MAC & Sephora - 2 тема

• 53 434
  • 627
  •   1
Отговори
# 180
  • София/Бургас
Или просто искат да си изгонят клиентелата. Ето ти сама казваш, че ще намалиш купуването, защото няма бройки. Кой гигант като тях особени в период на криза би направил такова нещо?
Някак си ми е странно цялото им поведение. Ето например paint pot е в Америка на цена 16,50 долара, което при курс 1,50 лева за 1 долар е 24,75, а тук е 40 лева - 1 брой. Еми ако помоля познат да ми го вземе за 50 лева ще имам 2 различни цвята, а тук само 1.  Ето например по горе из постовете се споменава за четка номер 190 в Америка е 34 долара ( 48 лева ), а тук 78 лева. Има нещо, друго и много важно хората купуват до определено покачване на цените. Сега като има толкова информация за всичко и можеш да се провери кое колко струва в нормалните страни да надуваш цени е странно.

# 181
Абсолютно съгласна съм с теб. Номера с лимитираните колекции и уж уникалността на притежавания продукт на мен вече не ми минават. Не мога да вися пред магазина им в очакване на новата колекция и да дебна като куче наркотици. Отсреща в Сефора Шанел, Диор и другите от този клас са на малко по-високи цени, но от всичко си има и знам че ще си избера спокойно най-подходящия продукт.
Май в цял свят обаче лимитираните колекции са малко бройки абсолютно нарочно и цените им после в ибей са зашеметителни.

# 182
  • София/Бургас
Аз говоря по принципо за нормалните неща, а не за лимитките. Ама и при лимитките, нещата са още по зле. Ето например серията Тartan tale беше съставена изцяло от продукти от постоянната серия само, че сложени в торбички на карета на много надути цени. По кофти беше, че някъде четох ревю на четките, които се предлагаха в тази същата серия, в което се казваше, че са с по лошо качество на косъма и като форма ( май беше ревю на temptalia ).
Аз например съм решила да си пазарувам неща на марката от чужбина и да не се занимавам с магазините при нас. Дано само оцелеят с тази политика.

# 183
  • София
Densi, абсолютно съм съгласна. С новите цени на сенките в Мак дори Шанел /Герлен/Диор...ми излизат по-изгодно да си купя . 3 бр. сенки  излизат колкото една палитра от селективната козметика.. Thinking А ,ако хванеш намаление даже и на цената на 2 бр.Грамажът няма да е същия, предполагам не съм сравнявала, но аз така или иначе дъно на сенки не съм видяла. Grinning
Аз имам само 3-4 техни продукта и тъкмо клъвнах.. Mr. Green , соори. Едва ли ще мога да се откажа, но със сигурност ще огранича паричния поток към техния магазин. Crossing Arms

Ноарче, ти поне щъкаш насам натам, ще можеш да си попълваш липсите.  Grinning

# 184
Oле, какви са тия цени, за които говорите... Тъкмо мислих утре да ходя да си купувам един highlighter и тотално се разубедих... Цените на фон дьо тените как са? И те ли са вдигнати? Без моя не знам как ще живея просто..

# 185
  • София
Прави сте момичета,май и аз ще намаля покупките.
И ако и фдт-ите са вдигнати ще си взема на Кларинс

# 186
Мисля, че абсолютно всички цени са нови.

# 187
Голямо разочарование.. А толкова се бях въодушевила.. Явно ще се търси друг начин да си купувам техните неща, абсурд да плащам толкова завишени цени, имайки в предвид какви са тези в другите страни.

# 188
  • София
Oле, какви са тия цени, за които говорите... Тъкмо мислих утре да ходя да си купувам един highlighter и тотално се разубедих... Цените на фон дьо тените как са? И те ли са вдигнати? Без моя не знам как ще живея просто..

blinxy, какъв highlighter си си харесала?
И аз спрях да купувам MAC оттук. Мноооооого скъпо ми идва! Sad

# 189
Предложиха ми една много матираща пудра имате ли отзиви за тези пудри?

# 190
  • София
Вече получават по повече бройки от лимитираните колекции...

Цените са високи да, ама примерно между сенки МАК и Шанел - е няма баз за сравнение, МАК са очевидно по-добри... Така че пак ще купувам от тях, добре поне че до преди вдигането на цените се позапасих с каквото ми трябва.... Освен една четка вече нямам нищо необходимо, което трябва да купувам....
Сега ще пазарувам само неща, които много ми хванат окото, а за такива покупки обикновено не ме е яд да давам и повече пари....

Мисля да започна да си пълня една палитра със сенки - 15 цвята... Бавно и упоително... Mr. Green Crazy

# 191

blinxy, какъв highlighter си си харесала?
И аз спрях да купувам MAC оттук. Мноооооого скъпо ми идва! Sad

http://www.smudgestyle.com/smudgeuploads/maccreamcolorbase.jpg

Ето този. Иначе не е проблема козметиката да е скъпа, но изкуствено завишени цени в пъти по-високи с тези в други държави не е нещо, което ще спонсорирам. Предполагам само фон дьо тен-а мисля да продължа да си купувам.

# 192
# 193
чудни снимки, много 'ах!' и 'ох!' и тъкмо се бях навила на три продукта ... ще си живея без Мак на шкафчето при тези цени   Mr. Green

# 194

Общи условия

Активация на акаунт