Подсъзнанието може всичко 33 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 84 818
  • 686
  •   1
Отговори
# 330
Както се вижда не преча на всички, може би само на някои, а те може да се замислят по какви причини:))) Мир да има (пак да напиша)
Цитат
Хора, какво стана с тази тема?????????????????????
Някои хора трудно издържат на несъгласие със собствената им гледна точка. Мой ли е този проблем?

Тази тема няма нужда от агресивни, назидателни, присмешливи или критикуващи коментари изобщо. Тук нямаме навика да си "защитаваме" гледните точки, защото никой не ги оспорва(ШЕ) или пък не се доказва(ШЕ). Това е място за споделяне. Ако е станало нещо друго, аз очевидно съм го пропуснала. Корекции на нередности и други подобни велики дейности би било чудесно, ако се запазят някъде из махленските теми. Тук нямаме нужда от тях.

# 331
  • София
Момичета, защо се поддавате? Дайте всички вкупом да се врътнем от темата, в която преди всички влизахме с удоволствие, само заради един човек?  Wink Мислите ли, че това е начина?
Аз лично влизам всеки път с надеждата, че ще намеря позитивната енергия тук, но уви.
Ивонска да не се крие и тя...
Лени, ти пък къде тръгна?  ooooh! Hug Hug
Я се връщайте, да не дойда и аз позитивно да ви... box

# 332
  • Пловдив
Хайде и аз да се включа с мнение. Обичам хората които пишат тук за това че са съпричастни към всеки един проблем и винаги са готови да подадат ръка. Поздравявам всички които имат време и желание да споделят нова информация - книги, ритуали и пр. Но най ценните неща, които ми дава тази тема е споделения опит. Нещата които ви се случват по пътя който сте поели. Vox populi изобщо не се съмнявам в добрите ти намерения, но мисля че ще помогнеш много повече, ако след "Внимавайте с този и този ритуал" продължиш със "защото на мен лично или на мой близък или приятел му се случи това и това, след като без да направи еди каква си защита направи този ритуал. Приемам, че се опитваш да ни предпазиш, но лично на мен ще ми е много по-лесно да го разбера, ако го направиш споделяйки опита си. Ако пък както по-напред Хармъни писа да потърсим материали в гугъл, е добре и така става, но не е в тона на темата.  
Това е най-прекрасната тема и абсолютно вярвам, че ще е завинаги такава   bouquet

# 333
за да твърдя едно или друго нещо, особено публично, имам основания (сериозни). Може би не съм свикнал да се обяснявам за някои неща, но това не значи че се присмивам или се подигравам на някой в темата.
Дано все пак да съм бил от полза за някой...

# 334
Хей, какво правите!
Моля ви, не предавайте това островче на мир, хармония и любов.
Момичета, наистина почти не пиша, но чета АБСОЛЮТНО всичко, което споделяте.Благодарение на вас намерих сили за радикални промени в живота си, без да ви познавам ви имам за приятели и ви чувствам много близки.Моля ви, момичета, не си отивайте оттук   bouquet
Нека да я има темата, сигурна съм, че има още много хора, които намират сили и утеха тук

# 335
Привет и от мен!
Не желая да коментирам случващото се в тази тема. Не ми е приятно, а и не съм очаквала темата да придобие този вид, наистина Sad
Имам въпрос. Въртят ми се едни мисли в главата... ooooh!
Доколкото знам, не бива да се молим за друг човек, защото, един вид, се намесваме в неговата карма и с това поемаме част от нея. Обаче си размишлявам... ами нали ние всички правим едно цяло и всеки един от нас е част от това цяло. За да е добре цялото, трябва да бъдат добре неговите части/ елементи. И понеже тези части/елемнети са взаимосвързани, за да бъде добре една част, трябва да бъдат добре и другите части. Т.е. като се моля за доброто на другите, така би трябвало да се моля за мое добро, а оттам - за доброто на цялата Вселена. Значи, на едно място срещам, че не трябва да се молим за друг човек, на друго място чета, че е хубаво да се молим за благото на другите хора... И аз не знам вече.
 smile3525

# 336
Там където, пише, че не трябва да се молим за други, просто ги игнорираш! По Библията, даже и за враговете трябва. И това е мощен метод.

ако искаш може да дадеш линк, къде казват че не можело:) (да ги разбия концептуално Simple Smile)))

# 337
Там където, пише, че не трябва да се молим за други, просто ги игнорираш! По Библията, даже и за враговете трябва. И това е мощен метод.

ако искаш може да дадеш линк, къде казват че не можело:) (да ги разбия концептуално Simple Smile)))
Срещала съм го тук, в темата, ще се разровя. Мисля, че и момичетата споделят това мнение. Аз също до известна степен съм склонна да мисля, че като се молиш за друг човек, не знаеш с какво можеш да му навредиш. Дали като си мисля, че се моля за доброто на някой, то наистина е за негово добро? Коя съм аз, че да решавам, че нещо, което е добро според мен, е наистина добро за друг човек? Ето, за това говоря.

# 338
  • Бургас
 Krascho7 PeaceПодкрепям напълно, аз също само чета, но вие всички ми помагате без дори да подозирате. Промених се благодарение на вас и държа да ви има. Моля ви, нека си останем позитивни и вярващи. Ако някой не иска да прави техники и ритуали, това си е негов избор, нека не сугестира останалите. Големи хора сме и всеки знае, как да поеме отговорност за себе си - тук никой никого не насилва. Всеки се стреми да помогне, да направи другите по-успешни, по-уверени в себе си, да подобри живота им. Не разваляйте магията на темата. Вълшебна е!

# 339
  • Ст.Загора
Стига вече, почваме да пресоляваме манджата!
Аз рядко влизам в темата, повече чета, отколкото да пиша и никак не ми се ще да унищожаваме хармонията, която има тук  Sob  Sob

Всеки се е почувствал по един или друг начин уютно тука, лично на мен страшно ми помогнахте всички вие с позитивизма си, за което много много БЛАГОДАРЯ.

А lenny това 
Цитат
И аз се възнасям   /поради лични причини /
Ако  някой има желание, нека  продължи с пускането и оформянето на темата 

все едно никой не го е чул noear, пардон - прочел newsm73 newsm73

# 340

Срещала съм го тук, в темата, ще се разровя. Мисля, че и момичетата споделят това мнение. Аз също до известна степен съм склонна да мисля, че като се молиш за друг човек, не знаеш с какво можеш да му навредиш. Дали като си мисля, че се моля за доброто на някой, то наистина е за негово добро? Коя съм аз, че да решавам, че нещо, което е добро според мен, е наистина добро за друг човек? Ето, за това говоря.

Разбирам. Тогава е от съществено значение точно как е формулирана молитвата.
Стиха от Библията е "молете се един за други да изцелеете", а за враговете/тези, които ни мразят мисля, че имаше отделно и да ги благославяме.

В контекста на някои 'разгорещени" дискусии - това е пример, че не е все едно какви теоретични източници ползва човек, оттам и практиката. Едно е да се молим за някой да му помогне Бог, по най добър и подходящ за него начин, друго е да си го визуализираме с пари и благополучие - страданието или липсата на пари понякога може да е лечебна криза, нужна за правилното му развитие. Поне така аз си мисля де:)

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 15:11 от Vox populi

# 341

Разбирам. Тогава е от съществено значение точно как е формулирана молитвата.
Стиха от Библията е "молете се един за други да изцелеете", а за враговете мисля че имаше отделно и да ги благославяме.

В контекста на някои 'разгорещени" дискусии - това е пример, че не е все едно какви теоритични източници ползва човек, оттам и практиката. Едно е да се молим за някой да му помогне Бог, по най добър и подходящ за него начин, друго е да си го визуализираме с пари и благополучие - страданието или липсата на пари понякога може да е лечебна криза, нужна за правилното му развитие. Поне така аз си мисля де:)
Благодаря ти, Vox! Получих отговора, който търсех. Напипах тънкостта на въпроса. Стана ми ясно.  bouquet

# 342
Момичета, защо се поддавате? Дайте всички вкупом да се врътнем от темата, в която преди всички влизахме с удоволствие, само заради един човек?  Wink Мислите ли, че това е начина?
Аз лично влизам всеки път с надеждата, че ще намеря позитивната енергия тук, но уви.
Ивонска да не се крие и тя...
Лени, ти пък къде тръгна?  ooooh! Hug Hug
Я се връщайте, да не дойда и аз позитивно да ви... box

Абслютно,съм съгласна!

