Подсъзнанието може всичко 33 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 84 813
  • 686
  •   1
Отговори
# 315
Цитат
Не искам да засегна Вокс, но постовете му звучат като:" Не правете нищо сами! Елате при мен аз да ви го направя!" Съжалявам, но така ги разбирам. А все пак цялата тема и линковете на първа страница са направени с цел сами да подпомогнем себе си.
о, не  Mr. Green

всеки сам трябва да си работи в повечето случаи, но може да си помагаме.
Но е много важно как, а примерно при ритуалната магия може да се привлекат не много възвишени същества, има други методи.
Аз  определено не смятам, че съм "пишман астролог" и се стремя наистина да помогна, доколкото мога, това с копи-пейстнати хороскопи на различни хора, предпочитам да не коментирам (без думи), а Алена не ми е конкурентка  Mr. Green

за помощта - опивал съм се да давам практически методи - не веднъж, но е хубаво и да се изследва самия човек и къде е на-силен.

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 09:17 от Vox populi

# 316
Вокс, Алена имах предвид, като споменах ''пишман астролозите'', не теб. Laughing
И всъщност аз не те намирам за негативен и назидателен. Написано от теб  дава възможност да се погледне цялата обсъждана материя и от другата страна. Или поне кара човек да се поразрови мааалко по-подробно за информация.

# 317
Да  ви кажа, аз пък изобщо не се сещам и коя е Алена, нито как изглежда..знам,че някакви хороскопи прави, но не помня  в кой от вестниците беше, даже се  чудя  , като бях  в Чикаго, дали в тамощният бг,весник не бяха нейни хороскопите.... newsm78, ще попитам....Но както ви казах в предният си пост, моя приятелка ми разказа на бързо за такъв ритуал, и от там имам информацията....аз и казах, че ще ви попитам, защото наистина звучи страшно, ако не изпълниш едно или друго, какви са последствията за теб....По отношение на Прошката , аз дълги години си знаех някак си ,че не съм  "дорасла", за да мога да простя с цялото си сърце у душа...някак си, уж съм простила, ама аз си знаех, че не съм  го направила както трябва... Embarassed   ....... с годините се научих.. или поне : понаучих......и си мисля, колко ли хубаво щеше да бъде, ако ги имаше едно време тези теми и форуми, или изобщо някой ,който да те научи на тези неща.... да прощаваш изцяло, да обичаш безрезервно.. и на още мноооого други важни работи..ама на,  нашето поколение ни учеха на един куп незначителни неща, които така и никога с нищо не ми помогнаха в живота, затова сега се уча...и съм благодарна  за всяко научено нещо...  дано аз поне да успея  да науча децата си, въпреки, че е  много трудно, за тези ,които вече са поотраснали над 20....

# 318
  • Costa Rica
Като човек, изваден от дупката с огромната помощ на тази тема имам право на мнение, нали?

Лени, ако изоставиш темата, ще дойда в Плд и собственоръчно ще те наплескам. Съвсем позитивно Mr. Green
Казах ли ти, че те обичам Heart Eyes

Вокс, за енти път - разговаряш с ВЪЗРАСТНИ. Запиши си го някъде, ако ти е трудно да помниш.

хармони, първа страница е задължителна спирка по пътя към коментарите Wink Някак си нелюбезно е да си признаваш, че не си я чела, но да я коментираш.

И аз се възнасям  angel008 надявам се при следващото ми посещение тук да е светло и приятно.

Алена и аз не я дишам. Омраза, карма, наказания - бррррр Sick Излъчва негативизъм, не знам какъв професионалист е.

# 319
joya, тренирам други срортове споко.  Peace А когато видя нещо нередно се намесвам. Такава ми е природата, дори ми го пише в хороскопа.  Blush

Делфина фон Ю., идеята ми не е да коментирам първа страница, а и какво има да чета на хиляда и един линк-а.  Laughing Все пак това е справочник, а не роман.  Laughing

Какво мислите за Андреа Вотей (май така се казваше)? Четох много хубави неща в друга тема за хороскопите.

