Подсъзнанието може всичко 33 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 84 708
  • 686
  •   1
Отговори
# 450
Цитат
В какъв смисъл казвате, че не е все едно какво гледаме? Защото не всяка енергия можем да видим/възприемем  /дори и с третото око/ или по друга причина?

именно защото я възприемаме, и дори да не съзнаваме, пак действа, за това - гледане само на хубави неща  - пламъка на свещ, изгрева на Слънцето - то има и друго полезно действие, звездите нощем, планинско поточе , планински връх, дъгата.  Heart Eyes

(Филма "Мачете" мисля да го пропусна  Flutter) - образите се отпечатват вътрешно, и особено ако е по-чувствителен човек - трябва да е по-внимателен. Но и положителните образи биха действали силно!

според мен техниките имат значение и е важно всеки да намери подходящата за него. Това с разфокусираното гледане също е техника - древна - сякаш да видиш през предмета - Ошо я е коментирал в "Книга на Тайните". Но мисля че не е за всеки. Маргало ни е отличничка Heart Eyes  bouquet.
Техниката със пламъка на свеща е и достъпна , и работеща, и полезна:)

# 451
  • Tам през Атлантическия океан

Медитирам (така се оказа, не съм знаела, че  е вид медитация), слушайки музика, рисувайки, реейки поглед. Също така редовно си изтривам съзнанието от ненужна информация, но това съвсем интуитивно.

Това, че не мога да се отдам на такива практики, техники, означава ли, че не напредвам?

И още нещо - опитвате ли се да "завихрите" и половинките си? Как? Моят попива каквото му кажа и мисля, че приема всичко и е съгласен, със сърцето си. Но в разговор не мога да му предам  цялата информация, непринудено. Дали да му дам книги...или?

I аз така ,казвам му релакс  Hug

Напредваш и още как  Wink   има някои се чудят що не им се получават нещата понякога  т.е. правят всичко - медитират , прощават с направа на ритуал  , правят стриктно техники и т.н.   просто се отнасят не са стъпили на земята Grinning а искат  все земни блага - пари , къща , хубава работа все нормални неща  Wink пък отлитат заедно с техниките  Laughing

Моя си е захитрен ,особенно като се случиха някои неща вече няма съмнения  Wink
Не им говорете само за тантричен сеХс   Mr. Green  може ама след 60 г   пимерно  Sunglasses

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 01:33 от Desss

# 452
Desss ,  Hug .
Въобще не ме влекът техниките мене.  Confused Това много ли е лошо? Пробвах това-онова, ама въобще не са за мен.  Embarassed Това пляскане с ръце, мантри, пламъци, писане на утвърждения, че и визуализации.  ooooh!
Медитирам (така се оказа, не съм знаела, че  е вид медитация), слушайки музика, рисувайки, реейки поглед. Също така редовно си изтривам съзнанието от ненужна информация, но това съвсем интуитивно.
 Не помня никакви исторически дати, съдържание на прочетени книги и филми (помня само есенцията, но не мога да разкажа действието), забравям всякаква ненужда информация на мига.  
Това, че не мога да се отдам на такива практики, техники, означава ли, че не напредвам?

И още нещо - опитвате ли се да "завихрите" и половинките си? Как? Моят попива каквото му кажа и мисля, че приема всичко и е съгласен, със сърцето си. Но в разговор не мога да му предам  цялата информация, непринудено. Дали да му дам книги...или?

Joy Това все едно аз съм го писала... И мен ритуали и техники не са ми баш по вкуса.. Но интуитивно си намирам моите си начини... Правененето на нещо любимо е единия от тях... А това за непомненето на конкретика от книги и филми - абсолютно!! Даже имената на героите от книга която чета в момента не помня. Остава ми разбира се по нещо, понякога и много от по-значимите за мен, но това което остава трудно мога да го облека в думи...
А относно половинките, опитвам се.. като се старая да не натрапвам... Споделям нещо и ако има интерес продължавам... Интерес има, но доста по-раличен от моя иначе и аз подарявам книжка или пращам линк, гледаме зааедно филм (е с филмите понякога удрам на камък, но не винаги разбира се  Laughing).. Щото вербално ми е много тудно да съм ясна, точна и убедителна... Дори и тук пиша рядко, защото ми е тудно да изрзявам коректно нещата с думи. Като ги кажа и все едно вече са други...