# 343
 Hug Здравейте ,прекрасни момичета! Почти не се включвам да пиша в тази тема,но ви чета редовно,защото е  уютно и хубаво при вас!  Наистина напоследък има особено раздвижване- та си мисля: не е ли това урок,или пък изпитът за всичко изчетено и споделено тук?!...Дали не трябва да си покажем какво всеки е усвоил и да преминем нататък?!... Thinking
Знам,че темата ще я има,защото така ни е нужна на всички,също така и Лени  Praynig моля да вземеш с отличен този изпит и пак да си ни светлинката,която ще ни води...
/А на стотния брой ще се напием в" Тримонциум " Laughing/
Пожелавам ви прекрасна вечер,изпълнена с чудеса и вълшебства! БлагоДаря,чи ви има!  bouquet

# 344
Тук съм, Камбанке, не съм се възнесла, имам още много работа в Третото измерение.
Следя редовно темата, но вече почти не пиша… Аз съм в нея от края на втора тема, и на мен сегашното и излъчване не ми е много по сърце, но го приемам. Темите се променят и развиват, също както своите обитатели. Преди няколко теми вече обсъждахме, че стана куик фикс и копи пейст, няма смисъл повече да го нищим… И аз изпитвам лека носталгия по първите теми, там силно се усещаше лично присъствие на всеки, споделяхме си нашите истории, перипетии, открития и резултати, а сега е пълна предимно с материали от нета, които всеки и сам може да си прочете. Но какво да се прави, добре е човек да не прилепва прекалено към нищо, а честно да призная, по някое време доста се бях „пристрастила”.
Относно ритуалите – о да, имам известна опитност с тях и не само от темата. Преди година и половина доста сериозно и отговорно изучавах някои… за да разбера, че когато се науча да разпознавам енергията на проявлението изобщо не ми трябват ритуали, но беше забавно и не съжалявам за отделеното време, добре се забавлявах.
Vox, съгласна съм, че с някои ритуали човек може да си навреди… от едното невежество. Но пък повечето хора в темата имат добре развита интуиция. Свикнах ти на изказа от една друга тема, в която разменихме няколко поста, повярвай ми – нищо лично, но мисля че си доста краен. Прекарах доста време в изучаване на структурните връзки и някои основни принципи – теоретично съществува минимален шанс, но практически е невъзможно, когато правиш ритуал с живо цвете или етерично масло или позитивно утвърждение да се намесят същества от ниския астрал, те просто не издържат на високите вибрации. Аз поне не съм срещала в темата ритуал с жабешки кости, прилепски нокти и котешки мозък.
ОПРЕДЕЛЯЩО Е НАМЕРЕНИЕТО, НЕНАМЕСА БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА ЧОВЕКА И БЕЗ ВРЕДА ЗА НИКОГО!
В тази сфера не може да се хитрува – или работиш с чисти намерения и спазваш принципите, или си го отнасяш!!!
За силно изкушените от ритуали мога само да добавя, че те са един от най-бавните и неефективни начини за проявление. Търсете вътрешни методи, медитация…
Намерих си енергийната практика, която ме държи в Любовта и Светлината, много по-балансирана и центрирана в собствената ми сила и осъзнатост.
Възможно е това да е последния ми пост в темата и то не защото съм обидена, просто тя се изпълни със страхове, съмнения, отричане, неприемане и всичко това не съответства на стремежите ми в работата над себе си.
Vox, среши си таласъма  Mr. Green  (това е шегичка между нас от друга тема) Имам идея - що не отидеш на срещата с Крион  и  Лий Каръл в София през септември, току виж се окаже, че не е толкова гаден този Крион.
Благодаря на всички, с които си давахме любов и инфо през тези две години Hug Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт