Звездни компромати -86

• 56 687
  • 789
  •   1
Отговори
# 420
хахаха много е смешна.

# 421
  • ...край Дунава
Камелия е като асистентка в цирк, имам чувството, че ако си свали шапката ще изскочи зайче.  Joy Joy Joy

...на мен ми прилича на малка цинкова кофа ooooh!

# 422
  • София

Казва истината, какво не ви харесва.....Може би точно това.... newsm78

# 423
Камелия винаги си проси бис с половин час поклони. Другите веднага хукват да се прибират, че следват и други, Камелия си чака биса. Много ми е противна.
И това "т", с един акцеееент. Sick

# 424
А къде е Емилия,някой знае ли защо не се появи да пее с трио МЕГА?

# 425
  • София
Незнаех че Надя е родила секцио. Това казва Константин в интервю:

Коцето обясни, че Надето е трябвало да роди по естествен път, но впоследствие се наложило малката принцеса да се появи на бял свят със секцио. Причината е, че в последния месец бебето се оплело в пъпната връв. „Ние не бяхме разбрали, но извадихме много голям късмет, че малката е жива и здрава”, заяви облекчено певецът.

Какво естествено раждане в Свети Лазар, там винаги се налага секцио...

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 21:20 от Rima

# 426
Емилия е в Щатите.

Надя и Коцето през цялото време казваха, че ще ражда нормално, и тя така искала, и Коцето така настоявал.

# 427
  • ...край Дунава
Прави ми впечатление, че почти всички са с едни прави коси на черта, дори имам чувството, че и еднаква дължина Rolling Eyes
Андреа е Sick, а косата и.... ooooh!
Роклята на Галена ми харесва......без короната.

# 428
Тая рокля на Галена ми харесва.

# 429
  • София
Галена май е с перука?
Анелия беше отврат отвсякъде.

# 430
  • София
Хайде стига СПАМ, моля ви! Rolling Eyes Отворете си тема за това, което гледате и си коментирайте!

# 431
Не е с перука, с удължена коса е, нейната е късичка. То се вижда даже докъде е нейният пласт.

# 432
св.Лазар е може би една от най-скъпите клиники мисля .Вие каво ще кажете?Човек иска най-доброто, но понякога не става така .Много доктори хитруват с това -оплетена пъпна връв, за да направят секцио и да пребарат по-голяма сума.

# 433
  • ...край Дунава
Хайде малко по-спокойно, а? Темата е подходяща точно за това! Ай сега хиляда теми, че на някой му не изнася, че за няколко часа, ще се обсъжда малко повече.

# 434
  • София
Хайде малко по-спокойно, а? Темата е подходяща точно за това! Ай сега хиляда теми, че на някой му не изнася, че за няколко часа, ще се обсъжда малко повече.

Tired, поне дайте линк към това, което гледате....

Общи условия

Активация на акаунт