Хитрини за пестене на време!

• 95 926
  • 786
  •   1
Отговори
# 120
Това с почистването на цветята с обелка от банан ми хареса.  Peace   Утре ще го пробвам непременно .
Преди малко изпробвах и почистването на бели фуги с белина - останах много доволна от резултата. Благодаря на майчето , което сподели    bouquet

# 121
  • София
Момичета, какво е това SWIFFER ?

# 122
Вместо запис
 Имам два малки аквариума- един с речни рибенца и един със златни риби. Когато им дменям водата- на около 10-15 дена използвам водата за цветята- чудесен тор

# 123
Това с тестото в центрофугата направо ме уби. Shocked

Лесно и бързо, супер.

# 124
Да споделя моя опит, първи за тази година, но вече ще го правя всяка есен.Взимам чушки, лук и моркови. Една неделя се завирам в кухнята и нарязвам всичко на кубчета. След това в пликчета и във фризера. Невероятно удобство за почти всички манджи.

# 125
  • Варна
Благодаря, gаbrielade. Бърди, доколкото намерих, е това: http://www.swiffer.com/en_US/dusting.do (аз се интересувам главно от обирането на прах)

# 126
Това с тестото в центрофугата направо ме уби. Shocked

Лесно и бързо, супер.
И аз на това и на консервирането на буркани в миялната се пуля най-много.
Дали ако сложа в торба брашно, мляко, яйца и т.н ще стане тесто Joy?
И двойна центрофуга ще пусна ако трябва Mr. Green

# 127
  • Някъде по Дунава
Моята хитринка напоследък е моят мъж  Wink Той често кара нощни смени и съответно през деня си е у нас. Аз като съвестна домакиня го моля да ми размрази и свари месо, да обеля картофи или да простре прането, което се е прало през нощта, за да не се бавя сутрин. Иначе често и се е случвало докато съм с маска на лицето или косата да измия банята и/или тоалетната, както се казва 2 в 1.

# 128
А това с мултифунционалният мъж е най-доброто решение!

# 129
в комплект от поне едно дете - вършат чудеса  hahaha

# 130
в комплект от поне едно дете - вършат чудеса  hahaha
hahaha hahaha hahaha
За нарязаните зеленчуци- за супи и разни производни аз си мелям моркови, червени и зелени домати и лук с месомелачката в края на лятото. Затварям в бурканчета от бебешко пюре, стерилизирам и готово.

# 131
взех си гъбата чудо......ама да питам, преди да я ползвам: трябва ли да се навлажни или на сухо се търка с нея Embarassed

# 132
взех си гъбата чудо......ама да питам, преди да я ползвам: трябва ли да се навлажни или на сухо се търка с нея Embarassed
Навлажнява се. Може и да си отрежеш парче от нея, и само него да ползваш. Зависи колко и къде ще чистиш.

# 133

Навлажнява се. Може и да си отрежеш парче от нея, и само него да ползваш. Зависи колко и къде ще чистиш.
[/quote]

благодаря Hug, че аз започнах на сухо..........и нещо не се получи добре newsm78

# 134
  Когато пазаруваме в  голям магазин /в количка/, винаги първо си  намираме едно -две кашончета.Обикновено има натрупани  на няколко места  из магазина, изпразнени от  стоката, нагласени за изхвърляне.
На касата направо редим продуктите в кашончетата и после в багажника на колата  не се търкалят и се разтоварват лесно PeaceАко  не ни домързи  ,в къщи  ги сгъваме да не заемат място и ги оставяме в багажника за следващото пазаруване.

Общи условия

Активация на акаунт