Lady Popular...

• 67 198
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Дойдоха ми и на мен дуели до главата Rolling Eyesще ми помогнете ли? Лейдито ми е Goody.
Благодаря!

# 511
  • Враца
момичета знаете ли  как мога да подаря нещо на друга лейди?

# 512
Момичета,не знам вече от колко време  събирам точки за да мина ниво,но става много бавно.Трябват ми 340 дуела за да мина постижение.Ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете.  Praynig  Praynig  Praynig

# 513
Goody, много бих искала да ти помогна, но съм на 40-то ниво. Мога само с модни дуели ако искаш. Лейди Ileyn

# 514
Благодаря, мацки за дуелите Heart Eyes
krimencata пратих ти модни дуели, ще ги изиграя без позите да можеш да ги спечелиш Hug
nadelinkata прибавих те, мила към приятелки, ако има нещо аз да помогна пиши.

# 515
Здравейте! Приех дуелите, дори ги изиграх  Mr. Green

# 516
Здравейте! Приех дуелите, дори ги изиграх  Mr. Green
Heart Eyes Hug  bouquet

# 517
събирането на точки става най-лесно с взимането на имение под наем...малко е скъп наема но вдига точките бързо...аз така направих един път...малко бях на минус с парите няколко дни, ама ги оправих...и аз помагам с дуели...пращайте, но пишете че сте вие...

# 518
 Здравейте  можеби тук мога да випопитам някой от вас можеби знаете ааа от къде се купуват диаманти за смс ?

# 519
  • Враца
plamchetyyy отиваш на диаманта,който е до другия диамант,където се обръщат диаманти в долари.отиваш на купете диаманти най-отдолу има със есм.натискаш върху смс и отиваш най-отгоре в дясно срещу купете 100 кредити за 2,40 натискаш,отваря се прозорец с код и изпращаш и веднага ти се появяват диамантите.дано да съм ти обяснила разбираемо.

# 520
Благодая пипи69

# 521
БЛАГОДАРЯ ВИ!

# 522
Здравейте момичета! Постът ми не е по темата, но всяка от нас може да помогне Simple Smile Българско дърво на 600 години се бори за "Европейско дърво на годината". Можете да гласувате на http://voting.treeoftheyear.org/   за  Plane in Garmen Simple Smile

# 523
  • На погрешната планета
Нещо е ми е ясно с този Валентински бутик newsm78. Издухах над 200 диаманта да събера частите на тоалета, имам блуза, пола, чанта, гривна, обувки, колие и обеци, но не ми дава никакъв мъж в профила newsm78, къде бъркам?

Здравейте момичета! Постът ми не е по темата, но всяка от нас може да помогне Simple Smile Българско дърво на 600 години се бори за "Европейско дърво на годината". Можете да гласувате на http://voting.treeoftheyear.org/   за  Plane in Garmen Simple Smile
Чудесна инициатива, гласувах Peace

# 524
имаш, или поне аз го виждам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт