СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 923
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря ви за отговорите   bouquet
Ще се обадя на личната си лекарка  Peace

Иначе аз откакто първия път забременях станах противник на всякакви лекарства и нищо не пия при болки в стомаха и главата например.
За радост съм нямала нетърпими болки или сериозни разболявания.
Пих сутринта 3 чая ударно и сега се чувствам по-добре.
Хремата се обостря вечер и сутрин. През деня е по-добре.

Докараха ми мнооооого ябълки и правя фрешове на едро.
Да ви питам вие на децата фрешовете разреждате ли с вода и по колко им давате?
Ябълките по-скоро разхлабващо или по-скоро стягащо действие имат?

# 631
  • София; Дружбето
Аз ползвах ВИброцил, когато бях бременна. Фрешове не правя, защото не пият. Наливат се с вода и мляко

# 632
Фреш не правя, няма кой да го пие....

Ябълките по-скоро регулиращо мен ако питаш, при стомашни неразположения печената ябълка действа регулиращо, да не кажа нещо по-силно, а натуралната я дават при проблем с изхождането, заради целулозата. знам ли и аз.....

# 633
Фреш правя за Божидар. Свилен си яде направо плодовете.
Аз като бременна съм си слагала Ксилогел - док каза,че може. Съдържа както Олинта ксилометазолин. При мен само това действа. Иначе Виброцил може-пак док' е казвал  Peace

Изведох Свил-заспа. Прибрах го-още спи в количката. Но няма да е за дълго...

# 634
  • sofia
Привет! Липсвахте ми!!!  Hug

# 635
Оооо,Кришка  Hug Взаимна е липсата Simple Smile Как са момчетата ти - Пецата и Марто?  Laughing

# 636
Оооо Кришка  Hug

# 637
  • София
Кришка, добре завърнала се Hug
Плами, като бях бременна ползвах Еуфорбиум композитум спрей. Личната ми ги беше препоръчала, ама са хомеопатични и хич не ми помагаха Rolling Eyes Иначе Фервекс съм пила няколко пъти.

Никола се наспа по време на разходката и сега ще ми скъса нервите цял следобед ooooh!

# 638
  • София
ООООО Кришка  Heart Eyes Айде бре жена...добре се завърнала...
Ангел не спи в количката някъде от около половин година...то и аз не излизам по такова време де...ама като беше по-малък си спеше...
Фрешове не правя..хапват плодове направо..

# 639
Plamito, много се радвам, че Алекс ще става батко   bouquet. За неразположенията ти, мога само да добавя към вече написаното - най-добре е да си засилваш имунитета, както сама правиш. Грейпфрути, лимони в големи количества.... можеш да си пиеш и клеева тинктура сутрин в сокче. Бързо да се оправяш, наистина е неприятно особено като си бременна  Hug
Бебешондел, гледам при теб не останало  Laughing. Леко да мине всичко на финала  Praynig
Весели празници на всички малки и големи   bouquet. При нас купона тече с всичка сила, защото баткото ни е именик и рожденик през няколко дена  Laughing

# 640
  • Испания и Стара Загора
И аз не правя фрешове,защото не ги пият.Андреа си яде плодовете така.Алекс не яде плодове никакви.Караме на витамини. Rolling Eyes
Нашия татко като играе с Алекс и направо изтръпвам.НА моменти не си знае силата и имам чувството ,че ще му счупи нещо.С АНдреа поне не играе така. Crazy

# 641
Детелини, благодаря мила.  Hug
Кришка, добре дошла  Hug

Вчера се зачудих за миенето на зъбите.Вие миете ли? Ние имаме вече 16 (само кътниците останаха) и май е време да подхващам миенето. Имаме такъв накрайник на нук, но не ми дава да му го вкарам в устата. Ако взема направо четка за зъби дали ще я объркаме много  newsm78

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 16:12 от Бебешондел

# 642
Ооо Кришка, добре дошла Hug
Аз зъби не мия още, но тя има 4 зъба, та затова  Peace С баткото карахме направо с четка.
Фрешове и аз не правя - ядат с плодовете така.
И нашият татко прави разни акробатики и с двамата - след едно падане на Марто като малък претръпнах, а и той взе малко по кротко да си ги подмята.
За хремата - ползвала съм олинт Peace
Момичета, как чистите ушите? Боби само се върти и си криви главата и ме е страх, та мисля да взема от тези спрейчетата, които се пръскаха, ама  Thinking

# 643
Бебе6ондел не само няма да объркаш нещата, ами ще си и помогнеш с четката, като я купуваш (освен ако не е в комплект) обърни внимание на възрастта - пише си от колко до колко си е...

Ушите, ако не е на кеф се върти много и тогава му показвам играчка някаква, а аз чистя...не съм имала всъщност проблеми до сега...

# 644
  • Испания и Стара Загора
И аз още не мия зъбите на Андреа.Има 8 зъба.НА Алекс започнах да ги мия направо с четка,не съм ползвала накрайник. Peace
Ушите ги чистим лесно.Още като види клечките и си слага главата  на възглавницата и не мърда. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт