СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 968
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • София
За ноември би трябвало да е.

# 541
Ей мЪ и мен - фризирана, сгласена, софиянки-идвам утре Simple Smile

Кой кво спори, не съм чела, само се отбелязвам. Почти се бих днес с едно бабе пред кабинета на педи - тя искала да влиза,ама аз,че съм с две деца сред бацилите,дреме и.

За хомеопатичните мога да пиша само от моя опит с тях и ще,ама да не е на 1 страница, нещо като блог някъде....Еми, кажи къде  Peace

# 542
  • София
Atrakcia - то предложението беше на Надина
Може би на първа старница - линк и там да пишем полезно инфо newsm78

# 543
Да, аз имах за първа страница идея, ама .....щом не искаш на първа.....
Цитат
Може би на първа старница - линк и там да пишем полезно инфо
Peace

# 544
  • София; Дружбето
Айде кажете за водниста хрема какво да им дам, че е страшно

# 545
алиум цепа 15 сн, виброцил или олинт детски

# 546
  • София
За начален стадии на заболяване  винаги почвам и ферум фосфорикум 15 CH 4 пъти по 5 гранулки. Така почнах и с Кати ферума + алиум цепа. И осцилококцинум през 6 часа. Може да се повторя, но нурофена през 8 часа също стопира развитието на вируса и винаги и това давам /независимо, че няма Т и се дава до 3 дена само/, вит С.  ДОсега винаге е имало ефект - просто хремата е лека и детето се чувства добре, дори не личи че е хремава...
На Габи можеш да ги разтваряш във вода и дадавш през 30 минути или час - дет се вика на час по лъжика, така целодневно ще му даваш по малко. Гранулките в 20 до 50 грама вода и даваш...Педи така каза, когато Ангел беше с черевно гърло и нетечащи сополи...ДАва се и през нощта...
Аз съм фен и на компресите - изварен, белтък с пудра захар - когато са с Т и ракия и черен пипер  Mr. Green, когато са без Т ..

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 17:18 от EmiR

# 547
  • София; Дружбето
Това и на двамата ли може, че ако взимам ще лекувам общо. На Бпарон ли са това
ПС, Няма Нурофен, панадол може ли?

# 548
  • София
Еми и на двамата...така ги лекувах след морето и двамата/само че те имаха нетечащи сополи - там се дава хидрастис канаденсис/..Консултацията ми е с педи... Peace
В една тубичка има 80 гранулки...така че си направи с/ка колко тубички горе долу - аз взимам поне 2 винаги...
Тц - само нурофена имал такова действие
На Боарон са...
Забравих и за Коризалията ...на Миша до 8 хапчета на ден или поне аз до толкова съм давала...за Габи незнам..Атракция да се включи

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 17:26 от EmiR

# 549
  • София; Дружбето
ракия и черен пипер може ли вътрешно да им дам, хем ще спят добре Mr. Green
Тоя Нурофен не разбрах как да го давам

# 550
  • София
Хахаха и аз съм се замисляла хаха
Нурофена през 8 часа на Габи по 2,5 на Миша  5 мл

# 551
Цвета: почвай инхалации на всеки час, докато си легнат. Дано помогне Hug

# 552
  • Габрово
Пламито, честито и лека бременност Hug
Вчера след множество препятствия и правейки всичко на тагадък все пак успяхме да спретнем всичко и рождения ден не беше зле. Бяха само общо с мойте 5 деца и в другата стая към 8 възрастни се бяхме събрали. Пригодих едната стая на нещо като детски кът и на децата им беше кеф. Обаче много съм разочарована от качеството на играчките- уж все хубави неща купихме, а такива са паянтови, че едва ли ще окрякат дълго.

По темата с хомеопатията на нас за хрема нищо не помага, но пък за разстройство страшно е помагало на децата ми China rubra и това засега ми е фаворита сред хомеопатичните л-ва.
Цвета, дано се оправят бързо малките и да прекарате празниците със здрави деца Grinning

# 553
Atrakcia - то предложението беше на Надина
Тъй, де, разбрах аз, но щото ти каза,че ще пишеш някъде,затова предложих и двете да пишем на едно място  Peace

Цвета-инхалации, алиум цепа 9CH давам аз - 3*5гранулки и  на двамата и Коризалия 7-8 таблетки дневно. Спрат ли да кихат и да тече на вода,продължавам само с Коризалията. На Божидар давам Сулфур Йодатум 15CH, но това вече,когато сополите са гъсти и зелени и Калиум-а бихромикум не е подействал. Вит Ц, в такъв случай,когато вече са рукнали сополите,не давам Осцилококцинум. Не давам ни Нурофен, ни Панадол без да имат Т, въпреки че съм забелязала,че свилен го облекчава Панадола, когато има хрема.

# 554
Добро утро Simple Smile   

лекинко ми  е притеснено, че оставям Свили така хремясал - те не текат, ми е задънен направо, че и кашля, че и пресипна  Confused Нощес как жално рева... И няма да суче 2 дни, кисело мляко съм му подготвила...

Общи условия

Активация на акаунт