Peace

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 01:39 от miniemouse

# 453
  • la Città Eterna
Да споделя, и аз правя много малко техники, най-вече от мързел и лоша организация на времето - точно за тези неща никога не намирам. Но за скъпия и през ум не би ми минало да му пробутвам каквото и да е. Преди 3 години му купих 3 книги на Робърт Киосаки и подивя защо съм давала пари за глупости. Дори не ги разлисти. За езотерика не бих се и опитвала. От време на време му намеквам за нещо, което ми се струва интересно, но по реакцията му се усещам да спра преди да съм го ядосала много... По-скоро предпочитам да вярвам, че насила не бива да се прави нищо с хората - ако той почувства потребност, ще намери начин. Не е моя работа да му натрапвам възгледите си.

# 454
Klemy, резултатите са важни, а и как се чувстваш когато практикуваш техниките. Може и една техника да правиш, но да я правиш с удоволствие. Много хора се вторачват прекалено много в техниките. А не те са важни. Аз досега една техника не успях да приложа както е написана. Всичко се видоизменя. Понякога получавам нова техника направо.

# 455
за техниките - някои конкретно касаят развитието на финните тела и чакрите и е важно да се правят така както са дадени от Духовни Учители, за да не се получи...разминаване.

Ако ние се повдигаме, то и хората свързани с нас енергийно и те се повдигат. Иначе има мантри и утвърждения, които могат да помогнат и на хората с които живеем примерно...  bouquet

# 456
Моля почерпете се за мое здраве днес  Hug

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 10:09 от Starlight'

# 457
Starlight', много късмет и успехи  newsm59 !

Vox populi, може ли да препоръчаш мантра или утвърждение, с което да помгнем и на човека до нас   bouquet ?

Моята половинка с любопитство приема дребните ми ритуалчета и е доволен от старанията ми да се превърна в един поитивно мислещ човек.

Темичката малко по-малко пак заприличва на нашата си темичка Laughing Благодаря ви  Heart Eyes !

# 458
Starlight', много късмет и успехи  newsm59 !

Vox populi, може ли да препоръчаш мантра или утвърждение, с което да помгнем и на човека до нас   bouquet ?

да, пишете ми на лс

# 459
  • София
 Hug

Starlight' , здраве и късмет!  bouquet

# 460
Честито на празнуващите Hug

Не си разменяйте инфо на лични, ами пишете тук.
Всички сме жадни за информация  Hug

# 461
Да, и аз забелязвам една много ясна тенденция в този форум да се крие информация и да се контактува "на лични" ...
Няма лошо в това, но няма и хубаво  Wink Всеки сам си решава кое и с кого да споделя ...
Мислех си, че това е типично най-вече за темата за Рейки, но не би...  Laughing

# 462
Когато си търсех Мастер за Рейки, понеже никой не познавах с такъв Ранг, питах всички момичета в темите и никой не ми каза!
Отзова ми се само едно момиче, но доста я молих и още един потребител, с когото случайно си говорихме за други неща и стана дума за Рейки...та така, нямам идея защо всички си крият Мастера! Аз от моя съм горда и мога да го изкрещя на целия свят!
 Защото е прекрасен човек!
 Един от най-прекрасните докосвали живота ми! Hug

Оказа се че това е като Масонството, тайни, обвити в мъгла Joy

# 463

Оказа се че това е като Масонството, тайни, обвити в мъгла Joy[/b]

шът, тихо да не ни приберът Joy
(мъжете в черно или в бели престилки  Mr. Green )

# 464

Оказа се че това е като Масонството, тайни, обвити в мъгла Joy[/b]

шът, тихо да не ни приберът Joy
(мъжете в черно или в бели престилки  Mr. Green )
:

hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт