MAC & Sephora - 2 тема

• 53 364
  • 627
  •   1
Отговори
# 285
  • USA, Steak State
Може ли малко инфо / и в картинки/ за спрея за почистване на четки?

# 286
  • София/Бургас

Ето за това говорим : http://www.maccosmetics.com/product/146/307/Brush-Cleanser/index.tmpl
Според различните ревюта и клипове из мрежата, това се води един от най-добрите разтвори за почистване на четки. Единственият му минус е опаковката не е под формата на спрей, затова повечето потребители препоръчват да се използва шише с пулверизатор, в което да се прелива.
Не съм го пробвала още, защото чакам спрея за почистване на четки на IsaDora да свърши ( между другото той конкретно не прави нищо, и съжалявам, че го купих, ама в този момент при нас друг такъв продукт нямаше) и с радост ще пробвам този на МАС.

# 287
  • USA, Steak State
ChemistryLady Мерси много за информацията!

# 288
  • София/Бургас
ChemistryLady Мерси много за информацията!

Няма защо!
  bouquet

# 289
  • София

Ето за това говорим : http://www.maccosmetics.com/product/146/307/Brush-Cleanser/index.tmpl
Според различните ревюта и клипове из мрежата, това се води един от най-добрите разтвори за почистване на четки. Единственият му минус е опаковката не е под формата на спрей, затова повечето потребители препоръчват да се използва шише с пулверизатор, в което да се прелива.
Не съм го пробвала още, защото чакам спрея за почистване на четки на IsaDora да свърши ( между другото той конкретно не прави нищо, и съжалявам, че го купих, ама в този момент при нас друг такъв продукт нямаше) и с радост ще пробвам този на МАС.

Поръчах си този спрей от английския сайт на МАС, миналата седмица, чакам го другата седмица да пристигне и ще дам отзиви  Hug

# 290
Извинете но някой да знае къде има магазин на сефора в пловдив много ще съм благодарна  Simple Smile  bouquet

Сефора има само в София.  Peace

# 291
  • София
Вчера ми се обадиха от MAC,че имат нова колекция

# 292
Да, аз сега минах - заредили са Peacocky  Peace

# 293
# 294
А може ли да се поръчва от английския сайт на Мак до България? Аз останах с впечатление, че не може.

# 295
  • София
А може ли да се поръчва от английския сайт на Мак до България? Аз останах с впечатление, че не може.

Не, трябва да ги изпратиш до английски адрес.

# 296
Запис, малко да се ограмотя за МAC. Иначе имам сенки от Сефора, цяла палитра и не я препоръчвам, прекалено много падат и е някакъв ужас като почна да се гримирам.

# 297

Не, трябва да ги изпратиш до английски адрес.
ако може да се плаща с БГ кредитна карта ще е супер
аз поръчвам от английския amazon на английски адрес и ползвам фирма за транспорта до софия и ми излиза доста евтино - 2.2 лв на килограм ако си ги взема от склада, а може и с куриер на адрес като си плащаш куриерската такса

# 298
  • USA, Steak State
Поръчах си четворка празна палитра и един цвят сенки за нея... Чудя се с какви цветове да я запълня, ама съм и капризна.  Mr. Green
Някоя от вас ако има такава палитра и си е къстъмайзнала цветове, може ли да покаже с идеята да ми помогне.

# 299
Момичета, имам въпросче относно поддръжката на четките на М.А.C. Купих си разтвора, обаче не знам - трябва ли след всяко ползване на четките да ги мия и отделно с вода (+течен сапун) или само с разтвора? Embarassed Имам чувството, че ако след всеки фдт/очен грим, ги мокря, ще се скапят. Не знам с вода и течен сапун целесъобразно ли е Rolling Eyes, но пък ми се струват мръсни, ако действам само с разтвора.

За миенето на четките : четките, които ползваш всеки ден ги почистваш с този разтвор. Не е необходимо да ги миеш с вода и шампоан ( но мек, а не агресивен за препоръчване бебешки), след това. Това с миенето с вода и шампоан се прави веднъж седмично. То се води дълбоко почистване на четките.

Благодаря ти за отговора  bouquet Hug
Какво ще кажете за Peacocky? Някой сдоби ли се с нещо да се похвали Wink Аз съм харесала (от ревютата) сенките Ego, но "на живо" още не съм ги виждала Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт