СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 964
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • София
s0nic дано да сефтосаш новите ски...На ВИтоша ли ще карате...само ЛАлето 1 е отворена http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=11258
На Лалето се гласим да караме, само то е осветено вечер. Ама да видим де, че свекърва ми нещо се ослушва, а ако не дойде тя няма кой да гледа детето Tired

Аз се развихрих днес, измих всички прозорци, изпрах и прострях пердетата и къщата вече е готова за коледната суматоха Crazy Mr. Green

# 571
Дават за бебешките пюрета в Темата на Нова

# 572
Здравейте!
Днес има голямо затишие!
А и наченки на сополки, май! Дано бързо се оправят мъниците! Hug
Ползвах тип гащички веднъж, но установих, че на този етап още му е рано, някак си ги свързвам с момента на приучаване да пишка и ака, казвайки си, и не сме още на такива.
Няма и да гледам какво има в бебешките пюрета. Тея хора направо ме карат да ида да живея в гората, ама то и там сигурно ще има някое ГМО - дърво hahaha.
Днес му се отдадох на тотален мързел Heart Eyes. Вчера бях на банкет, служебен на съпруга ми. Бях се настроила да си почина добре, не ме интересуваше дали ще стане купон (да отбележа, че това ми е първото излизане откакто се е родил Валери). Но той е спал само половин час след като тръгнахме. Не е плакал да създава проблеми, от време на време е плакал само, отивал до вратат с телефона и викал Мамоо. И така аз като разбрах се прибрах в 10.30ч. После не успя да заспи до 11.30ч. А през деня въобще не дребна. После иди обяснявай, че нищо не разбирали. Той по принцип спи все още по два пъти. Днес следобед спа, въпреки че съседа дупчеше с дрелка точно до главата му Joy. Малко ме е яд, че не ми се получи излизането!

# 573
  • София
Добро утро мацки!

Погачата вчера беше екстра...хапнах, пийнах, бате добре се е справил...та разнообразих се Grinning
maya_4ekelova усещат разбира се...само като си облека различни дрехи от домашните, АНгел почва да реве, защото знае, че ще излизам. Осбено ако не съм го облякла и него и надава такъв вой...
Соник кара ли Grinning
Nadina  Hug

# 574
  • София
Кара, кара Party Направо се размазах от кеф, и от умора де Grinning Нямаше много хора, почти безветрено, абе въобще супер. Досега не бях карала нощна и ми хареса.

само като си облека различни дрехи от домашните, АНгел почва да реве, защото знае, че ще излизам. Осбено ако не съм го облякла и него и надава такъв вой...
И Никола е така, особено като види някоя от бабите на вратата. Веднага разбира накъде отиват работите и започва да върви след мен и да вика "не, не, не" Mr. Green

# 575
Соник, честито ти каране  Laughing.

Не знам как имате дни на развихряне в чистенето, но е похвално. Мен хич не ми е до това напоследък.  Sad

Аз на ски не съм се качвала през живота си. Да видим дали някога ще ми се случи  Laughing

Тези гащички не съм ги ползвала, но много им се каня.

И Алек е доста чувствителен. Не към всичко, но си има слабости. Като види човек с брада, шапка, очила, маска за лице  Laughing и...следва голям шаш.

Да се похваля - от вчера си имаме голяма пластмасова къщичка за игра. Голям му е кеф на дребния, че и на тати  Laughing

Правихме и фотосесия за календар. Добре се получи.

Бяхме и на консултация - 12 и 300 кг, 80 см. Забелихме окончателно пишока, но това се превърна в болна тема. Сега не дава да се докосне цялата област - пищи и се върти, дано скоро не е така.

Ние на баби не разчитаме. И двете са много далече и рядко идват.

На болните пожелавам бързо оздравяване  Peace.

И да ви питам - понякога когато мъжете ви си играят с децата, струва ли ви се, че движенията са опасни и неподходящи за възрастта на детето, че аз май се вдетинявам вече на тази тема  Rolling Eyes?

# 576
Добър ден, мили момичета!!!

Цвета как са дребосъците? Другите болни?

Пламито - гаранция за мъжете.

# 577
  • София; Дружбето
Честит имен ден на именниците. Внимавайте кой ви влиза в къщата днес  Grinning аз за по-сигурно няма да пускам никой Mr. Green

Миша е на детска, надявам се не съм се подвела по липсата на сополи и кашлица. Габи е горе-дол. Днес се надявам да намеря пари и да купя и калиума, че да давам и него. Иначе е весел, играе си. Аз за сметка на това от 3 до 5 се пулих пред компа, защото се скъсах да кашлям ooooh!

Соник, благородно завиждам са ските. Никога не съм карала, но винаги ми е било мечта да се кача. Даже като малка имах ски, но нямаше къде да ги сефтосам. Така си и останах с желанието

# 578
хелоу  Hug
Туй не се спира,че да седна да се отбележа. Избили са му 2-та горни, последни кътници,дето са преди мъдреците  Crazy По невероятен ред вади зъби.

ПОбъркал се е от страдание и рев за мен, по-точно за липсата на сучене. Ревал,драл се от 12 до 1,30, ровил майка да суче, в 4ч си изпил киселото мляко и заспал.
А аз, умницата, при нонстоп сучещо бебе, тръгнах без помпа. Кво да ви говоря-в 1ч,след купона, в хотелската баня почнах едно цедене, до2ч, после станах в 7 пак да се цедя,че щях да гръмна-буци,боли..ужас.Нито се наспах, нито нищо. Иначе здравословно е ок бебето, почти няма хрема вече.

Цвета, АЦЦ пи ли?

Пламито, ще му мине до утре-сега му щипе, боли, обливай го с риванол,като забелвате  Peace

# 579
  • София; Дружбето
ацц-то е добра идея newsm78 пия бромхексин, уж действа

# 580
  • София
Добро утро.
Ние сме с температура, при това доста висока (38,7) и без видима причина  newsm78 След малко ще ходим на лекар да я види...От вчера на обяд е все така...тъкмо се зарадвах, че е почнала да яде и сега това ... Rolling Eyes

# 581

И да ви питам - понякога когато мъжете ви си играят с децата, струва ли ви се, че движенията са опасни и неподходящи за възрастта на детето, че аз май се вдетинявам вече на тази тема  Rolling Eyes?
Хехе, от движенията на таткото не се притеснявам  хич, ама от на каката понякога ми се изправят косите.  Shocked То едно влачене за я крак я ръка по пода, едно лягане от горе й дърпане....абе пълна програма ooooh!

Атракцион: не каза как изкара? Mr. Green

# 582
Doбре изкарах, странна тишина и спокойствие ми беше Simple Smile Разбих се финансово в Джъмбо, начесах си крастата. Голяма лудница там, народ, чуеше ли се от някъде "мамо" все се бях обърнала.  Crazy

Цвета, разбий си сода в прясно мляко, голяма смрад е, но действа  Peace

# 583
Цццц блазя ти, де и на мен тоз късмет Rolling Eyes

# 584
Цитат
То едно влачене за я крак я ръка по пода, едно лягане от горе й дърпане....абе пълна програма  ooooh!
хаха, хем Коко е по-голям, но и при нас е така....
А имало деца дето седяли и гледали много внимателно по-малките не им дававли да паднат и т.н. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт