Хитрини за пестене на време!

• 95 934
  • 786
  •   1
Отговори
# 405
# 406
А може ли да споделите какви микрофибърни кърпи ползвате,ако може марка,аз всякакви съм ползвала все не са ми измити прозорците като хората.

Тази е страхотна кърпа за прозорци,ползва се само с вода,никакви препарати:
http://www.rsi-bg.com/16356.aspx
Кърпата наистина е страхотна.Ползвам я повече от 5 години само с вода,без никакви препарати.
Това е КЪРПАТА!!! Родих се с нея и не само аз,а и мама!!! Чрез дистрибутор от сайта поръчаш.Аз я ползвам 10 години Peace Peace Peace

# 407
# 408
  • София-в сърцата на моите деца
А може ли да споделите какви микрофибърни кърпи ползвате,ако може марка,аз всякакви съм ползвала все не са ми измити прозорците като хората.

Кърпата наистина е страхотна.Ползвам я повече от 5 години само с вода,без никакви препарати.
Това е КЪРПАТА!!! Родих се с нея и не само аз,а и мама!!! Чрез дистрибутор от сайта поръчаш.Аз я ползвам 10 години Peace Peace Peace
А каква им  е цената? newsm78

# 409
Във вторник си я поръчах тази кърпа, очаквам я с нетърпение утре, цената в каталога й е 22 лв., но като отидох в офиса на фирмата ми направиха 20% отстъпка и ще платя 15.40 лв.

# 410
Във вторник си я поръчах тази кърпа, очаквам я с нетърпение утре, цената в каталога й е 22 лв., но като отидох в офиса на фирмата ми направиха 20% отстъпка и ще платя 15.40 лв.
По принцип ако си взимаш нещата /няма значение какви/ от дистрибутори или представители винаги е по-евтино. Тъй като приятеля ми е тъговски представител /аз съм мърчандайзер в същата фирма/ си взимам препарати и разни други работи от него. Отделно познаваме представители на доста фирми и когата се засечем по обектите си пазарувам от тях. Иначе в магазина цената понякога отива в небесата... пример доставна цена на паста за зъби- 0.90лв, в аптеката е 2лв.
Извинявам се за спама   bouquet

# 411
  • Pb
Супер, благодаря за отговорите, че и секцията в хола от горе до долу е със стъклени врати и ми е голяма мъка.

# 412
  • София
Хитринка за неизрядни домакини! За почистване на фурната ползвам Мелио, но при мен не се получаваше само с напръскване и после забърсване, защото просто не си мия фурната след всяко готвене. Та последния път след напръскването с обезмаслителя, изчакване и последващо яко, но не много резултатно търкане с гъбата, ми хрумна да изстържа капчиците мазнина от стъклото с едно приспособление за чистене на блажна боя от прозорци. Е стана много бързо и лесно! После преминах и на емайлираните части- и там стана перфектно.

# 413
Да на мен ако ми е загоряло нещо отдолу на фурната минавам със стъргалото за плота и след това с обезмаслителя  Peace

# 414
  • Пловдив
Нещо и от мен- може би го прави всяка жена, но аз да го напиша. Когато обирам с прахосмукачаката подовете, най-накрая слагам накрайника с меката малка четка за по-детайлно почистване и минавам секциите и всички други повърхности, на които после трябва да бърша праха. Така докато бърша праха се разнася по-малко, аи не се размазва този по-едрия прах по кърпата.

# 415

Аз имам такава кърпа, ами нищо особено. Не виждам разлика с микрофибъра от супера, дето е по 3 лв....Не казвам, че не чисти, но просто има доста по-евтини алтернативи според мен.

# 416
  • гр.Пловдив
запис

# 417
Тук направо ме сбъркахте... аз се оплаквам, че нямам време, а не съм семейна ... но се записвам да ви следя и влизам в отбора-все още само с четене Wink
... още не съм прочела всичко написно, но каквото прочета - прилагам...

# 418
Да на мен ако ми е загоряло нещо отдолу на фурната минавам със стъргалото за плота и след това с обезмаслителя  Peace

И аз  Flutter

# 419

И аз  Flutter
Добре, ама какво е това стъргало за плота?

Общи условия

Активация на акаунт