СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 998
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • София; Дружбето
Валка, да ти е жива и здрава малката госпожица Hug Дано са ги превели и при вас и успееш да направиш един прекрасен рожден ден

# 481
  • Габрово
Има, има и при нас парички- проверих веднага  Party
Явно Алекс ми е родена под щастлива звезда за разлика от мен  Grinning

# 482
Валка, да ти е жива и здрава малката красавица. Късмет ти носи детето....  bouquet Hug

# 483
Валка, да е жива и здрава малката ти принцеска, много късмет да ти носи, и много щастие !!!

# 484
  • София
valkata78 да е жива и здрава Алекс..да те слуша. За постъпката на мъжа ти ..нямам думи...но ти си силна и ще се справиш  Hug
Трябва да ходя да взема храната, а Ангел е буден и няма как да ги оставя и двамата в къщи...Та най-вероятно ще се обличаме и ще излезем.. newsm78

# 485
При нас вали сняг, мм ще се прибере да вземе храната.....дали ще натрупа ...

# 486
  • София
Ми тук направо си натрупа, ама няма как бате да я вземе...Чудя се дали да изкарвам шейната, така или иначе ще ги облека, поне да поостанем и половин час навънка...ама както дойде...В парка има само кучета, което е доста показателно за студа навънка...

# 487
  • София; Дружбето
Ние излизахме за баничка - много е студено, не е за деца навън

# 488
Валка, жива и здрава да е Алекс   bouquet Хубав празник  Peace

И тук е студ и вали сняг.

# 489
  • Испания и Стара Загора
Добър ден и от нас,
Валка,да ти е жива и здрава рожденичката,много да те радва и да те слуша  bouquet

Тази нощ беше кошмарна.Алекс до 4ч е ревал и той не знае за какво.Каза,че нищо не го боли,от нищо не го е страх,и така не разбрах защо реве. Rolling Eyes
За раждането-тук нямаш право на избор.Секцио се прави само в краен случай.Когато раждах Андреа,в болницата бях с една жена,която имаше контракции на 3-4 минути.Цял ден я чакаха за разкритие и накрая я оперираха,защото тоновете на бебето започнаха да спадат.

# 490
Вие представяте ли си във Варна да трупа - пак ще ни дават по новините довечера.....

# 491
  • София
Ми облякох ги и излязохме с шейната, голям кеф беше...Не беше пък толкова студено, защото не духаше като вчера...
Вали ли си още...обичам така  Grinning
Малко улиците са непроходими, ама ми е кеф....

# 492
Здравейте,

Толкова отдавна не съм писала, но ви чета редовно.

Ние с Алек сме добре. Излизаме по малко без количка. Шейна нямаме.

Валка да ти е жива и здрава рожденничката   bouquet

Аз бях секцио по медицински показатели, не беше 100% наложително, но имаше риск  Confused

Кой ви взема кухнята в този студ, аз не смея много да излизам?

# 493
Валката, да ти е жива и здрава рожденничката! Весело изкарване на празника, много подаръци да получи!
Пламито, честита ти нова линийка!

И ние се радваме на обилен снеговалеж. Ходих за кухнята и за лекарства на свекърите, че няма как да излязат-много се пързаля. Направих и първото си падане, без сериозни последствия. Преслав откача в къщи, последно го извеждах миналия четвъртък. Като се наспи може да го облека и да го изведа да се отъркаля в снега пред блока.

# 494
Валката,честит празник!  bouquetДа е жива и здрава малката!
Излезнах с 20лв.да купя АМ и в Мола в магазина Deichman харесах нещо между апрески и незнам какво за Дани от 35 лв на....13.90! ShockedА аз бях останала с 10лв и запазих 22номер,после ще ходя да ги взема.Имаше и други модели и момичешки,харесах и едни други ниски за....7.90!Дано ги има и тях като отида! PraynigАко имате път отивайте,заслужават си.Обади ми се една приятелка да ме кани в неделя на погача...Вече издъхваме финансово Sad

Общи условия

Активация на акаунт