Отговори
# 600
Аз пък понеже виждам зор със стерилизаторите за микровълнова, започнах днес да се замислям за студената стерилизация. Има ли някоя, която ще ползва този метод?? С таблетки или с течност??  Thinking
И въобще - до каква възраст и кога се стерилизира каквото се стерилизира??  Rolling Eyes

# 601
Аз пък понеже виждам зор със стерилизаторите за микровълнова, започнах днес да се замислям за студената стерилизация. Има ли някоя, която ще ползва този метод?? С таблетки или с течност??  Thinking
И въобще - до каква възраст и кога се стерилизира каквото се стерилизира??  Rolling Eyes
Аз предния път стерилизирас с течност на Чико и ми беше супер лесно. След като два пъти сварихме лъжичката. Сега пак си взех мисля да съм с нея

# 602
Аз предния път стерилизирас с течност на Чико и ми беше супер лесно. След като два пъти сварихме лъжичката. Сега пак си взех мисля да съм с нея

Аз видях таблетки на Jane и мисля като че ли да пробвам с тях, че са доста по-изгодни...  Rolling Eyes Само не разбрах дали в тази течност за 24 часа може няколко пъти да се стерилизират прибори?!

# 603
Ами не знам за таблетките, но това 1/2 капачка в 2,5 л вода за 24 часа седят по 30 мин и се изплакват преди употреба.

# 604
  • София, Лагера
Говорите за ентусиазма на Ноеми,ама трябваше да я видите днес  hahaha Как само поглеждаше епикризата хахахха  hahaha колко се кефеше на скъсената и изгладена шийка и на разкритието. Много беше сладка Laughing Чак завиждах благородно  hahaha
Иначе да ви кажа лекцийката беше много по-добре представена от колкото предния път, само дето преди нея имаше предтавяне на Крио сейв, което продължи повече от час и беше леко изнервящо,ама ние нали сме си клюкарки  Crazy и през това време обсъждахме други теми и пречехме на аудиторията  hahaha
хихихи, аз наистина чак днес я прочетох, иначе щях да споделя още вчера - 50% изгладена!!!

Мацки, надявам се за ви заразя не само с еуфория, но и с оптимизъм!!! Щом сме го докарали дотук, направо сме свършили 98% от "работата"  Party И не се поддавайте на лоши мисли! Сещате ли се за онази шопска приказка: "Оти да се косим, като че ми мине"  hahaha

Етомира, как ме просълзи!!! Но се сещам и за нещо още по-сладко - да видиш как голямото ти дете гушка новороденото си братче/сестриче. Само мисълта за това ме разтапя! Дай Боже всички тук да го изживеем!

Агенткеее, много яки снимки! Ах, как ще ти открадна част от идеята, само част! В неделя ще се снимам (дано дотогава все още имам корем  Mr. Green)

# 605
Здрасти и от мен  Hug
Днес излязох в 8 сутринта да водим малката на ясла и преди млако се прибрах  Tired скапах се от миткане...едвам ви изчетох Simple Smile
Някой питаше за бебешкия Пурлан-взех си една туба за проба. АКо не ми хареса- Персил сензитив. Пате, май ти беше...аз не го взех от Метро, а от един приятел дистрибутор- 7 лв.
Бяло, воднисто течение имам от известно време, микробиологията-чиста. Док каза, че в последните седмици е нормално засилването на влагалищния секрет  Thinking
Днес си взех изследванията. Хемоглобинът ми се е качил на 105, мног се кефя  Party
БЕЗ ядене на месо и пиене на химии  Peace

На 13.12 отивам да ми издадат болничния, а на 20 пак кръв и урина...
Бебките ритат яко, просто ме правят на луда, коремът ми е на дунавски вълни, много е готино  Crazy
За стерилизация-с Ивайла бях взела течността на Чико, но се оказа, че няма какво да стерилизирам, не мога да кажа дали върши работа  Thinking  сигурно върши...
Бира , не знам докога се стерилизира, предполагам, докогато бебетата
пропълзят  Thinking а какво- всичко, което влиза в устата на бебето- биберони, залъгалки, чесалки за венци, шишета за хранене и прочие...

# 606
Като стана въпрос за стерилизаци до кога се сетих как майката постъпва  паднал биберон на земята с 1, 2и 3-то дете.
1 дете - бибата пада - майката го взема измива го на чешмата със съпун, след което изварява 15 минути и дава.
2-ро дете - взема измива старателно на мивката и дава
3-то дете взема го изтрива го в блузата и го дава  Joy

# 607
  • София, Лагера
 hahaha hahaha hahaha
Аз смятам да процедирам точно както с второ дете  Mr. Green

# 608
Като стана въпрос за стерилизаци до кога се сетих как майката постъпва  паднал биберон на земята с 1, 2и 3-то дете.
1 дете - бибата пада - майката го взема измива го на чешмата със съпун, след което изварява 15 минути и дава.
2-ро дете - взема измива старателно на мивката и дава
3-то дете взема го изтрива го в блузата и го дава  Joy

Е аз само ще трия в блузата. Joy

# 609
Да си дам и аз отчета - след като най-накрая се успокоих. Бяхме на ехограф и всичко си е в нормите. Бебка си расте качествено и рита колкото може. В понеделник на доктор - тогава повече инфо. На мен пък въобще не ми се ядат плодове, ама никак - да има нещо тестянко - баничка, тутманик, топло хлебче - всичко омитам. И на фона на това засега съм +8 кг.
freemind - добре дошла, лека и безоблачна бременност до края. Много мами и много бебоци - после няма да можем да смогнем с броенето  Hug

# 610
  • В две тъмни очички
Абе момичта какво ще кажете вие по въпроса с лекарите, за които казват , че умишлено са оставили детето да почине, родено (спонтанен аборт) в 23 г.с. От нещата, които чух , че са си говорили в отделението, направо  ми се изправиха косите  #Cussing out Да оставят детенцето във фризер  #2gunfire

# 611
Абе момичта какво ще кажете вие по въпроса с лекарите, за които казват , че умишлено са оставили детето да почине, родено (спонтанен аборт) в 23 г.с. От нещата, които чух , че са си говорили в отделението, направо  ми се изправиха косите  #Cussing out Да оставят детенцето във фризер  #2gunfire
Има една рубрика No Comment , лично аз останах без думи от след като почетох това : От записа става ясно, че бебето е било поставено в хладилника, но после е извадено. "Какво да го правим? В кофа ли да го удавим?...Аз се надявам до сутринта то да си е заминало...",
Просто каквото и да кажа няма да е достатъчно.

# 612
Аз пък не съм сигурна, какво точно се е случило. Нямам толкова голяма вяра на тези новини. Като имаха тези записи защо ги пуснаха от ареста. Нещо не ми се връзва баш.

# 613
Какво да кажа,нямам думи.Още повече,че Стела също е наддала ухо на новините и ме пита."Мамо нашето бебе мъртво ли е?Защо е въвъ фризера?" Confused Confused Confused Sad
Немога да смогна какво да отговарям Shocked
......Ама какъв е този "лекарски "език а?Какво ще кажете за най-хуманните вишисти? Close
Пате  Hug ти там ли ще раждаш? Confused
Момичета,благодарско,че се включихте за резултатите ми Hug

# 614
  • бургас
еления имаш много сладко коледно ангелче  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт