СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 963
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • София; Дружбето
стана като чат, ама сополите им вече жълтеят Crazy ся какво, да сменям лекарствата? Нямам 1 стотинка, може ли да си продължим с тези Rolling Eyes

# 556
Добро утро!
Атракция,колко време ще си в Со фия
Дани заспа снощи в 8,30-не помня от кога не беше заспивал толкова рано,чак ми доскуча без него по едно време Grinning
Иначе нищо не казва,бръщолеви си на бебешки,само мам ам ма,тати съвсем осъзнато Mr. Green,маха за чао и туй то...И не ходи самичък,само за ръка Sad

# 557
Цвета,Дани като ми беше болен и с много сополи му давах хидрастиса,ферума,калиум....,осцилококцинум и вит.С,ама го дрогирах по няколко пъти на ден,сополите му текаха около седмица,но беше много по-добре на 3-я ден,но Емир да се включи,тя е моя хомеопат Grinning
А аз гранулките му ги давам да си ги хруска,проблем ли е?

# 558
Добро утро, момичета!

Цвета, дано се оправите бързо!
Наистина е много добра идея да има инфо за хомеопатичните някъде  Peace
Атракция, от теб взех идеята за коризалията  Hug и съм очарована от ефекта и, даже и върху мен я тествах тази седмица, че Мартин ни разсополиви всичките, а Боби засега благодарение на нея удържа фронта.
Моята госпожица доста ломоти, главно на нейния си език, но има и думи които и се разбират - дам, мама, тати, баба, ба /това е бати/ буу - боклук, папа - това означава много неща топка, капачка, падна  Crazy тата - кака и чанта, абе всичко и се разбира ако сочи нещо  hahaha

# 559
  • София
Ха добър ден...
От сутринта немога да седна...
tsveta продължавай...но е хубаво и един калиум бихроникум 9CH  да добавиш..Хидрастиса би трябвало да свърши работа за задните сополи, отбъбване на лигавица и червено гърло, а калиума за жълтите и кашлицата от сополи...
На Ангел носа нощеска прохърка, та очаквам и аз включване...макар че него съм го почнала с половината доза от лекарствата на Кати,  още тя  като хремяса...
Днеска заведох Кати на английския  Mr. Green На нея не й личи, че е хремава и се бях наточила на скандал...нещо ако ми кажат другите майки...Ама май дори не забелязаха, че е хремава и нищо не ми казаха  Mr. Green...Едното дете още кашляше...Иначе беше хубаво, защото урока беше празничен и не учиха по тетрадката, а по скоро се забавляха, имаше подръци, лакомства и т.н.
ar4ita Ангел си ги смуча направо...но го написха, защото така педи беше казала, защото са малки и повечето не го умеят това нещо...Майката си преценява...
Атракция дано майка ти се справи със Свил...Аз сигурно не бих тръгнала, ама аз съм патица  Confused ...та весело да си изкараш...А какво ще се цедиш ли 2 дена?

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 14:26 от EmiR

# 560
  • София
Добро утро мацки!

Бре голямо затишие...
Днеска съм на погача...и бате ще гледа децата...а е снощен, защото правиха пастърмата с негови приятели и добре се намазаха Sunglasses На балкона има увесени 30 кг месо Laughing
Та дано до обяд се усвести... Mr. Green
tsveta как са децата...

# 561
  • София
Днеска съм на погача...и бате ще гледа децата...а е снощен, защото правиха пастърмата с негови приятели и добре се намазаха Sunglasses На балкона има увесени 30 кг месо Laughing
Да не ви налетят съседи откъм балкона hahaha

Довечера сме се наточили да открием ски сезона, дано не се обърка нещо и да успеем, че така ми се кара Crazy

# 562
  • София
s0nic дано да сефтосаш новите ски...На ВИтоша ли ще карате...само ЛАлето 1 е отворена http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=11258
А съседите трябвада са алпинисти, за да упеят...по скоро гаргите да не нападнат месото..

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 09:57 от EmiR

# 563
Добро утро!

Мерси за кафето, нещо ми е много сдухано, ама може и от настинката да е.
Къде сте, бе?
Цвета, как сте?
Еми, интересни неща простирате на балкона си  Wink
s0nic, дано успеете, хубаво е човек да се разтовари по този начин, само че аз на таквоз нещо не мой се кача  Blush
Момичета, да ви питам някой от вас ползвал ли е от памперсите - гащички, да сподели впечатления, че съм се замислила да купувам, че ми е мъка като засменям памперса на това моето шугавото - с върховни еквилибристики успявам да ги закопчая  Crazy

# 564
  • София; Дружбето
Дубрутру. Децата са уж по-добре, Габи е по-зле от Миша, тя даже утре ще ходи на детска, защото няма кашлица и почти никакви сополи. Аз обаче не пога да се спра да кашлям, но като не пия нищо е така Crazy Вчера намерих парацетамол и бромхексин и се дрогирам с тях с надеждата да почна да се оправям
Еми, хубави неща простирате Joy
На мен ако скоро не ми преведат майчинството ще обявя фалит и ще емигрирам Tired Да няма пари за хляб не е било никога, а сега все по-често ни се случва. Почва да ми писва Crossing Arms

# 565
  • София
mam_ma ползвала съм с Кати на морето като ходихме ...по-лесно ми беше. Малко скъпички ми се връзват...

# 566
Ние ползвахме за през нощта, иначе много лесно ги обувахме и попиваха много добре.

# 567
  • Испания и Стара Загора
Момичета, да ви питам някой от вас ползвал ли е от памперсите - гащички, да сподели впечатления, че съм се замислила да купувам, че ми е мъка като засменям памперса на това моето шугавото - с върховни еквилибристики успявам да ги закопчая  Crazy
Ползвала съм ги и не съм доволна.По-трудно се сменят,особено ао са наакани,иначе лесно се обуват. Rolling Eyes

# 568
Момичета, да ви питам някой от вас ползвал ли е от памперсите - гащички, да сподели впечатления, че съм се замислила да купувам, че ми е мъка като засменям памперса на това моето шугавото - с върховни еквилибристики успявам да ги закопчая  Crazy
Ползвала съм ги и не съм доволна.По-трудно се сменят,особено ао са наакани,иначе лесно се обуват. Rolling Eyes
Защо? Аз с каката съм ползвала, като го сменям отстрани го скъсвам, то си има  място само дърпаш и се разделя и махаш, ако ме разбрахте. Удобни са, най-вече като се учи на гърне и за вечерни също.
Да не им правя пак реклама на онези витамини, които ви бях показвала, взех на Зоя пие вече месец и половина пупу направо си е рекорд без болести и сега като е болна Лора и давам двойна доза от тях и вит Ц и за сега не е прихванала, направо не е за вярване да ви кажа Shocked, при това на градина ходи.Не излизат скъпи, по 5лв на месец идват, ако решите си поръчайте от нета. Стават за деца над 4 год, ако са на 2г да речем може по половина. Нашите са малки за тях. Peace

# 569
Здравейте, кривотията ми е заразна даже....

Кокото три седмици на спира да кашля и се разсополиви на ново  #Cussing out. Лоша съм карам му се на детето, а то, ама хич не е виновно, че не му е добре.....Гадни зелени сополи, не слагам никакви капки освен клеева със сребърна вода и му давам Калиум и Хидрастис, дано има ефект, че ако продължи така ще пропусне отново градина....

ЯЯя, Арлина дай пак коз за витамините...

Общи условия

Активация на акаунт