СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 924
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Ако някой иска да му пратя по скайп писмо, уърд док е, може да си го променяте.....Бужи се впечатли точно за 3мин  Crazy

# 616
  • София; Дружбето
Дубрутру. Габи пак хъхри и кашля отвратно ooooh! Писна ми бе, се за празниците си ги оставя болестите. Миша се оправи с хомеопатията, ама той , пусто, не може и не може. След обяд сме на док и се чудя какво да искам за лечение. Не е за АБ, щот няма Т, ама пък със тъпите сиропчета не му минава Rolling Eyes
Писмото от БГ Пощи. Аз нали пратихме ноемрви месец до дядо коледа, северен полюс и ни дойде вчера. Миша ме накара да и прочета 2 пъти и толкова. Май си помисли,ч е това и е подаръка Joy

# 617
  • София
Atrakcia - emir0572
tsveta - може от сополите да кашля...Те малките по-трудно се оправят..А ти калиума май късно го включи - резултати минимум след 3 дена...За кашлицата може компрес от мед и сода на гръбчето - на един вестник правиш дупки, мажеш разбъркания мед със сода и лепиш на гръбчето.....както и на гърлото...май не си ги пробвала...Айде да се размине леко...

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 09:17 от EmiR

# 618
Eeee, Цвета много тънко минаваш- щом това си е помислило детето  Joy. Габчо бързо да се оправя Hug

От снощи и Бобиндата се разкашля от задна хрема - друсам с разни неща, ще видим.....

Ужасно е толкова рано дето ставате. С Коко съм ставала в 4,30-5,30 беше умопомрачително просто, не инцидентно, а почти непрекъснато....
А това сега заспива в 10-11 вечерта и сутрин спи до 8-9....Всяка вечер си лягам с него в 8.30-9 най-късно, мълчи и гледа в една точка, но заспива чак към 10, изморявам се всяка вечер да ми минава в леглото... Tired

# 619
  • София; Дружбето
Вчера го включих калиума, пусто безпаричие Crossing Arms Аз знам, че е от хремата, но той при задна веднага прави бронхит и свиренето е на лице ooooh!
Надина, това най го мразя, да лежа и да приспивам Crazy Почнах да го зарязвам за 2-3 мин и после се връщам, да свиква

# 620
Здравейте,

Чета тука, че дечицата ви са болни и ми става гадно. На тема лекарства хич ме няма и добре, че не ми се налага да ползвам. Алек е здрав засега  Praynig.

Аз обаче нещо издавам фронта - имам хрема, която доста се засилва, и кихам учестено. Само това е, но ми се струва, че трябва да взема мерки. В този смисъл какво безвредно за бебето препоръчвате да си приложа?

Снощи с Алек ходихме на детски клуб, за първи път. Много му хареса. Тук в квартала е /в Стрелбище/ и е уникален клуб - има зона за по-малки деца с чудни играчки. Един час се забавлявахме и двамата.

Много рано ви стават децата. А преди да станат будят ли се, мрънкат ли?
Алек заспива в 20 ч. и 15-20 мин., буди се 3-4 пъти да пие вода и за биба и става в 7 ч. и 30 мин. На обед спи от 13 до 15 ч.

Емир, чудна закуска  Hug

pocahontas80, това с големите дрехи хем ме разсмя, хем ме ядоса, че и при нас са същите истории...

А за отношението на по-големите деца ми беше интересно, но мен ме вълнува има ли майки, които се притесняват от действията на бащите, не на децата?

# 621
за отношението на по-големите деца ми беше интересно, но мен ме вълнува има ли майки, които се притесняват от действията на бащите, не на децата?
Не се притеснявам Simple Smile

Цвета,дано се оправя Габи бързо. Ана-Мария също  Peace

Вчера получих картичка от Ники, благодаря  Hug

# 622
  • София
Прати писмото по скайпа...
От действията на таткото не се притестянавам, по скоро от бездействието  му на моменти се притеснявам повече, защото обикновено не усеща момента на падане и седи и чака...
Plamito всички лекове изписани за бебоци стават и за теб + изцеден лимон+ медн. Аз лично много съм доволна от цитросепта...и така съм се лекувала...Феервекса мисля, че беше разрешен в по-горните месеци от бременността...

# 623
От таткото в домашни условия не съм се притеснявала никога, но като извеждаше Коко с количката съм откачала, все ми се струваше, че не оценява лудостта на шофьорите и някой ще отнесе бебето. Сега вече не се притеснявам, но всичко си е до навика и да се отървеш от чувството, че ти си майката - орлица- пазител и само ти и никой друг не може да се справи и да опази детето....

# 624
Хахах, Надина, толкова точно си го казала - само не знам кога това чувство ще ме напусне и ще стане ли някога изобщо  Wink

При нас, не че правят нещо кой знае какво, но акробатиките ми идват в повече и все ги следя, притеснявам се, дори веднъж заеквах от възмущение как му минава през ума да прави подобни неща с едногодишно дете. Той обаче казва, че щом не го наранява и щом Алек се смее - всичко е наред  Rolling Eyes.
Абе май трябва да съм благодарна, че все пак се занимава  Thinking

Нещо за нос да препоръчате - някакви по-силни капки, които да не навредят на бебето.
Май ме хваща и сухата кашлица  Sad.

Емир, благодаря за съвета   bouquet.

# 625
  • София
Plamito - детски олинт са ми вършили работа  Peace

# 626
Тайлол Хот или терафлу едно от двете беше по-безопасно, но трябва да видиш в сайта за активното вещество от блога на Бу, кое точно беше....Виброцил също, що не вземеш нещо хомеопатично, ама по-опитните да кажат какво...

# 627
Виброцила не можеше помя Naughty

# 628
За виброцил казвам, че може, просто защото така ми е казвала гинеколожката.....

# 629
Ами на листовката пише, да не се използва при бременност и кърмене Rolling Eyes Аз помня, че не си слагах...абе питайте си лекарите най-добре Wink

Общи условия

Активация на акаунт