Звездни компромати -86

• 55 102
  • 789
  •   1
Отговори
# 705
Изобщо не ми харесва новата плеймейтка. И Благовеста, и приятелката на Николета са по-хубави. Да не кажа, че всички са май по-хубави.

Снощи в едно заведение чух да казват "Слон е спечелила Мис ПЛеймейт 2010" , "Дорииииис" .  hahaha Аз нямах идея коя е и като се прибрах се информирах.

# 706
  • София
А, така ли се пише... Аз щото от госпожици изходих  Wink  Joy
В крайна сметка какво са споменали тез видни дами за нашето още по-видно форумско общество?

# 707
Aми да, сега ги разгледах пак. Доста странен избор.

# 708
    http://www.youtube.com/watch?v=PDPXtww8G4g&feature=player_embedded
     Тази музика позната ли ви е ? Интересно, колко реклами още я ползват newsm78

# 709
Това не е ли от "Стъклен дом"  Thinking

# 710
Гала каза, че наскоро е чела какво е писано за нея, и била много разстроена, всичко можели да пишат, но да обсъждат дъщеря й, било прекалено, заради това си и поплакала, не можела да преживее, че й приписват ролята на лоша майка. Тогава Кулезич се включи с това, колко е разочарована, че интернет е клоака, където знайни и незнайни хорица си изливат глупостите. Което за мен беше доста прекалено изказване, предвид, че същите тези хора, изказващи мнения по форуми и блогове, са същевременно и нейна публика. То, щото да списваш за Уикенд, е много по-достойно, отколкото да направиш коментар в Бг мамма. (принципно не съм запозната с това за кого работи Кулезич, но в предаването също така стана дума за някакъв нейн скандал с Венета Райкова, тръгнал именно от нейна статия в Уикенд). В темата на Гала почти няма коментари от този сезон, какво ли остава за коментари от подобно естество, доколкото чета Клюкарника, и тук няма, така че кака ни Гала май, май попрекали този път. Кой знае в кой сайт е прочела някакви лъжи, пък после ги преписва на форума. Вместо да ценят обратната връзка, която им се дава, те, недоволни.

# 711

Според мен също е музиката от сериала, не знам обаче по принцип на кого е и кой какви права има в/у нея, някой ,ако знае да каже.

# 712
  • София
Присъединявам се и аз към вас с едно негативно мнение за новата Playmate.  Thinking
Нещо не ми е никак красива /да не кажа друга дума/ и също никак сексапилна  Shocked
Много странен избор...  newsm78

# 713

Според мен също е музиката от сериала, не знам обаче по принцип на кого е и кой какви права има в/у нея, някой ,ако знае да каже.

„Тази музика е от колекцията на  Universal music publishing. За нея са платени абсолютно законно всички авторски права. А музикалното обработване на това парче, ако го приемем за водещо в сериала, е дело на Кирил Петрушев–Бъсти. Той е от екипа на изпълнителния продуцент на филма „Камера”, обясняват от bTV. - Цитирам Монитор.

# 714
Eдна и съща песен може да бъде откупена за реклама, за фон на сериал, за всичко..Зависи от музикалния продуцент. Има случаи, когато дадена музикална тема става запазена марка, т.е. правата се откупуват изцяло, но е много скъпо и едва ли продуцентите на "Стъклен дом" са го направили.

# 715
    Разбрах, значи просто не притежават ексклузивните права над парчето, явно наистина излиза скъпичко. Няма интрига значи .. Laughing

# 716
"Венета Райкова и Азис разбиха Вили Сечкова. Пред вас са многозначителните резултати от директния сблъсък между бТВ и Нова телевизия – “В джаза събота вечер” на Вили Сечкова и “Горещо” на Венета Райкова – от събота, 4 декември, 22:30 часа."

Източник: http://www.snews.bg/bg/statiya/veneta-raykova-i-azis-razbiha-vili-sechkova:2486

# 717
Венета по принцип държи висок рейтинг. Това на Вили Сечкова нямах нерви да изгледам докрай, въпреки че тя ми е безкрайно симпатична. Laughing

# 718
  • Lost in a fairytale ...
Пълен компромат , това е Йоана Заркина, участничка в мис Плеймейт  Mr. Green

# 719
Вили на мен ми е голяма лигла .Единственото нещо , което и харесвам е мъжа и .  Wink

Общи условия

Активация на акаунт