Любители на кучета-17

• 55 334
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Това с водата на мен пък не ми харесва...не знам...като е само на гранули лабчо по 2-3 паници му пълня с вода през деня, но и ходим по няколко пъти и през ден и през нощта на вън де...
Все пак пинчера е 1,200кг май беше писала, но лабрадора в 8.мия месец е може би 30кг... и в яденето и в пиенето е огромна разликата предполагам...аз не бих махала паничката

Имах предвид - според стандартната доза за кучето  Laughing Аз съм забелязала при Джеси, че като няма с какво да се захване, отива и близва по два-три пъти от водичката, след това се напъва на памперса, за да получи лакомство  Mr. Green Иначе като е жадна наистина - пие както си трябва, другото е лигавене

Пепито, разкошни меченца!  Hug Сигурно е голям купон с тях  Mr. Green И на мен Зарка ми се вижда доста кльощава, сигурно не й е лесно да изхрани това количество.

Gugito, днес трябва да сте по-добре, Джеси след ваксината също беше като парцал, направо я бяхме отписали, ама на другата сутрин си беше предишното куче. Много добре са преценили да не бият двете ваксини заедно, и на нас заради килограмите я отложиха, защото и за пинчер и за овчарка ваксината е една и съща и я понасят доста тежко.

Нашите нокти са рязани един път - като й правиха операцията и беше под упойка, защото иначе не дава да я пипнеш, то е такова квичене и хапане на лекари, че горките изобщо не искат да я виждат. Всеки път като звънна за нещо до клиниката или отида да й купя храна или хапчета, направо им се изправят косите  Mr. Green Всъщност, влизайки в клиниката и виждайки огромните им изплашени очи, веднага предупреждавам, че съм сама  Mr. Green Честно са ми казвали, че искренно се молят да не ни се възпалят ушите, че ще видят голям зор

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 12:32 от -=Деси=-

# 556
  • София
Момичета, всичко е наред, при мен е изгубения кучо, обаче препикава стените, вероятно маркира заради Рая, дали да му се карам.
Нямам опит с мъжко куче. Иначе е възпитан, не се качва на леглото, където моята хубостница постоянно пребивава Laughing
Дпста е енергичен, ама все пак е кокер

# 557
  • София
Момичета, всичко е наред, при мен е изгубения кучо, обаче препикава стените, вероятно маркира заради Рая, дали да му се карам.
Нямам опит с мъжко куче. Иначе е възпитан, не се качва на леглото, където моята хубостница постоянно пребивава Laughing
Дпста е енергичен, ама все пак е кокер

Карай му се, нали е на гости, а вие си имате правила вкъщи! Щом е възпитан, значи ще разбере от първия път  Hug

# 558
  • София
Добрее, слагам по-хубави снимки на кучо, че от другите много не си прилича  Wink

# 559
  • София
Страшен красавец е! Върху медальона пише ли нещо? Как се разбират с Рая?

# 560
  • София
Ааааа, без каишка е бил, тази е на старото ми куче. С рая само се гонят, играят, ама ми надуха главите и сега я държа при мен на дивана, а той лежи на земята, та има мир  Laughing

# 561
  • София
Ааааа, без каишка е бил, тази е на старото ми куче. С рая само се гонят, играят, ама ми надуха главите и сега я държа при мен на дивана, а той лежи на земята, та има мир  Laughing

Като му гледам зъбките, ми прилича на съвсем младо куче  newsm78 Евентуално да го проверите за чип? Дано се намерят стопаните, а да не е изхвърлено куче  Praynig

# 562
  • София
Няма чип, разлепени са обяви, сега пускам и на други места... та така, чакаме  Simple Smile

# 563
  • София
Успех, както писах и с дог.бг, смного е красив на снимките, правени от теб

# 564
  • Враца
Много симпатичен кучо, дано не е изгонен ..  Praynig

Снимай ги двамката Simple SmileHeart Eyes

# 565
  • София
Лили, ако не си го потърсят, ще си го гледате ли?

Между другото, официално те каня да направиш фотосесия на Джеси  Praynig  Hug

# 566
  • София
Няма как да го оставя за постоянно, ще изчакаме 2-3 седмици, ако никой не се обажда, ще му потърсим стопани.

# 567
  • София
не че съм голям разбирач, но не изглежда да е изгонен, да е страдал или да се е скитал дълго, предполагам, че някой го търси.

# 568
  • София
Разлепили са обяви в голям периметър, пускаме и в интернет. За сега никой не се е обаждал.
Иначе е постригван, ресан, чист, добре е гледан... не знам

# 569
  • София
Ако беше изгубен, досега да са преровили целия интернет, за да го намерят   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт