Отговори
# 630
  • ул. "Мечтание"
Нощни, питай приятелката си, ако се сетиш, кой е лекарят, който я е срязал?

Непременно.  Peace Днес като говорихме по телефона не исках да я занимавам с това точно.

# 631
  • София
Нощни очи  Hug може ли да те помоля да ми кажеш как се пиеше чая от малинови листа? Днес успях да си купя най-накрая. Rolling Eyes

# 632
  • ул. "Мечтание"
Запарката се прави по следния начин - една шепа пресни или две шепи сухи листа се заливат с 1 л. вряла вода. Престояват 4 часа и се прецеждат. Започваш да пиеш по една чаша на ден и постепенно вдигаш дозата до към 3-4 чаши на ден когато стигнеш 37ма-38ма седмица.

# 633
Мъжа ми хърка като дъскорезница и станах да ви прочета Crossing Arms
Аз новини не гледам! Вчера пуснах да видя Явор но не го даваха, явно ще е днес в 16:00, та ще се наложи да гледам още веднъж за тази гадост. Не искам да знам нито какво е станало нито нищо, даже по добре да не бях гледала, че така ми се обърна стомаха... Ако бяхме в 5-6 месец всичките щяхме да сме се ошашкали вече...

На мен ми дойдоха и последните дрешки за бебка  Crazy Утре си правя серийките (кое с кое ще се носи ) и ги пускам вече в нашето албумче  покупките.  Flutter

# 634
клеопатра - моят лекар никога не мери бебка, но аз си го обяснявам с това,че просто не вярва на показаните кг. Мисля,че Ноеми беше обяснила,че това с теглото е по-скоро относително и не може да му се има голямо доверие, така че спокойно, а и нали са ти казали,че всичко е наред.
Напълно вярно - те тук затова не правят изчисления колко тежи бебето. Важното е, че всички останали размери са в норма. Тук като има само 2 ехографа за цялата бременност, да не би да знаят дали бебето е с оплетена връв или главично разположено. Не се притеснявайте - всичко ще е наред до края. Ние не сме еднакви и бебетата не са еднакви. Важното е да сме спокойни и да се чувстваме добре. Браво на Ноеми за положителното мислене.
Agent - голяяяям е... тумбака. Сладко ритниче.

# 635
  • Сливен

Добро утро на ранобудните Hug

# 636
  • София, Лагера
Добрутро.  Hug
Айде и аз в групата на ранобудните  Peace
След цяла нощ с контракции ... само се надявам да не стане "мяу" уикенда, че имам планове и не ща да ми се развалят  Whistling Днес е Коледното парти на ДГ на хлапето, а утре ще си правя фотосесията!  Flutter

Хубав ден на всички!
П.п. по темата и аз имам много противоречиво мнение... толкова, че почти нямам такова  Mr. Green

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 08:24 от Ноеми

# 637
Добро утро и от мен,

нещо се събудих и ми е криво в това дъждовно време ще трябва да си стоя в къщи  Sad. За случая в Горна Ор. въобще не знам какво да мисля, обаче тръпки ме побиват отново и отново в ква кална дупка живеем. Просто имам чуството, че всички станаха едни вълци, едни алчни за пари  Money, никва доброта и човещина няма. Писнало ми е да слушам оправданието примерно на някой- еми той много малка заплата взима, за това така се държи  #Crazy, примерно акушерки и въобще медиц. персонл. И като си представя че мед. сестрите са- милосърдни сестри  Thinking Слава богу не са на 100 % всички иначе направо трябваше да се гътнем. А може и политическа разправа да е, тия също се замозабравиха всичките...
Леле, откъде тия черни мисли в събота сутрин  Sick Веднага отивам да си хапна от пая и да пийна кафенце с мляко  Wink

# 638
  • София, Лагера
Момичета, забранявам ви черни мисли, поне през уикенда!!!  Naughty
 Hug Hug Hug Hug

# 639
  • София
Добро утро и от мен Simple SmileПожелавам ви хубав уикенд,нищо че е дъждовно,на мен лично ми е приятно че ще си постоим вкъщи с тати и Дими,след малко почваме да украсяваме елхата Simple Smile

# 640
Добро утро момичета.
Ако знаех,че не спите щях и аз да се включа.От 03.00ч. съм се оцъклила защото на малки му се играеше baby_neutral.Голямо ритане ,разтягане и хълцане.Може да не спя но ми е много приятно когато е такъв жизнен Joy
Днес съм на преглед при доки където ще раждам и после ще дам отчета.
Никакви лоши мисли  само позитивизъм Hug
violini  мерси за кафенцето

# 641
violini, мерсаж за кафенцето!  Hug
Тамън изпратих мъжа ми на работа и седнах с кафето пред компа  Mr. Green

# 642
Добро утро и от мен!

И аз не можах да спя цяла нощ! Почти приключихме с ремонта и тази нощ тавана отново прокапа #Cussing out #2gunfire Направо съм бяснааааа!

По въпроса с бебето и аз имам доста противоречива мнение.

violini благодаря за кафенцето Wink

# 643
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!

Тамън да напиша че вкъщи ни е едно хубаво, предколедно, извадихме играчките и елхата и ще почваме да украсяваме и ... Виждам Малчо как засили две топки през балкона  ooooh! Като се надвесих да видя - долу на полянката не две, ами някъде към десет. Та сега ще тичам да си ги събирам.  Mr. Green

# 644
  • София
Добро утро и от мен.

На мен днес ми е едно уютно и хубаво... сякаш чакам снега с нетърпение вече. Толкова много обичам Коледа да е покрита със сняг, а вътре да мирише на ябълка и канела... Другата седмица започвам с коледните приготовления - обикновено правя около 4-5 вида сладки, а Яна с удоволоствие украсява меденките. Размечтах се. Сигурно, защото сутринта е една таква, сумрачна.

Adi_80 , на сестра ми й се случи същото. Много е неприятно. Пожелавам бързо да отстраните пробивите и щетите.

А по темата: не знам какво да мисля. Не искам да повярвам, че някой може да остави бебе по този начин... От друга страна - не вярвам на министър Цветанов, прекалено много се компрометира в очите ми. Както и ГЕРБ.

Общи условия

Активация на акаунт