СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 974
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро, симпатяги  Hug

Днес ми се гади малко по-малко и съм на линия във форума  Laughing

За раждането повече думичка няма да казвам, не искам да бъда разбрана погрешно, всичко е много индивидуално  Peace

Уж съм по-добре, но не ми се излиза - навън ми става по-лошо, а и трябва да е без количка.

За жалост изобщо не съм запозната с хомеопатията, а и с лекарствата като цяло. Силата ми е в козметиката  Laughing.

Ако пак правите колаж бих помолила да включите и Алек. Ще пратя снимка където и когато ми кажете  Praynig

Говорили ли сте какво работят мъжете ви?

Хайде лек ден от мен  Simple Smile

# 526
  • София
Добро утро и мерси за кафето! Имам нужда, че Ана Мария нещо много пъти се събуди тази нощ...
И при нас има сняг, от една седмица някъде си стои така и Ана Мария е много щастлива Simple Smile Ние сме все по лекари с този запек, все не се оправя, а сега взе и да отказва храна...Имаше няколко дена само на АМ, не ще твърда храна...от вчера пие някакъв сироп и снощи яде малко спагети, а тази сутрин едно сварено яйце, което на фона на това, което ядеше досега си е направо.... Дано да продължава все така  Praynig
Какво ще правите за празниците? Аз съвсем сериозно обмислям пътуване до Лондон при тати, но ми се изправя косата като си мисля за пътуването със самолета (аз имам страх от височини)...Но така ще е с около 100 и кусур паунда по-евтино, отколкото той да дойде тук  Thinking Ще видим, имам още 2-3 дена за обмисляне...после ще трябва да купуваме билет.
За раждането няма какво да се говори, на всички ни е било трудно  Mr. Green
Почнахме да учим цветовете с Ана Мария, вече разпознава синьо, червено, зелено и жълто  Party Много съм горда от нея  Blush Почна да приказва по малко и на английски, като не съм я учила въобще, само дето ни чува с баща си да си говорим Simple Smile Казва и тя love you (ю-ю), bye, hi   Joy
Честита нова линийка на Плами!

# 527
Покахонтас направо ме изумява твойто дете  Heart Eyes
Дребосян освен кук и мама и тата не казва нищо, е и бапи-бате, но до там, по цял ден приказва, но абсолютно си е бебешки изцепки и бръщолевене.....

Боби се ужаси от снега, което ме изненада доста, а снощи с Коко се бихме със снежни топки  Laughing

# 528
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile
По празниците ще сме си тук. На 24-ти мъжът ми има рожден ден, така че ще се събираме с неговата рода вкъщи, на 25-ти с моята рода при нашите. За Нова година решихме да останем в София, ще празнуваме в един бар най-вероятно. Всички оферти за извън София бяха на потресаващи цени Shocked През януари живот и здраве ще изхарчим същите пари за една скиорска седмица. Mr. Green

# 529
Добро утроо Simple Smile)))
Плами,честита линийка, и аз бях като тебе- повдигане повръщане- е на момиче си чакам  Party Flutter Ама на мен това ми беше желанието...
Арчита поздравления за големия бебок, 5 кг не е хич малко, моя сладур се роди 3900, леко, бързо, безпроблемно.. Тръгна си сам 1 ден преди термин и мисля че това си оказа най-голямо значение. Ники е права - зависи при кого и как... Пример със сегашната ми бременност - тъй като кърмех, ову-то ми е било по-късно (2 седмици разлика в термините по ову и ПМЦ) Там където бях на ЖК в началото не искаха да ми сменят датата. Лекарката е завеждаща родилното тук и ми беше ясна схемата(на няколко приятелки вече я е прилагала) - не сменя датата, като дойде термина по ПМЦ, почва с " преносваш... ела да предизвикаме" предизвикват, няма никакви контракции- нормално детето не е решило да излиза - и следва секцио, за което си плащаш защото я избираш тя да ти води раждането.... И форцепси обичала да прилага... Та съм много доволна че се отървах на време от нея. Сега си намерих една лекарка, в същата болница (ненавиждат се с шефката на отделението  Mr. Green ) Която ще ми позволи да се разхождам, да родя права, няма да ми слага окситоцин и ще ме чака колкото трябва, та съм много щастлива  Party

Наде, страхотна идея за лекарствата, наистина ще е много от полза.

Да честитя рождения ден на Алекс малко със закъснение, ама така е като не съм влизала ..... Blush

Цвета, приели са я вече в родилно и и предизвикват в момента, чакаме новини..

