MAC & Sephora - 2 тема

• 53 351
  • 627
  •   1
Отговори
# 150
Дами, някой да знае случайно кога ще пускат и дали ще пуснат изобщо на Urban Decay Naked Palette? Някой случайно да има по-'специални' връзки с момичета в Sephora-та:Р  Сигурна съм, че в наличност нямат бройки в момента Confused Tired

# 151
Никой не знае, дори и те. Peace

# 152
Денси, знаеш ли дали в Сердиката продават Вива Глам серията, че свърших червилото и искам да си купя ново

# 153
Да продават я.

# 154
Ухх, изпуснах я Sad А някой да знае сайт, от който мога да я поръчам? (Изключваме ибей - много ментета има там)

# 155
Ментета на тази палитра няма. Само от Ибей можеш да я вземеш.

# 156
Здравейте! Искам да ви попитам върши ли работа праймъра на Urban Decay???
Някои го хвалят, други не и вече започнах да се чудя

# 157
  • USA, Steak State
Орхидея, виж в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=547017.new;topicseen#new

# 158
Здравейте! Искам да ви попитам върши ли работа праймъра на Urban Decay???
Някои го хвалят, други не и вече започнах да се чудя
Страхотна е!

# 159
Взех си една нокторезачка от сефората, която е пълен боклук, никога не съм попадала на такава нокторезачка, и най-старите повече режат..

# 160
Взех си една нокторезачка от сефората, която е пълен боклук, никога не съм попадала на такава нокторезачка, и най-старите повече режат..

Защо не я върнеш? С касова бележка не би трябвало да ти откажат. На мен са ми заменяли дори без бележка  Peace

# 161
kolko struva
A Triumphant Blush Face Kit

http://www.temptalia.com/mac-tartan-tale-a-triumphant-blush-face … w-photos-swatches

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 21:32 от lanibarbi

# 162
ох много ми хареса палитрата и течните гланцове за устни
знаете ли цените на гланцовете в бг?

# 163
Някой ходил ли е наскоро до магазините на MAC? Знае ли се кога се очаква нещо ново и по-специално колекцията Cham Pale?

# 164
Не се знае, но имат нови доста увеличени цени. Лаковете са с 50% нагоре, сенките вече са по 33 лв. червилата по 35 лв.

Общи условия

Активация на акаунт