# 320
"Вокс, за енти път - разговаряш с ВЪЗРАСТНИ. Запиши си го някъде, ако ти е трудно да помниш."
Казва се, че възрастта не е порок Stuck Out Tongue Simple Smile

Не искам да се подхожда лично към нещата, които пиша и е напълно непродуктивно(за мен и не само) да обиждам който и да било, не ми е това целта. Но наистина става дума за сериозни неща. Ако аз знам, че някой е пострадал психически от "книгите" на "Дорийн Вирчу", не ми позволява съвестта да ги препоръчам само щото линковете са на първа страница на най-позитивната тема. Това прави ли ме негативен или неполиткоректен?
Политкоректността е много деликатно нещо, и надали най-реалното  >> http://www.webcafe.bg/id_832085288_Neudobnite_istini_za_evolyutsiyata_ni Simple Smile

# 321
http://podsaznanieto.com/ един сайт по тази тема, малко се повтаря информацията, има клипчета за ТЕС както и се говори за Тайната на водата, но за някой може да е полезен. Има и такава facegroup-a.

# 322

И аз се възнасям  Laughing /поради лични причини Peace/
Ако  някой има желание, нека  продължи с пускането и оформянето на темата Hug

П.П. Чисто интуитивно не харесвам Алена, може и да е добра  newsm78

Лени
, ти си сърцето на темата, стой си при нас Hug

# 323
  • Варна
Вокс, не разбирам какво ти влиза в работата кой какво чете, какво прави и при кой астролог ходи? Всеки сам си решава къде да си дава парите, какъв ритуал да прави и как да се развива!
Престани да бъдеш на всяка манжда мерудия Peace Не помня да има една темата, която да е продължила позитивно след твоята намеса Peace

# 324
Вокс, не разбирам какво ти влиза в работата кой какво чете, какво прави и при кой астролог ходи? Всеки сам си решава къде да си дава парите, какъв ритуал да прави и как да се развива!
Престани да бъдеш на всяка манжда мерудия Peace Не помня да има една темата, която да е продължила позитивно след твоята намеса Peace

дълго е за обясняване,  мир да има!

# 325
Гледам, някакви полемики се водят тук...  Confused
Аз влизам само, за да изкажа благодарността си на всички, които ми пожелаха успех миналата седмица.
Всичко мина чудесно  Grinning
Благодаря ви, момичета Hug

# 326
И на мен ми липсва темата такава, каквато беше преди. Тази дори само я чета и не смея да пиша.
Не искам да засегна Вокс, но постовете му звучат като:" Не правете нищо сами! Елате при мен аз да ви го направя!" Съжалявам, но така ги разбирам.  А все пак цялата тема и линковете на първа страница са направени с цел сами да подпомогнем себе си.
Peace
И разбира се - "Ще ви ги направя само срещу съответното заплащане." Wink

П.С. Не ми се иска да бъда груба, но като прочетох това за Дорийн Върчу в #322 - че имало пострадали от нейните книги (ритуали) - е, вече ми падна пердето, казвам ви! Shocked

# 327
 Laughing
Не е ли ясно вече на всички?  Party
Става въпрос за индивид, който се опива от енергията. Тя му е нужна. Не знам дали този индивид е "Строг, но справедлив", със сигурност обаче е отровен и отравя с присъствието си всичко, до което се докосне, всяка тема, в която влезе.
Аз лично също нямам намерение да бъда повече част от всичко това.

F_Diamond , чудесна новина, миличка! Много се радвам за теб!   bouquet

На всички много  Hug  Hug  Hug

# 328
Хора, какво стана с тази тема?????????????????????

# 329
mijjka, ако на тебе това ти е ясно от цялата ситуация, може да се направят изводи за теб самата, От това, че не споделям твои възгледи/увлечения, не следва автоматично че съм"енергиен вампир", отнемащ крехката надежда!. Но не ми се занимава да обяснявам. Моля да не се възприемат лично нещата които пиша, изобно не ми трябва чужда енергия, особено отрицателната на ядосани форумки, раздазнени, че не ги "увЪжавът".

Както се вижда не преча на всички, може би само на някои, а те може да се замислят по какви причини:)))
Мир да има (пак да напиша)

Цитат
Хора, какво стана с тази тема?????????????????????
Някои хора трудно издържат на несъгласие със собствената им гледна точка. Мой ли е този проблем?

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 13:47 от Vox populi

Общи условия

Активация на акаунт