Отговори
# 570
Миш,той моя се шашка като се разфуча Laughingкато пита какво да купи от магазина,аз казвам само хляб и кисело мляко.А той-"Добре запиши ми го" hahaha
Днес тръгваме от нас,заклчвами веднага се сещам,че съм забравила нещо което да занеса на майка ми.Той казва"Аз ще се върна да го взема"Събува се,взима го,обува се,заключва и забравя нещото на входа ooooh!
Момичета,вчера споменах,че са ми неизвестни резултатите от урината(не са показани референтни стойности като на кръвните)
белтък-отр;захар-отр;бил-отр;уробил-неувеличен
Седимент  2-3 левкоцити;пл.еп,кл newsm78

# 571
  • София
Здравейте мами  Hug

Ама какво е това лошо настроение, което ви е обзело всички  Crossing Arms Я по-ведро, малко релакс, разходка, нещо, което обичате да правите. Не се поддавайте на лошите емоции.

За лекарите съм напълно съгласна  ooooh! Но това, което правя аз е да се опитам да се настроя положително. Опитвам се да се заразя с ентусиазма на Ноеми (Ноеми много ме кефиш  Laughing)! И другото, което си мисля е, че ако отидете да раждате с мисълта, че докторът е против вас, че гледа свои лични(меркантилни) или други интереси и само се опитва да се отърве по-бързо от вас - ами няма да стане хубаво раждане. Каквито и да са докторите, ние трябва да отидем с нагласата да работим с тях в екип, с нагласата, че те са там за да ни помогнат и съдействат. Ако се гледаме с подозрение един друг, това няма да е добре най-вече за нас и бебетата ни. Каквото и да стане трябва поне малко доверие. А и не мислите ли, че нашето отношение и нагласа към тях може да ги промени в дадената ситуация. Нека сме положителни!

Аз чак сега от няколко дни започнах да пазарувам за бебето. До сега изчаквах. Да ви кажа емицията е страхотна, сигурно и за това съм в такова добро настроение. Накупих половината горе долу неща от списъка. Като изпера дрешките ще ги снимам и кача в албумчето!

Хайде усмивки и ведър ден!

# 572
До сега бяхме на вън с бебо, да оползотворим хубавото време  Party

Нощни, много съжалявам за приятелката ти, разбирам те напълно, бременните сме като на конвейр  Close

Който още не е напазарил за бебето - има кон 20 от 29 в ларедут до 5ти, аз си поръчах чувалче за количка за 20лв

Ноеми, имате ли си име вече, или ще го мислие в движение  Laughing

# 573
http://dnes.dir.bg/news/tzvetan-tzvetanov-lekari-gorna-oryahovitza-7549637
Здравейте,явно на всички ни е криво днес,но направо побеснях след поста на нощни очи и видяното тук...без коментар...

# 574
elenia не знам за урината, ...а за настроението...май всички изпушваме вече

Ще се мажа със сребърна вода и дано минат. На 10 съм на преглед, ще питам тогава.

# 575
  • София
Здравейте!Да ви се похваля,че изписаха синчето ми от болницата.Закрепил се е вече милия.Само сега трябва да е на стога диета,та се захранваме с разни гадории.Но вече съм спокойна.Като се сетя колко рев изревах.
 Утре или в неделя ще ходим до Илиенци да си взема безшевни бикини,нощница и халат,и да видим склада на Чиполино дали съществува още,а на връщане може и през люлинското Джъмбо да минем.За бебето още нищичко не сме взели.Не му знаем пола,а и име не сме измислили.Има ли други,които още си нямат измислени имена?Че то време не остана много.

