MAC & Sephora - 2 тема

• 52 686
  • 627
  •   1
Отговори
# 540
# 541
  • София
От 11 минута пък може да се види как гримират гримьорките там. Много са добри, особено показаната мадама, която прави грима и още две.  Heart Eyes/quote]

Наистина е страхотна дамата, която гримира - обяснява подробно какво и защо прави, съобразява се с желанието на клиента, чаровна е и има хубав контакт.

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 22:31 от Lindt

# 542
Дамата, която я гримира управителката на Мас на снимките на lanibarbi е също гримьор там и е невероятно мила, любезна и готина.  bouquet

# 543
Искам да се похваля, че днес ми пристигна Pink Power -а, който поръчах от интернет, но вътре пудрата се е натрошила и ми е много тъжно.  Sad Все пак не е толкова трагично и ще си я ползвам със здраве, защото като цвят е съвършен, прекрасен продукт. Heart Eyes

# 544
@mamaLina Според мен не се примирявай така. Пиши им и настоявяй да ти я изпратят отново или да ти върнат парите. Тяхно задължение е да се уверят, че всичко ще пристигне при теб в добро състояние. Получавала съм и самата аз съм пращала пакети достатъчно много пъти, за да знам, че ако е положено старание шанса да се повреди нещо е минимален.

# 545
Ами от e-bay e, беше някаква последна бройка. Мислиш ли, че мога да постигна нещо?

# 546
  • София/Бургас
Искам да се похваля, че днес ми пристигна Pink Power -а, който поръчах от интернет, но вътре пудрата се е натрошила и ми е много тъжно.  Sad Все пак не е толкова трагично и ще си я ползвам със здраве, защото като цвят е съвършен, прекрасен продукт. Heart Eyes

Ето как можеш да ги оправиш - http://www.youtube.com/watch?v=a0IatsKbvGU
http://www.youtube.com/watch?v=naby86uGHUQ

По същият начин се правят пигменти като сенки.

# 547
Ами от e-bay e, беше някаква последна бройка. Мислиш ли, че мога да постигна нещо?
Убедена съм. Особено щом е от ebay. Пиши на продавача и му обясни, че ти не си платила за това.

# 548
  • София
ChemistryLady, мнодо полезно, благодаря!   bouquet
А някой знае ли от къде мога да си купя "изопропилов алкохол" ,нали за такъв става дума във видеото?  Thinking

# 549
Новата ми придобивка - MAC Lipglass  Crazy Харесва ми този гланц!

Дамата, която я гримира управителката на Мас на снимките на lanibarbi е също гримьор там и е невероятно мила, любезна и готина.  bouquet
  Peace Много мила и отзивчива.

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 11:52 от lanibarbi

# 550
Courage, аз съм го правила с обикновен спирт от аптеката и става перфектно. Това е много готин трик, аз съм го казала на всичките си приятелки и те направо се родиха  Laughing
mamaLina, и моят съвет е да пишеш на продавача, повечето са много отзивчиви, пазят си реномето  Grinning Нищо не губиш да  пробваш.

# 551
  • София
Courage, аз съм го правила с обикновен спирт от аптеката и става перфектно. Това е много готин трик, аз съм го казала на всичките си приятелки и те направо се родиха  Laughing

Ей, супер! Благодаря, още утре ще пробвам!  Hug  bouquet

# 552
Моля ви ,споделете какъв е този трик?

# 553
  • София/Бургас
Моля ви ,споделете какъв е този трик?

Няколко мнения по нагоре в страницата сам дала линкове, в които показвам как могат да се оправят счупени сенки, а също и така как могат да се направят пигменти като сенки.

# 554
Писах му, но до днес няма отговор. Confused Драснах и на ибей.  Rolling EyesВпоследствие видях обаче, че на странцата на продавача пише с малък шрифт, че не носи отговорност, ако продуктът бъде повреден при доставката. Rolling Eyes
Искам да попитам друго - този продукт се състои от три части и не мисля, че мога да го направя по описания начин със спирта, защото ще се смеси всичко. Някакви идеи? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт