Отговори
# 330
  • бургас
Добро утро от мен  Laughing съвсем си обърках режима но и без това не съм на работа.
ViFrеsh  значи и ти си от нощните птици ама как си успяла да пишеш в 7 сутринта ти не спиш ли бе момиче  Hug
радвам се че картичката ви е харесала аз от ноември съм си в предколедно настроение обожавам тези празници,но няма да украсявам сега защото скоро заминавам при родителите ми и там ще раждам
ми това е от мен,през деня ми е ужасно мързеливо и само ви чета може да се включа пак през ноща ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ Hug Hug Hug

# 331
  • София, Лагера
Аз се чудя в болницата дето сте си носили лаптоп, ако детето е при мен сигурно няма да имам време да го ползвам. Иначе и аз се чудя, дали да си взимам екстрите с мен? newsm78 и от там да ви спамяяя... хи-хи
ОО, лаптопа задължително!  Mr. Green Ще имаш време, бебето в началото спи през по-голяма част от денонощието  Peace

хихихи! Колегите ми в университета ме бъзикаха, че в CV-то си трябва да пиша, че съм специалист по черен PR (по професия съм журналист) заради медиумни способности.  Joy Тогава и с Таро се занимавах и съвсем ме вземаха на подбив.  hahaha
Уааахахахах, викаш да внимаваме с кого се ебаваме  Whistling

# 332
  • ул. "Мечтание"
Е, споко, още не съм стигнала до вуду (нещо не ме влече още)!  Joy

# 333
Нощни, на 13 излизам в болничен.2 седмици.Цели 2 седмици  Tired Добре, че този уикенд имаме планувана малка почивка на Балкана, че да мине по-бързо времето.

Понеже преди малко изчетох всичко, което сте писали от сутринта, Нощни, писала си, че няма да пишеш повече.  Crazy Mr. Green
Теб направо си те представям как се напъваш и редиш ли редиш във форума. Laughing

# 334
  • ул. "Мечтание"
Писах, че няма да пиша докато не наготвя, а аз вече наготвих!  smile3534 Няма отърване от мен. Днес съм особено досадна.  Mr. Green

# 335
  • Сливен
Нощтни очи, значи си журналист. Така би ми помогнала за една курсова работа. Уча артмениджмънт и по Връзки с обществеността имаме да пишем 3-4 странички PR акция, изобщо си нямам на представа какво трябва да пиша. Случайно да имаш някакви примерни такива Thinking

# 336
Мале Ноеми много се радвам за теб, то не останало направо.  Hug Мен този път ме е хванало бъзето. Но и аз като Нощни имам чувството, че ти ще откриеш сезона.
Инка да абсолютно същото нещо. Сякаш ще си покаже ръката за да помаха  Joy

# 337
  • ул. "Мечтание"
Случайно да имаш някакви примерни такива Thinking

Ще погледна дали записките ми по PR са тук (във Варна). И някакви линкове дали не пазя на компютъра по темата. Асистентката ни по PR беше страхотна, супер неща ни научи. Ако са ми тук нещата със сигурност има там инфо, което да ти помогне. Ще ти пиша на лични, ако ги открия.

# 338
  • в Надежда-та
Мила, ViFrеsh, защо не пробвате да пиете ябълков пектин за киселините? На мен ми помага повече от Талцид-а.
това чудо в аптеката ли да го търся Rolling Eyes Всъщност Талцид-а снощи не ми подейства нещо и днес цял ден ми е едно такова... Sick пък и гледам да не се възползвам от услугите му мн често Confused

ViFrеsh  значи и ти си от нощните птици ама как си успяла да пишеш в 7 сутринта ти не спиш ли бе момиче
от време на време, не ми се беше случвало от седмица насам да будувам..... и снощи гледам наша Клеопатра и аз при Декемврийките Mr. Green
Днес съм като парцал направо, ама искам не искам трябваше да оправя и закарам детето на ДГ, че съпруга ми е извън града.......пък и тренировки да другия месец като се роди бебока ooooh! И тогава ще има през ноща будуване, сутринта пак рано ставане да изпратим баткото, преди това да се нахраним.... Crazy

# 339
  • Сливен
Случайно да имаш някакви примерни такива Thinking

Ще погледна дали записките ми по PR са тук (във Варна). И някакви линкове дали не пазя на компютъра по темата. Асистентката ни по PR беше страхотна, супер неща ни научи. Ако са ми тук нещата със сигурност има там инфо, което да ти помогне. Ще ти пиша на лични, ако ги открия.

Благодаря ти, златна си  Hug Hug Hug

# 340
Хайде майките от Варна да помагат- моля ви кажете ми къде мога да отида да видя на живо Abc Design Mamba Praynig Praynig Praynig

# 341
имам едно питане? Тъй като съм почнала да подреждам гардероби и да правя място, в момента съм застанала пред един куп дрехи, които не са за хвърляне, а не ми се носят вече. Та момичета, кажете вие дарявате ли дрехи и къде???

# 342
  • ул. "Мечтание"
Та момичета, кажете вие дарявате ли дрехи и къде???

Дрехите за големи пращам тук: http://www.svetinikolai.org/
Бебешките неща (дрехи, аксесоари, играчки) пращам тук: http://www.hope.bg/index.php?lang=bg
Следя и тази тема, ако имам нещо подходящо да го пратя където имат нужда от него: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233674.0

# 343
Ей Нощни  Hug, мерси
А как ги пращаш на отец Иван примерно, с колет ли?

# 344
  • ул. "Мечтание"
Да, с колет.

Ето адреса:

Дом за сираци "Св. Николай" при храм "Св. Троица",
с. Нови хан, п.код 2110

Общи условия

Активация на акаунт