# 576
  • София
hrissyts много се радвам за синчето ти!  Hug

# 577
  • Варна
vanq_teneva на колко ти увеличиха Магнерода?
elenia пиши бележки/или той сам/ GrinningТой и моя постоянно забравя,но аз като се изнервя и почвам да викам #Cussing out та той вече си знае Simple SmileПредпочита да не ме нерви,а и да не му надувам главата сигурно и взема превантивни мерки.
Нощни,наистина е ужасно да се мъчиш и накрая и да те срежат,и да не си видиш бебенце,че и болки от секцио...Предполагам,че си по-чувствителна на тази тема,защото си го преживяла това(поне така си спомням).
Ако мога да ти дам съвет,ореантирай се към конкретен лекар на време,защото Варна не е място за експерименти в тази насока.Има и готини,позитивни лекари,но ако няма сухо...трудна работа.На всички ни е ясно,че Док е нужен за по-специфичните ситуации и ако възникне проблем,но по добре със застраховка,отколкото без нали Peace
Иначе и на мен ми е малко гнусничко настроението.Правим лек ремонт и от седмица във всички стаи е ардауш,разхвърляно,прахоляци...И това гнусно временцеее,не ми се излиза,но вече взе да ме стяга мозъкът.И моичкият работи само нощна,като се събуди и вече трябва да тръгва ConfusedЧе и днеска ходи(чакане от 4:30 до 8ч) да ми записва час за последна ФМ при Балев и още наня ли наня...Спирам Stop
Хора,това истина ли е Shocked ShockedВинаги съм смятала,че АГ-тата са най-големите изроди сред лекарите!!!Като се замислиш какви ужасии си правят за добър ден(криминални аборти,такива в напреднала г.с. ...).Това човек с нормална психика няма как да го направи!

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 15:56 от gali&presi

# 578
Елениа, адаш, моя мъж е същия  Confused Повтарям по 1000 пъти и пак забравя  Crazy

# 579
 клеопатра - моят лекар никога не мери бебка, но аз си го обяснявам с това,че просто не вярва на показаните кг. Мисля,че Ноеми беше обяснила,че това с теглото е по-скоро относително и не може да му се има голямо доверие, така че спокойно, а и нали са ти казали,че всичко е наред.
 Мирабела- честити покупки!
Нощни очи - надявам се приятелките ти да са добре и да се възстановят бързо, най-важното, че всичко е минало и си имат едни здрави бебета!
Антоанета - може  и да си писала, при теб обърна ли се бебока?

# 580
  • В две тъмни очички
elenia Изследванията си добри
белтък-отр;захар-отр;бил-отр;уробил-неувеличен
Седимент  2-3 левкоцити;пл.еп,кл newsm78[/u][/color]
белтъка,захарта и билирубина - отрицателни, което е добре
уробила - неувеличен , също добре
седимент - 2-3 левкоцити , пл. еп.кл - само трябва да кажеш стерилна урина ли дава или в болницата пълни чашката. Изолирани са епителни клетки, но са много малко, което също не е проблем, но това често се получава ако даваш урина в болницата,а не стерилно шишенце вкъщи.
Говорите за ентусиазма на Ноеми,ама трябваше да я видите днес  hahaha Как само поглеждаше епикризата хахахха  hahaha колко се кефеше на скъсената и изгладена шийка и на разкритието. Много беше сладка Laughing Чак завиждах благородно  hahaha
Иначе да ви кажа лекцийката беше много по-добре представена от колкото предния път, само дето преди нея имаше предтавяне на Крио сейв, което продължи повече от час и беше леко изнервящо,ама ние нали сме си клюкарки  Crazy и през това време обсъждахме други теми и пречехме на аудиторията  hahaha

# 581
  • ул. "Мечтание"
Еления  Hug
Така като ти гледам изследванията важните неща са отрицателни. За другото док ми каза, че било нормално да ги има.  Peace Поне за това не се тревожи.

Хриси, радвам се, че баткото вече е добре и си е вкъщи.

Гале, благодаря ти за загрижеността. Аз си имам вече план на действие и днешните събития го затвърдиха още повече.  Hug Лекарите ще ме прощават тоя път, ама ще ги пропусна!  Whistling Laughing

Адис, ще се оправи. Но... но с две цезарови зад гърба си си е сложно и тежко.  Sad Твърде много неща престават да зависят от теб. Дано само физически всичко да е наред и да няма усложнения.  Praynig

# 582
Нощни, тя в София ли ражда?

# 583
  • ул. "Мечтание"
Нощни, тя в София ли ражда?

Не, тук във Варна, в Окръжна. Но не знам при кого е била. Утре ще я питам.

# 584
Адис, благодаря,че попита. Обърна се, в 32 седмица мисля,че видяхме, а може и по рано да се е било обърнало. Засега е с главата надолу.
Хриси, радвам себ ,че малкия се е оправил и сте вече заедно.

Общи условия

Активация на акаунт