СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 907
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Кришка  Hug.

Детелини, благодаря ти скъпа   bouquet, много си мила, както винаги  Hug

Соник, хомеопатията ми е "чужда" наука  Crazy

И Алек хапва плодове, ама сега с толкова много ябълки реших и фреш да направя.
При нас проблемът не е какво пие /пие всичко/, а от какво шише. Иска си само неговото на д-р Браун с биба отвор номер 2 и не признава друго. Има какви ли не накрайници и чаши, но не пие от тях  Rolling Eyes

Имаме 5 зъба и не ги мия все още.

Алек спи навсякъде когато му дойде времето за сън  Laughing

Ушите чистя вечер с клечки за бебета, докато е легнал и си пие млякото.

Много ви благодаря на всички за съветите за хремата - много по-добре съм.

Бебешондел, наистина си съвсем на финала. Как се чувстваш?

# 646
Ушите, ах ушите  ooooh! Мъккаа, мъкаааа  ooooh! Намислила съм скоро да купя спрей за уши, че не мога да го хвана да ги изчистя, с ноктите е съшата работа  ooooh! От време на време успявам докато спи, но не винаги....  Crazy

Благодаря ви за мненията, значи утре отивам за четка. Мисля, че като ни види ние да мием зъби ще поиска и той.
Бебешондел, наистина си съвсем на финала. Как се чувстваш?

За сега се чувствам супер - много по-добре от първата беменност. Сега съм с малко, леко коремче, не ми тежи като с Явор  Crazy тогава имах огромно коремище. Не ми е все жега като тогава, въобще супер. Мога да кажа че се чувствам като в 7мия месец с Явор... Нямам търпение вече да си видя бебка, но има време до темрина, макар че нали момичетата уж избързвали  Whistling

# 647
  • sofia
Благодарско за сърдечното посрещане! При нас нищо особено и интересно. Здрави сме всички, барабар с Марто.  Laughing
 То това ни е и хвалбата...Инък, много ядове ни се струпаха. След, като балкона се почупи, компютъра изгоря /видео картата../, бате си сряза много лошо ръката/мина, слава Богу/, а вчера си изгубил портфейла...А точно беше взел малко парички...Та сега, вадене на документи...безпарична Коледа и...такам. Доста ми е скапано по този повод...

# 648

Кришка липсваше ни! Много гадно и точно преди Коледа! Да не се случва повече!
Чистенето на ушите си е борба в полза почти винаги на Ванко. Ноктите татко му ги реже и му разправя за малки черни човечета, които ще влязат в стомахчето, ако не се почистят ноктите.
мИЕМ редовно зъбки сутрин и вечер вече с детска четка, но понякога Ванко осуетява цялото начинание като хваща четката и от там нататък не се знае накъде ще бъде завлечена.
Днес имам рожден ден, закъснях с почерпката.

# 649
За спрея- позната УНГ ми каза да не го причинявам на детето си. Само почистване на ушната мида отвън и леко отвора на канала (точно клечките с ограничител).

Кришка, кофти за безпаричието  Confused

Зъби не мия, направо с четка ще действаме напролет, да се поочовечи Simple Smile

Еуфорбиум-а на мен и децата не действа.

2 пъти излизане за по час с бебе днес, занесохме подаръка за тържеството на бати в градината, тръпне ще му донесе ли Дядо Коледа Ъпчък  Laughing

gary , жива и здрава да си, само хубави емоции и събития   bouquet

# 650
gary, Честит Рожде Ден!!!

Атракция, я преведи...

Полудях днес, малките тирани се бяха наговорили срещу мен. Големия прискрипа пръстите на малкия - рев, след малко големия се нахака някъде - рев - седя един час с лед на ръката. Ама аз съм си гадна - казах му, че ако не седи мирно с лед ще му правят снимка на ръката и ще има гипс - едно страшно, твърдо нещо, дето много сърби от него....Дребния спа точно един час, супер крив е, таткото ще се прибере, чак към седем  ooooh!

Ивилда, де зачезна пак.....

# 651
Майчета, току що направих неуспешен опит за почерпка. Е , не се получи.Емир,Атракция на помощ!

# 652
  • София; Дружбето
gary, Честити рожден ден Hug

В гояма чуденка съм какво да спретна бързо за вечеря Crazy цял ден се мотах насам-натам и сега като погледнах установих, че няма вечеря ooooh!

# 653
Копирай линка от страницата на почерпката, щракни на първата иконка с картинката при пибликувай отговор и сложи линка там....дано ме разбра...

За вечеря, ако имаш стар хляб - пица.....на дъното филиите (може и с абсолщтно мек) заливаш с разбито яйце или две с кисело мляко, редиш си по желание продуктите и слагаш да се пече..Много бързо и вкусно....

Яйца пържени, миш-маш....

# 654
gary, Честит Рожден Ден!   bouquet  Бъди жива, здрава и много щастлива  Hug

Надина, , това, което ти се е случило звучи като филм в жанра "семеен трилър"  Stop. Дано скоро нямате такива дни пак.

Бебешондел - това е чудесно. И моят корем с Алек беше огромен, а сега върви по-умерен и по-объл  Laughing. Скоро ще видиш бебка - ех, че щастие.

kri6kami6ka, съчувствам за случилото се - безпарична, но поне щастлива Коледа пожелавам на твоето семейство. Ако има голям проблем обезателно да кажеш да помогнем  Peace

tsveta , какви продукти имаш под ръка?

# 655
  • София
Гари, честит рожден ден  bouquet

За зъбите съм купила накрайник, но досега съм му ги мила всичко на всичко 2 пъти Blush
При чистенето на ушите не създава проблеми, само като види клечката и кротва.
Надина, Кришка Hug

# 656
Честит празник на Гари Simple Smile

ЕмиР, взимам си от баницата Simple Smile

Ехеее, радвам се Атракция Simple Smile

Зъби мием с четка за зъби -намира го за забавно и много се смее. Давам й да мие моите през това време.

Уши не чистя и няма да чистя. Ако има нещо, което излиза и се вижда се избърсва с кърпа. По- дълбоко не бъркам. Първото нещо, което ни каза педиатърката е уши да не пипам по никакъв повод.

# 657
# 658
  • София; Дружбето
Имам яйца и хляб Mr. Green явно яйца на очи ще се папат

# 659
Цвета, яйца по панагюрски? Ако има и к. мляко + сирене, малко разтопено масло отгоре + червен пипер.

Общи условия

Активация на акаунт