СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 935
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • София; Дружбето
Цитат
То едно влачене за я крак я ръка по пода, едно лягане от горе й дърпане....абе пълна програма  ooooh!
хаха, хем Коко е по-голям, но и при нас е така....
А имало деца дето седяли и гледали много внимателно по-малките не им дававли да паднат и т.н. Whistling
Да бе, това като децата, дето никога не плачели. Винаги са деца на приятели на приятели Wink

# 586
Наистина са децата на приятели на мои приятели  Joy, даже 5 годишното гледало дребото на годинка, докато таткото карал майката на работа  ooooh! още не мога да го преживея и осмисля...

# 587
  • София
Наистина са децата на приятели на мои приятели  Joy, даже 5 годишното гледало дребото на годинка, докато таткото карал майката на работа  ooooh! още не мога да го преживея и осмисля...
Това нещо не мога да си го представя Crazy

Соник, благородно завиждам са ските. Никога не съм карала, но винаги ми е било мечта да се кача. Даже като малка имах ски, но нямаше къде да ги сефтосам. Така си и останах с желанието
Още не е късно Mr. Green
Водих Никола на консултация - 11 кг и 83 см Simple Smile Скъса се от рев и за капак го набодоха с шарковата ваксина Crazy Дано не даде реакция, че голям страх ме тресе.

Покахонтас, дано се оправи бързо Ана Мария Hug

Какъв имен ден е днес?

# 588
Какъв имен ден е днес?
Игнажден  Peace

# 589
  • София
Мдааа...имаме зачервено гърло...отново...с някакви мехурчета по сливиците...било вирално нещо...но засега сме без АБ, само Нурофен и Парацетамол + Тантум Верде спрей...дано да не се влошава  Praynig И май съм решила да не пътуваме ...

# 590
  • София
pocahontas80 защо не й направиш компрес с извара? Да минава бързо...
Тая година незнам дали ще стигна до Джъмбо....по празниците е лудница...а и повечето подаръци съм ги поръчала по нета...та може и хич да не ми се наложи...
Кати като обича Ангел също е много внимателна,  като не го обича му вика, но пък не се опитвала да го влачи за крак или ръка...ако има качулка, обикновено за качулката го дърпа......ПРез деня по няколко пъти мени състоянията на обич  Laughing
Аз също ги оставям сами, когато вали и трябва да взема храната - но обикновено Ангел спи, а на Кати съм пуснала детско...в началото ме беше страх. Аз се бавя най-много 5 6 минути..Гледам рядко да го правя, но ми се е случвало...
Сигурно ще пропусна консултацията...майка е на работа и не ми се виси с двете деца в чакалнята...Вече не се спазват часовете за консултация и вечно има кашлящи и болни...

# 591
  • Испания и Стара Загора
А имало деца дето седяли и гледали много внимателно по-малките не им дававли да паднат и т.н. Whistling
При нас е точно така.Алекс много се грижи за Андреа.Помага й да стане ако е паднала,или да слезе от дивана ,ако се е качила там.Никога не я дърпал,или удрял,или бутал.На моменти даже не смее да я пипне и винаги ,когато иска да я целуне,ме пита дали може. Peace
pocahontas80 дано бързо се оправите Peace

Като гледам вашите деца по колко кг са,имам чувството ,че Андреа е много слаба.На 1г3м беше 9.300кг 80см.Сега като я тегля на кантара в къщи,показва около 10кг.Ще видя колко е на консултацията през февруари.А иначе всичко яде и по цял ден дъвче нещо. Rolling Eyes

# 592
  • София
Анита, и Ана Мария е доста слабичка (ама тя и не яде много...), от лятото е все около 9500гр...На дължина е пораснала, но не и на кг.
Емир, какво представлява този компрес? За първи път чувам  newsm78

# 593
  • София
pocahontas80 ами купуваш извара, слагаш в/у тензух или марля отгоре шалче и връзваш около вратлето...облекчава червено гърло, сливици и т.н.
МОже и друг компрес - две твърдо сварени яйца - настъргваш само белтъка, омесваш с две супени лъжици пудра захар...слагаш пак в/у тензух, но тук отгоре слагаш  и фолио за свежи продукти или някакво найлонче, че се разтича....отгоре пак връзваш с шалче...Колкото повече изтърпи компреса, толкова по-добре..Може да правиш и за следобедния сън и за през нощта....
И Ангел е около 9 500, ама скоро не съм го мерила де...но не е минал 10...Не изглежда слаб...См не съм мерила скоро...но със сигурност не е 80.

# 594
 Няма ли празнично да ни преведат по-рано парите? Някой да е чул такава добра вест?Накупила съм подаръци и лампичката свети.

Бързо оздравяване на болничките!

# 595
За компреса от извара, може и с пресечено прясно мляко. Затопляш и пресичаш с оцет или лим. сок. На мен майка ми така ми го прави.

# 596
Пише ми в Нои, че на 21.12 са ми превели парите, т.е. утре ще дойдат....

Анита съгласна съм, че има и много мили и внимателни деца, по-скоро идеята беше, че не приемам по-голямо да гледа по-малко при положение, че и голямото е в моите очи малко... newsm78

# 597
Lеле момичета, като фармацевти говорите. Не мога да произнеса имената на лекартствата. Компресите ще си ги запиша също.
Казах ли, че ще пека сладки? Няма, нямааааа. Пазарувах коледно в събота- груба грешка (умрях от студ, само от 2 магазина заредих всичко), чистихме в неделя. Дано ме огрее през седмицата. В четвъртък сме до обяд Simple Smile

# 598
При нас е точно така.Алекс много се грижи за Андреа.Помага й да стане ако е паднала,или да слезе от дивана ,ако се е качила там.Никога не я дърпал,или удрял,или бутал.На моменти даже не смее да я пипне и винаги ,когато иска да я целуне,ме пита дали може. Peace

Хм, така беше при нас, голяма любов и помощ, преди Лора да започне да щъка и да й пипа нещата, да ги чупи, драска и какво ли не. На момети избухва, вика й, даже я плюе... понякога  ooooh!  Иначе ми е толкова добричка и не е агресивно дете изобщо!. Rolling Eyes Не съм я виждала да посяга на други деца, да им вика, обижда, плюе или подобни! Но нормално, да избие яда си и агресията към сестра си,/ като не я избива на някой друг/, тепърва ще има дрязги и караници, съперничество и бой ще има няма как да не се случва между братя и сестри Wink

Потахонтас: бързо оздравяване за вас Hug Hug Hug Тантума моята педиатърка каза над 2 години се изписвал, питах я предния път за Лора newsm78
 Иначе на Лора пак и смениха сиропа и капките, продължава с антибиотика, да станат 10 дни, егасимус и вируса, честно не помня толкова дълги вируси децата да са карали друг път! ooooh!

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 20:05 от arllina

# 599
Цитат
Иначе на Лора пак и смениха сиропа и капките, продължава с антибиотика, да станат 10 дни, егасимус и вируса, честно не помня толкова дълги вируси децата да са карали друг път
, аха верно си е ужас. Коко от 1 -ви декември е все с кашлица и лека на моменти по тежка хрема до днес - вече е и на антибиотик, с начална форма на бронхит. Без никакви симптоми - темп, червено гърло или каквото и да е....Страшна работа е.....
За тантума и на Коко му го бяха изписвали преди 2 години и някой си път ми казаха, че под 2 години не се препоръчва. Защо не знам - имам си теория де......

Общи условия

Активация на акаунт