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 10:51 от Бебешондел

# 530
  • София; Дружбето
бебешондел, знам Mr. Green Звучи ужасно свежо, чак искам пак да раждам с нея Joy Тя е супер позитивна личност и ми беше толкова приятно предишния път Grinning
Ние отиваме да сефтосаме шейната

# 531
 Няма лесно раждане, май. Моето беше секцио-нощта в реанимацията беше еуфорична, цяла нощ с майчето до моето легло обсъждахме колко невероятно и щастливо е това събитие! Чиста радост, щастие! На сутринта като ни пусна упойката се подготвих за болки, но тъкмо едвам се размърдвах и пристигна една бодра рехабилитаторка, плесна с ръце и вика:Айде сега да се раздвижим бързо, че имам много работа! Неповярвала на ушите си и потънала в адски болки и казвам- Ще може ли малко по-бавно да се раздвижваме, че.....Изобщо не я слушах какви ги бращолеви, толкова бях назле, след 3 часа се освестих и направих първия опит за ставане, а всеки със секцио знае какво значи това. Бях като залепена за леглото....
Но всяка минута болка си е струвала като поглеждам Ванко! Безумни са споровете ни.

# 532
Ние също казваме малко неща, но вчера сутринта Ванко ме изуми като каза: Мама,мама, дай меме! Изстрелях се към кухнята като ракета, горкото дете беше преминало само на вода сутрин до закуската по "мъдрия" съвет на свекървата. Сега пак сме си на мляко към 5часа сутринта. Аман от съвети, бре!

# 533
Идеята за хомеопатичните наистина е супер , Atrakcia да се включва тя ни е главния фармацевт . Момичета само аз ли не виждам албумчето на първа  newsm78

# 534
  • Испания и Стара Загора
pocahontas80 хич не му мисли ами купувай билета за Лондон.И ние мислихме там да ходим,но по  стечение на обстоятелствата ,всичко се отложи.
Бъдни вечер  и Коледа  няма да празнувам,защото ММ е на работа пак-нощна смяна.Ще празнуваме само НГ ,в къщи.С малки деца никъде не ми се ходи.Може би догодина,Андреа вече като е по-голяма,може и да идем някъде.
За говоренето-Анди казва мама,тати,бате,баба,коте,,Ко пайш(какво правиш),тао-тао(чао),и отделно животинските звуци-бабо бао,мяу мяу,муу и т.н..Опитва се да брои ,но само до 3-казва ено,де,ти LaughingОбича да "рисува",но още не е открила стените,а само по чаршафите.Поздравява хората по улиците на испански. Знае къде са ръцете,краката,устата,нослето,учи,уши,почти всички части от тялото:crazy:Алекс на нейната възраст знаеше повече неща,но тогава се занимавах само с него,а сега нямам толкова време само за нея. Rolling Eyes

# 535
  • Варна
Здравейте и от нас!
Бяхме позачезнали, заради лазерната ми корекция на очите, повторна и пак не особено успешна, ама т'ва е друга тема... Rolling Eyes
Голяма зима във Варна, голям сняг, пак сме блокирани... Crossing Arms
Браво на Ана Мария и Андреа! Ирина казва да,мама, бати, баба и това е..."Дам" когато иска нещо, но не винаги...Надина, не се притеснявай, наш'те явно по-яваш го карат...И баткото беше така като бебе -бавен и спокоен,съответно не особено разговорлив, после като се засили, че до 5 можеше да чете и говореше като голям...
По празниците тази година сме тук, можеше да София да ходим, ама сама с две деца на пътя... Crazy Не, че не съм го правила, но ме домързя сега...
Ирина е със разтройство вече 3 дни, съмнявам се, че една рибена манджа от детската кухня я разтрои така, други майки също се оплакаха, но иди доказвай...дали да я водя обаче на лекар в това смотано време?! newsm78

# 536
  • София; Дружбето
Анита, разби ме Joy Габи си знае само носа, ама той не ме и слуша като говоря. Бау бау на всикчи животни и дай дай Това му е репертоара Crazy
Ние се повозихме в шейната, накефиха се и двамата, но след 20 мин ми бяха замръзнали ушите,т а ги прибрах. Много са сополиви, направо ми иде ги изтрепя, че пак ще са болни по празниците

# 537
  • София
И ние добре се повозихме...докато Кати не зари лицето на Ангел със сняг, аз направих същото с нея и двамата ги прибрах разплакани...нещо агресивна е станала напоследък спрямо него...
Ангел пък нищо не казва, освен мама, ам ам, ба ма - превеждам го като баба, кака - сестра му...Всичко друго е ъъъъъъ, като го питаш показва, донася, но не казва нищо...
За хомеопатичните - имам цял списък, но като имам повече време...че сега набързо...

# 538
  • София
Никола от частите на тялото нищо не знае, ама хич и не ме слуша като се опитвам да му покажа Crazy Иначе знае разни думички - мама, тате, дядо, куче, коте, долу, пАри, кола, да, не, няма, лампа и май са това.
Разходихме се навън, доста по-добре е от вчера. Е, пак ми замръзнаха ушите, ама се търпеше Mr. Green
Шейна още нямаме, нашите искат да му подарят за Коледа, така че ще изтрае още една седмица. Grinning Надявам се снегът няма да изчезна дотогава.
Цвета, недей така бре, имат време да се оправят до празниците Hug

# 539
Добро утро.
И Андреа знае доста неща, основно как правят животните, но и части от тялото знае, да намига, да щрака с пръсти, думички някои знае....
Имате ли идея сега майчинството за кой месец се изплаща, тоест сега декември ще вземем пари за ноември или за декември?

Общи условия

Активация на акаунт