СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 930
  • 729
  •   1
Отговори
# 600

За тантума и на Коко му го бяха изписвали преди 2 години и някой си път ми казаха, че под 2 години не се препоръчва. Защо не знам - имам си теория де......
Защо? Защото е под формата на спрей или заради някоя от съставките? newsm78

# 601
Спрей - ако детето случайно е алергично към някоя от съставките - направо го вдишва и......по същата причина всички спрейобразни лекарства  Naughty - биопарокс, хексорал.... Разбира се изключвам астматичните лекарства те са съвсем друга бира....
Пак казвам това си е моя теория с чуто от тук от там по нещичко....

# 602
Тантум съм ръсила на Бужи под 2г  Peace И аз четох, но док каза споко Simple Smile

# 603
  • София
Аз не знаех, че не се препоръчва под 2 години, но щом лекарката каза, че може ще давам. Предпочитам го пред АБ  Rolling Eyes
Малката получи колет от баба и дядо (свекървите)...много хубави дрешки, но размери между 118 и 126  ooooh! Показах й ги и ги прибрах...ще си седят на терасата в гардероба за още няколко години  Mr. Green

# 604
Аз не знаех, че не се препоръчва под 2 години, но щом лекарката каза, че може ще давам. Предпочитам го пред АБ  Rolling Eyes
Малката получи колет от баба и дядо (свекървите)...много хубави дрешки, но размери между 118 и 126  ooooh! Показах й ги и ги прибрах...ще си седят на терасата в гардероба за още няколко години  Mr. Green
Ххехее, те направо за 6-7 годишни тези размери, ще им мине модата Wink Зоя носи сега 110-116, а си е доста едра за възрастта, смятай кога ще ги слагаш Mr. Green

# 605
  • София; Дружбето
Миша получи писмо от дядо Коледа Wink Видимо доволна остана
А бате нещо се наду и си легна преди час Crazy Аз прекарвам една спокойна вечер пред компа и съм доволна Mr. Green

# 606
  • София
Чичо й бил купил 90см, ама свекърва ми му казала да ги върне и да вземе по-голям размер, щото щели да й бъдат малки на пролет  Mr. Green Те тия блузи почти ми стават на мене  hahaha
Окончателно реших, че няма да ходим до Лондон...не ми се рискува с болно дете в чужда държава  Rolling Eyes, а и ме е страх от лудницата по летищата...може януари или февруари да ходим, но не сега...

# 607
Искам и аз в Лондон, точно за намаленията  Blush Money Ама няма кой да ме пусне в самолета с тоя корем  hahaha Joy

# 608
И Валери със зачервено гърло. Но и антибиотик ни изписаха ooooh!. Има Т - до 38.2 не свалях. Примирих се, но проблема е, че много трудно приема лекарства, компреси въобще не търпи и просто е едно насилване по няколко пъти на ден #Crazy. Дано мине по-бързо! Няма как да приемаме бабешки рецепти - с 300 зора дадох 1\3 чаша чай!

# 609
Цвета: от нета ли го свали нейде това писмо? Гледах някакви готови, ама и пари искаха да ти го изпратят.

Мая: и Лора така с антибиотика, плюе, аз го върщам обратно в устата, пак плюе и така докато го глътне, голям рев и ужас, сиропа е по-склонна да го пие, а с капките няма проблем. Бързо оздравяване, че идва Коледа Wink

# 610
Не знам дали мога да съм от полза...С капкомер (доста е голям) давам АБ и не плюе, но пък АБ тук са "овкусени".
Спомням си, че слагах в храна сироп за дете, което отказваше по- горчивите. Изобщо не усещаше какво гълта.
Бързо оздравяване на болните желая.

# 611
Аз давам със спринцовка и пак плюе. И тук уж са с разни вкусове, ама са си гаднички Sick При нас варианта с храна отпада, че почти не яде откакто е болна ooooh! Другия прием пък се пада в 2:00 вечер. Не остана, ще се мъчим още 2 дни, какво да се прави Tired

# 612
Добро утро !!!
От петък насам ставаме в 5,30 -6 ч.  Confused. ПО това време го кърмех, та затуй явно ...

Дърпа ме да си играем, а мислех да сложа кафенце ...

# 613
Добро утро !!!
От петък насам ставаме в 5,30 -6 ч.  Confused. ПО това време го кърмех, та затуй явно ...

Дърпа ме да си играем, а мислех да сложа кафенце ...
Добро утро. Ние принционо по това време си ставаме...

# 614
  • София
Добро да е! Grinning

От два дена и Ангел става в 5,30...вчера успях да го натисна и спа още малко, но днес не стана номера..Сложила съм им супата да ври...изгледах един филм, изпих си кафето...но не ми харесва всеки ден да ставам в 5,30 Confused Преди поне откарваше към 6-6,30...дано пак почне по това време да става..чееее
tsveta и аз щях да питам за писмото...Една леля ми обеща, ама така и не ми даде...а то не остана време...
Бързо да се оправят болните...

Общи условия

Активация на акаунт