в което сбърках, не е нещо фатално или кой знае колко важно....

# 304
Дано не ядосам пак някой, но имам сериозни основания да не препоръчам Светлана Тилкова - Алена !
За да простиш на някой, не е нужно да се прави ритуал, просто му прощаваш и не носиш грешката му в ума си.

# 305
Pinkito, сещам се за един ритуал, но той не е от книга на Алена. А и щом интуитицията ти подсказва, по добре недей да го прилагаш. На мен лично Алена не ми е симпатична. Дори незнам коя е книгата й. Интересно защо си е кръстила ритуала Тибетски?

За да простиш на някой, не е нужно да се прави ритуал, просто му прощаваш и не носиш грешката му в ума си.

Peace

# 306
  • Tам през Атлантическия океан
Дано не ядосам пак някой, но имам сериозни основания да не препоръчам Светлана Тилкова - Алена !

А кой би препоръчал ?  Wink

За прошката е нужно време  Wink не става да щракнем с пръсти и готово   Whistling
Времето лекува и болка и обида   .... нещата  избледняват ...... и сме простили  Hug 

# 307
Много ми липсва темата! Много ми липсва такава, каквато беше в началото - истински полезна. Говореше се за истински неща. Липсват ми момичетата, които я създадоха и които пишеха в нея от самото начало - Винце, Тонимар, Дарена, Вени, Елдивин, Пасифлора, Мимина, Светлина8, Десс и Мижка също.Пропускам и други. От 15-20 теми насам все се записвам с надеждата духа да се върне.  Но сред многото ритуали не го откривам...Не разбрах защо Вокс толкова ви пречи, намирам,че забележките му са уместни.

# 308
  • Tам през Атлантическия океан
kambanka 2304 Hug възнесохме сА  Joy

Поздрав с  Табор уходит в небо Grinning

# 309
Цитат
Интересно защо си е кръстила ритуала Тибетски?
ако го беше кръстила "български" или "арабски" ще е "вървежен" ли?

не мога да имам доверие на жена, дала в своя книга заклинане с омраза?
А  я смятат просто за шарлатанка! Според мен даже може да е опасна, за тарифите и да не говоря!

# 310
  • Universe

И аз се възнасям  Laughing /поради лични причини Peace/
Ако  някой има желание, нека  продължи с пускането и оформянето на темата Hug

П.П. Чисто интуитивно не харесвам Алена, може и да е добра  newsm78

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 08:46 от lenny_pld

# 311
 ooooh!
Всеки има право на лично мнение, но е много важно как го изразява.
Тук всички са достатъчно интелигентни, за да могат да преценят кое и как да ползват.
Който иска прави ритуали, който иска не.
Аз лично не правя, защото това не е моя начин, а пък и нямам време за това. Моят начин е друг, но това не пречи да се информирам и за ритуалите, може някой ден да реша и да направя нещо.
В този ред на мисли, да не се разваля хубавата позитивна темичка. Нека спора/дискусията да е на ниво.
Та хармони, ти наистина адвокат ли се явяваш. Постовете на вокс, си личи просто различно мнение, дори и с кофти тон.
Докато в твоите виждам чисто заяждане за спорта.
Айде лек, много позитивен и успешен ден на всички.  Hug 
Лени, темата е чудесна, много красива, много положителна и с много полезна информация за всякакви нужди. Аз мисля че си се псправила и се справяш чудесно  Peace

П.п. И аз не харесвам Алена, не ми допада излъчването и Wink

# 312
Ако  някой има желание, нека  продължи с пускането и оформянето на темата Hug
А едно позитивно пет-пет по дупето,а?
Събрала си всичко споделено тук, пък всеки да си чете това, което отговаря на нуждите и стремежите му.

Говорите си за пишман астролози.
Миналата година една позната /ученичка на Люмиер/ ни направи хороскопи с мъжа ми. Голям смях.
Оказа се, че с изключение на първата и последната страница, всичко останало в хороскопите ни е еднакво. Даже и правописните грешки . Laughing

# 313
Тази тема дава много положителни насоки на много хора. Мисля, че е нужна. Всеки избира дали да изпълнява даден ритуал или не. Важна  е насоката на мисълта  Simple Smile
lenny_pld Просто не спирай   bouquet

# 314
И на мен ми липсва темата такава, каквато беше преди. Тази дори само я чета и не смея да пиша.
Не искам да засегна Вокс, но постовете му звучат като:" Не правете нищо сами! Елате при мен аз да ви го направя!" Съжалявам, но така ги разбирам. А все пак цялата тема и линковете на първа страница са направени с цел сами да подпомогнем себе си.
Бих го послушала, ако даде линк за четене, съвет, насока какво ДА правим, а не само какво да НЕ правим.
Иначе Алена и аз не я харесвам, точно защото е супер комерсиална.
И благодаря   bouquet на nvesela за изключителната упоритост да търси и поства все нови и нови неща.

lenny_pld, не изоставяй оформянето на темата! Ти си най-прекрасното в нея! Винаги учтива, добронамерена и готова да даде съвет, както и всички останали, които пишат тук  Peace

Общи условия

Активация на акаунт