Подсъзнанието може всичко 33 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 84 709
  • 686
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро, малко дъждовно, ама надявам се да е началото на прекрасен ден Simple Smile
Искам да ви благодаря, за помоща тук и на лични, и главно за това, че ви има и че тук може да споделим, някои неща, които са трудни са споделяне, иначе. Вчера четох цял ден за тес, не знам дали ще мога да се справя, но мога поне да опитам.
Проблема е че комуникацията в трудна, предишният път и запазих час, за психоаналитик, моя близка приятелка, която прояви желание да помогне, но тя въобще не отиде. Сега ще опитам аз, пък ако не стане, техните май са решили по-сериозни мерки, от което се страхувам малко.
Благодаря отново, че ви има  Hug

Клеми, и моя е решил да спасява света, понякога толкова му се дразня, дава всичко за приятелите, а рядко те му отговарят със същото. Давам пример: помага на един приятел, цялата си отпуска миналото лято за един ремонт, ама много работеха, не дойде даже при нас на почивка. Аз бях толкова бясна, а той, ами не мога да откажа, приятел е. Е да ама сега лятото решихме да освежим латекса в хола, и се наложи да сваляме тв-то от стената, което е много голямо и тежко, и той му се обади на същият, да дойде и да го свалят, беше събота, знаете ли какво му каза ...."ами не мога сега, ще ходя по магазините" Ами как да не съм ядосана, винаги можеш да отделиш точно 5 минути, той ти отдели две седмици отпуска. А още по тъпо ми стана за мъжът ми, щото той много го преживя. Сега е убеден че повечето ни приятели са само за маса и почивка, но не и за услуга, малки изключения.
Но от друга страна е добре да правиш добро, чувстваш се по-добре ти самият, така че това не се води разпиляно добро, отишло е там където трябва  Hug

# 226
Мили фей, моля ви за подкрепа, имам изпит и в зависимост дали го изкарам или не ще имам работа!
БЛАГОДАРЯ ВИ , ЧЕ ВИ ИМА  Hug
ОБИЧАМ ВИ  Heart Eyes

# 227
  • Добрич
medeya, успех!

Abies, не зная дали можеш да четеш през работно време във форума, но закопчаването с цип по метода на Дона Идън много помага при разговори с шефовете. Радвам се, че си се справила.  Hug

# 228
  • Пловдив
 medeya  и на всички, които имат нужда от положителна енергия  babydust7  Two Hearts  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 229
Abies, не зная дали можеш да четеш през работно време във форума, но закопчаването с цип по метода на Дона Идън много помага при разговори с шефовете. Радвам се, че си се справила Hug
Peace
Тази техника наистина дава сила и увереност. И аз не мога да си обясня точно как, защото усещането ти идва отвътре, а не е престорено или показно. Затова е по-добре е закопчаването на ципа да се съпътства от някакво утвърждение - например - "Чувствам пълна увереност в собствените си сили и нищо не може да ми се опре" и т.н.

Donna Eden - The Zip-Up

А тази техника - как да укротим неспокойния дух - е обратна на закопчаването на цип - при наличие на негативни емоции, по-добре първо те да се изкарат, защото вдигането на ципа ги затваря и тях в енергийната ни система и увеличава силата им (поне така разбрах от видеото):

Donna Eden - Expelling the Venom (Blow Out)

# 230
  • Русе
  Abies,браво. Справила си се чудесно и си вложила не само усилия, но и сърце. Дори да има разногласия, сигурна съм,че това,което си направила ще ти донесе удовлетворение и подкрепа.

Ще пробвам техникта с ципа. Направих стъпка към промяна. Нямам проблеми с шефове,защото по принцип не ми се месят,лошото е,че не ми помагат. За момента са ми дали зелена улица на изявите,но натоварването ми е много голямо. Имам нужда от много сила, а от месец съм в стрес и не мога да спя. Държи ме като че ли адреналина.

# 231
Момичета, пожелавам на всички много много успех по пътя към реализацията на всичко съкровено! Това е за всяка една от вас

# 232
Изумявам се как едно по едно желанията ми се сбъдват.БЛАГО-ДАРЯ,че ви открих.За съжаление нямам време да следя непрекъснато темата,бих постигнала още.Сега съм в отпуск,ще опитам да понаваксам.Ползотворен ден ви желая,момичета!!!

# 233
Здравейте момичета! С удоволствие ви чета и се записвам при вас.  Щастлив и успешен ден на всички!

# 234
МОМИЧЕТА, ВИЕ СТЕ ИСТИНСКИ ВЪЛШЕБНИЦИ!!!!!!!!

БЛАГОДАРЯ ВИ, БЕЗКРАЙНО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА!!!

изкарах си изпита и за сега всичко е наред (до следващият). по късно ще ви пиша още!!!

Благодаря ви!

ОБИЧАМ ВИ!

# 235
medeya , днес ти си нашият герой!!

# 236
Добро утро, малко дъждовно, ама надявам се да е началото на прекрасен ден Simple Smile
Искам да ви благодаря, за помоща тук и на лични, и главно за това, че ви има и че тук може да споделим, някои неща, които са трудни са споделяне, иначе. Вчера четох цял ден за тес, не знам дали ще мога да се справя, но мога поне да опитам.
Проблема е че комуникацията в трудна, предишният път и запазих час, за психоаналитик, моя близка приятелка, която прояви желание да помогне, но тя въобще не отиде. Сега ще опитам аз, пък ако не стане, техните май са решили по-сериозни мерки, от което се страхувам малко.
Благодаря отново, че ви има  Hug

Биполярно афективно разстройство(или циклофренията) и шизофренията не могат без по-сериозни мерки.Има хора,които могат да живеят горе-долу нормален живот,но трябва първо да осъзнаят че са болни.Могат да имат и семейства и да учат и да работят и знаят да си усещат настъпващите кризи.Но докато това не стане си е жив кошмар,особено за близките и приятелите. Така че ТЕС и другите алтернативни методи - само при овладяни кризи.Иначе в най-добрия случай няма да повлияят.
Не се отдръпвай от твоята приятелка, тези хора и без това са отхвърлени от обществото и това им усложнява още повече състоянието.Но просто внимавай. А родителите и правилно са решили.Това е пътя.

http://www.psihichnozdrave.com/showpage.php?PageID=1 има инфо и могат да се зададат въпроси на които отговарят психиатри.

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 16:33 от nikolexa

# 237
# 238
Довечера ще се опитам да пиша за Р. Щайнер, ако все още е актуално питането на mijjjka и за един друг, любопитен за мен мистичен ‚автор‘  - G.I. Gurdjieff. Peace

# 239
Искам да ви препоръчам ей това фимче ако не сте го гледали  http://www.kolibka.com/download.php?mid=1497

субтитри http://www.kolibka.com/download.php?sid=1497

Това е първа част на една поредица на ББС за човешкия мозък. Ще видите какво се случва когато визуализираме,за интуицията,оригиналните идеи и концентрацията. Филмчето си заслужава гледането.Нещата не са предадени от гледна точка на езотериката и закона за привличането.
Има още 2 части в колибката ако някой се интересува.

Общи условия

Активация на акаунт