Тренировки в домашни условия-12

• 41 232
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
  • GYM
44ти час Mr. Green Набирам инерция Mr. Green Mr. Green

# 391
Здравейте,момичета.
Ще ми дадете ли линк към каланетиката,която правите. Hug

# 392
А когато правите антицелулитната коя част имате в предвид първата или втората( с гиричките) или и двете? Аз все не мога на гиричките да се включа. Sad Sad Sad. Първата част (от 6-те части)направо ме смазва.  Confused

# 393
  • Torino,IT
А когато правите антицелулитната коя част имате в предвид първата или втората( с гиричките) или и двете? Аз все не мога на гиричките да се включа. Sad Sad Sad. Първата част (от 6-те части)направо ме смазва.  Confused

Аз правя и двете наведнъж.

# 394
Искам да попитам, има ли някоя девойка започнала 30-дневната програма на Трейси Андерсън? Отзиви някакви за нея?

ves_sv май ти ще си първата  Laughing . Преди време се пробвах на dance cardio, но установих, че ще трябва да изхвърля мебелите от някоя стая, защото постоянно сритвах нещо   Hands Clap и се отказах.

днес съм на fatburning-a na AerobicsOzStyle и The good wife s01e11 на пътечката  tongue

# 395
131 час каланетика Simple Smile

# 396
  • GYM
Здравейте,момичета.
Ще ми дадете ли линк към каланетиката,която правите. Hug
Callanetics:
http://dox.bg/files/dw?a=3249575b86
 Има го на първа страница Wink

# 397
  • Sofia
nadindf ,тъкмо и аз си търсех на какво да си въртя крос-тренажора, мерси, че сподели това сериалче, като чета описанието , ще е мн. приятно.
Аз напоследък покрай моята диета (нямам мн. енергия) и масажите, които отнемат доста време не съм спортувала много много, но съм отслабнала значително. От другата седмица започвам да съм по-редовна. Сега смятам да направя 1 пилатес, нещо лекичко като за след тежък работен ден.
Живанк@, как върви диетата на Байкова?

# 398
  • GYM
45ти час каланетика Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 399
Днес 30-минутното кардио на Синди Уитмарш и кенпо Х от Р90Х  Simple Smile

# 400
(Neshto ne mojah da smenia na kirilica za koeto se izwiniawam.)

A kogato sportuwate nawlichate li se ili ste po leko oblecheni? koe e preporachitelno. Az naprimer imam najlonow pantalon i stawam wir woda s nego obache bez nego sas sashoto natowarwane ne moga da se izpotia tolkowa.

# 401
  • Torino,IT
Отчет за днес с антицелулитната, май ми става фаворит, много ми допадна последните няколко дни Peace

# 402
То май и на мен. Аз се бях захванала с Тае бо-то обаче много душманска ми се видя, та реших да мина на антицелулитната. Направо за женските потребности е създадена.   bouquet. Само не разбрах след колко време ще видим ефект. какъвто и да е -кг, малки обиколки и т.н. Мацката нещо за след 6 седмици каза в началото, но не ми се връща отначало пак да гледам встъпителните слова. Аз си превъртам направо на упражненията.

# 403
И аз се присъединявам- вчера цялата антицелулитна, днес съм планувала само кардио-частта. И на мен ми харесва, защото не е много трудна, нямам мускулна треска от нея, а е ефикасна. Вчера например я правих със сауна-гащи и днес съм -0.7кг  newsm78 Мацката обаче само маркира движенията с ръцете, аз пък се старая повечко. И понеже няма коремни, докато те маршируват на кулдауна, аз си правя малко от тях.

# 404
Привет на всички трениращи мацки и от мен!  Simple Smile
Аз тренирам - Тае бо /Tae bo Extreme, This is tae bo, Boot camp/, фитнес, Beachbody Cardio party - всички части, две кардио тренировки на Nell Mcandrew. Започнах да тренирам  още от далечната 2004г., но никога не се е налагало да свалям такова количество килограми както сега.
Не съм тренирала от година и половина и сега влизам във форма от 1-ви, получава се горе- долу бързо...но килограмите са ми много от бременността /останаха 10кг - 5кг-свалих от първи до сега 21-ви/.
Много интересно, че сега се случват по- бавно нещата. Какво правите, за да не се отпусне кожата? /освен това нямам стрии от бременността и не искам сега да си направя белята/
Естествено не може само тренировки без диета, реших да е тази на Дюкан, не ми е трудно да я пазя...преди докато тренирах бях на НВР.
Чакам някой с мнение и споделен опит в съчетание Дюкан- тренировки.
Във форума на Дюканките обстановката е обтегната box, явно много са прегладнели момите....

Общи условия

Активация на акаунт